Duidelijk, goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering, volgende dag echt in huis. Top
Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat alles naar wens was. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes Romy
Bamboo basics draagt fantastisch en blijft mooi. Ook door de aarde vriendelijke productie is ze daarom mijn 1e keus.
Bamboo basics is ondertussen het enige merk wat ik heb gevonden dat niet krimpt in de was, de stof is heerlijk en blijft zacht en de shirts hebben een goeie pasvorm en zitten lekker. In vergelijking met andere merken misschien wat duurder maar je betaald wel echt voor kwaliteit. Ik draag niets anders meer.
Heel erg blij met dit comfortabele ondergoed. Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis. Ik heb mijn collectie al 2x uitgebreid, de kwaliteit blijft ook heel goed gelukkig.
Ga zo door !!!!
Ik draag al jaren jullie ondergoed. Prima kwaliteit, zit perfect.
Ik vind de stof fijn aanvoelen , jammer de slips zijn groter (meer stof, maat is ok) dan bij het model
Bedankt voor je feedback! 😊 Fijn dat je de stof prettig vindt, maar jammer dat de pasvorm niet helemaal naar verwachting is. We waarderen je mening en nemen dit mee. Mocht je vragen hebben, laat het ons gerust weten! Groetjes Romy
Al jaren fan van Bamboo Basics. Goede pasvorm en gaat lang mee.
Bedankt voor je leuke review! 😊 Geweldig om te horen dat je al jaren fan bent. We waarderen je vertrouwen en wensen je nog veel draagplezier! Groetjes Romy
Besteld en snel geleverd
Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat alles snel en soepel is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Romy
Sinds een tijdje gebruik ik de bamboo basics velo long fit. Ze zitten lekker. In de winter voor de warmte en ze zijn ook in de zomer prettig onder de blouse als je zweet. Helaas ging er van een van de shirts te snel een naad los (in dit geval duidelijk een productiefout), maar dit is vriendelijk, snel en naar tevredenheid opgelost.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het comfort van de shirts. Jammer van de productiefout, maar goed om te weten dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We waarderen je vertrouwen en staan altijd voor je klaar! Groetjes Romy
Eerste keer besteld. Snelle levering, mooi verpakt. Pasvorm is prima.
Bedankt voor je review! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent met het ondergoed en de pasvorm. Hopelijk tot een volgende bestelling! Groetjes Romy
Makkelijk bestellen, snel geleverd doen wat ze beloven.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn dat alles naar verwachting is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Romy
Bestellen is eenvoudig en goed maar informatie. Gewoon prima.
Bedankt voor je review! 😊 Goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep. Veel plezier met je aankoop :) Groetjes Romy
Zoals altijd: hele fijne producten tegen een goede prijs, met supersnelle levering. Dikke prima.
Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en de snelle levering. Groetjes Romy
In de advertentie stond padded bh, maar dat klopte dus niet. De bh heeft alleen dun lapje stof en geen pads daarin. Verder wel een goed product.
Hi Erna, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de BH niet voldeed aan je verwachtingen, vooral wat betreft de padding. We begrijpen hoe belangrijk dit is en willen graag een passende oplossing voor je vinden. We nemen graag contact met je op om dit verder te bespreken. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
+++
Hi Peter, Bedankt voor de mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. Hopelijk mogen wij jou in de toekomst vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
Heb hier al vijf keer besteld. Iedere keer perfect verzorgd en de producten zijn echt super. Aanrader.
Hi Jelger, Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je vertrouwen en voor je loyale bestellingen. Fijn dat je keer op keer tevreden bent met de producten en de service. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn! Groetjes, Tyrsa =)
Bestelling is snel geleverd. Goede producten van Bamboo basics. Ook erg duurzaam verpakt met alleen papier en karton!
Eerste bestelling, heerlijk zacht materiaal maar helaas een maatje te groot gekozen. Via de website een ruil geregeld, zonder kosten ook nog. Dikke prima! Nog geen 5 sterren omdat ik nu nog niet weet hoe de duurzaamheid zal zijn.
Hi Martje, Fijn om te horen dat je blij bent met het materiaal van het product en de ruilservice! We doen ons best om het proces zo fijn mogelijk te maken, dus het is goed om te horen dat het naar wens is verlopen. We begrijpen dat je nog even wilt afwachten over de duurzaamheid, en we hopen dat je ook daar tevreden mee zult zijn. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Echt een gigantisch verschil met katoenen ondergoed qua gevoel. Zit heel aangenaam!
Hi Isabelle, Bedankt voor je geweldige compliment! Wat fijn om te horen dat het ondergoed aangenaam zit. Hopelijk mogen wij jou in de toekomst vaker blij maken! Groetjes, Tyrsa
Mijn man. Lekkker zacht. Van mij(mijn man) mag de stof iets dikker zijn.
Hi Thea, Fijn om te horen dat de stof lekker zacht is! Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat een iets dikkere stof gewenst zou zijn, en we nemen je opmerking graag mee voor de toekomst. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Ik heb twee shirtjes besteld, model Lara. Zitten heerlijk en staan mooi! Let wel op de maatvoering; ik heb gewoonlijk maat S of M, van deze shirts had ik een L nodig. Gelukkig stond dat wel aangegeven bij ‘ons model draagt…’ zodat dit wel in te schatten was.
Hi Marjan, Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat de shirtjes goed zitten en mooi staan. We zijn blij om te horen dat de maatvoering heeft geholpen om de juiste maat te kiezen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
De aankoop verliep soepel maar hoefde eigenlijk niet via DHL en een pakketpunt te lopen. Door de brievenbus was veel handiger geweest.
Beste, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de aankoop soepel verliep. We begrijpen dat het voor jou handiger zou zijn geweest als het pakket door de brievenbus was gekomen. We zullen je opmerking zeker meenemen om te kijken hoe we onze bezorgopties kunnen verbeteren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, helpen we je graag verder! Groetjes, Tyrsa =)
Had een BH geleverd gekregen waarvan het stiksel van de band los zat. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik de volgende dag een nieuwe BH, super service.
Hi Anja, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen. We vinden het natuurlijk vervelend dat het stiksel van de band los zat, maar het is geweldig dat je zo tevreden bent met de snelle oplossing en de nieuwe BH. Bedankt voor je begrip en vertrouwen! Als je nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Groetjes, Tyrsa =)
Overzichtelijke webshop. Fijne zachte slips! En hele snelle levering. Ik ben fan!
Hi Elsa! Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met de webshop, de slips en de snelle levering. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar! Groetjes, Tyrsa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire