Mooie kwaliteit ondergoed en goede pasvorm. Bestel hier zeker meer. Ook de compressie kousen voor dagelijks gebruik zijn goed aan te trekken en geven comfort.
Dankjewel Peter voor jouw hoge beoordeling, ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Zit lekker, erg zacht, maten kloppen. Ook snelle droog dan normaal ondergoed dus als je veel zweet, absorbeert het veel beter. Ook de topjes zitten erg lekker. Deze doe je aan het eind van de dag niet uit omdat het lekker zit.
Wauw, hier worden wij blij van, bedankt! Groetjes Esmee
Succes goed
Dankjewel Roelinda, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
goed product , snelle en goede levering
Bedankt Ton! Wat fijn dat je zo tevreden bent =) Groetjes Esmee
Bedankt Kiki, veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Ik heb de 6 broekjes pas sinds kort. Tot nu toe zitten ze perfect. Nu nog even afwachten na een aantal wasbeurten.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Paul! Groetjes Esmee
Zit heel prettig snelle levering
Dankjewel Wilma <3 Groetjes Esmee
En fijne producten!
Hi Robin, dankjewel voor jouw hoge beoordeling. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Het ondergoed zit prettig, het voelt lekker aan en knelt niet. Het blijft ook goed zitten, geen afzakkende bandjes en omhoogkruipende bh's. Ik vind het wel warm, maar het kan ook omdat ik niet gewend ben zo'n brede rugpand en hoge Slip te dragen
Bedankt Jose voor jouw eerlijke review, daar leren wij alleen maar van! Groetjes Esmee
Heerlijk om te dragen..
Dankjewel Ger <3 Groetjes Esmee
Pakket was met ontvangst open. Miste een artikel. Na contact kreeg ik binnen 24 uur het vermiste artikel. Klasse!
Daar doen wij het voor, bedankt! Groetjes Esmee
Goede pasvorm zit heerlijk en blijft mooi na t wassen
Wat fijn Heleen, ik wens je een mooie avond toe! Groetjes Esmee
boxers en sokken zitten altijd goed en zijn zeer sterk
Bedank Michel! <3 Groetjes Esmee
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! Groetjes Esmee
De zwarte met witte rand zijn echt geweldig. Ik heb sinds ik die draag geen pijnlijke of zweetvoeten meer. Absolute aanrader.
Wauw Edwin wat een compliment, wat fijn ook om te lezen dat je geen pijn meer ervaart <3 Groetjes Esmee
Snelle levering, perfecte pasvorm, zakken niet af.
Bedankt Gerben, ik wens je een mooie avond toe. Groetjes Esmee
Mijn vrouw en ikzelf dragen nu een tijdje het bamboe ondergoed, en we willen nooit meer wat anders. Wat een sensatie op je huid, zo zacht het is net een tweede huid.
Bedankt Johan, twee nieuwe bamboo fans erbij! <3 Groetjes Esmee
Comfortabel en supersnelle levering
Dankjewel Astrid, ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Zit heel fijn, valt ruim. Even afwachten hoe de pasvorm op de lange termijn is.
Dankjewel Ria! Groetjes Esmee
Shirts zijn snel geleverd, voelen zacht en prima maatvoering.
Bedankt Myriam, ik wens je een mooie avond toe <3 Groetjes Esmee
Heerlijk zacht aanvoelende en prina kwaliteit producten
Bedank Jeltsje, wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Bamboo draagt heerlijk. Is zacht op je huid en lekker rekbaar.
Bedankt Yvonne voor jouw mooie woorden <3 Groetjes Esmee
Maat 35-40 is wel heel ruim en met mijn kleine voetje maat 36 dus veel te groot. Na bovenstaande recentie werd er contact met me opgenomen en is er een uitstekende oplossing aangeboden en geaccepteerd!
Hi Jacqueline, bedankt voor jouw review. Ik heb je net geprobeerd te bellen en heb ook direct even de voicemail ingesproken. Ik kom graag met je in contact! Groetjes Esmee
Recensione originale
Maat 35-40 is wel heel ruim en met mijn kleine voetje maat 36 dus veel te groot
Dankjewel voor het hoge cijfer! Groetjes Esmee
De verpakking deed mijn hartje springen. De kleding gaf me de hele dag een zacht en goed gevoel. En de nasmaak bleef heerlijk lang nazinderen zelfs toen ik de mooie sokken niet meer aan had.
Bedankt voor jouw mooie woorden Manuela, je tovert een lach op ons gezicht <3 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire