ik gebruik dit artikel al jaren en ben nog steeds tevreden. Normaal neem ik een Large maar merk dat dit toch wat te groot is. Een medium is dan eigenlijk nipt. Omtrek is fantastisch maar voor mijn borsten net te nipt. Na een dag word het matriaal ruimer dus de 2e dag optimaal. Zou eigenlijk een tussenmaatje nodig hebben. maar topproduct
Beste Inge, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. De feedback over de maten zullen wij zeker meenemen voor in de toekomst. We zien er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
In een setje van 3 ontving een onderbroek met een productie fout. Via de mail gemeld, hier op is snel en naar tevredenheid gereageerd. Betrouwbare leverancier. Hierdoor heb ik alleen nog maar Bamboo basic in mijn onderbroekenla :).
Hi Johan, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat we jou naar wens hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar en willen jou altijd blij maken! Groetjes, Tyrsa =)
Ik kreeg nieuwe onderbroeken toen ze kapot waren naar 1keer dragen. Ik wou graag mijn geld terug. Was ook geen probleem. Top.
Zit lekker, vooral heel zacht, en makkelijk te wassen. Tip van mijn dochter.
Dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat het lekker zit, zacht aanvoelt én makkelijk te wassen is. En leuk dat je dochter je de tip gaf – goede keuze! Groetjes Tygo
Eerst een paar onderbroeken besteld. Waren uitstekend, dus nog meer besteld.
Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat de onderbroeken zo goed bevallen zijn dat je direct meer hebt besteld – daar zijn we blij mee!
Comfortabel en ‘tight fitting’lekker
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de pasvorm goed is en het comfortabel én lekker ‘tight fitting’ zit – precies wat we willen bereiken! Groetjes Tygo =)
De sokken zijn mooi strak en zitten toch heel los en zijn makkelijk aan te trekken. De onderbroeken zijn mooi glad en zitten als een 2e huid na aantrekken. Beide hebben een hoge comfort bij het dragen.
Wat een prachtige beschrijving – dankjewel! Geweldig om te horen dat zowel de sokken als de onderbroeken zo comfortabel zitten en aanvoelen als een tweede huid. Daar worden we blij van! Groetjes Tygo =)
Retour verliep vlekkeloos. Nieuw artikel ontvangen alvorens niet passende geretourneerd. Producten van top kwaliteit
Hartelijk dank voor je lovende woorden! Wat fijn dat het retourproces soepel verliep en je tevreden bent over de service én de kwaliteit van onze producten. We staan altijd voor je klaar! Groetjes Tygo
Waardeloos. Nog steeds niets ontvangen. Prutsers!
We begrijpen dat je teleurgesteld bent en willen je graag helpen met een oplossing. Zoals mijn collega al aangaf, denken we graag met je mee en hebben we je input nodig om de situatie op te lossen. Dit aanbod blijft uiteraard staan, en als je op een later moment hierop wilt terugkomen, staan we daar volledig voor open. Als je het prettig vindt om telefonisch contact te hebben, zodat we het proces verder kunnen toelichten, laat het ons dan gerust weten. We willen er zeker van zijn dat we de best mogelijke oplossing voor je vinden. Op dit moment doen we niets verder op je verzoek, maar we hopen van harte dat je bestelling alsnog snel bij je aankomt. We waarderen je geduld en begrip. Groetjes Tygo
Goede kwaliteit en fijn draagcomfort voor een aanvaardbare prijs
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, het draagcomfort en de prijs. Daar doen we het voor! Groetjes Tygo
Zit perfect
Dankjewel voor je fijne feedback! Geweldig om te horen dat het perfect zit en niet omhoog kruipt – precies waar we voor gaan! Groetjes Tygo =)
Zo goed dat ik bijna alleen maar Bamboo basics draag.
Wat een geweldig compliment – dankjewel! Super om te horen dat onze Bamboo Basics zo goed bevallen dat je ze bijna alleen nog maar draagt. Dat motiveert ons enorm! Groetjes Tygo =)
Heerlijke stof, mooie kwaliteit. De levering is zeer snel! Een aanrader
Hi Patricia, bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn dat alles naar wens is. We kijken er naar uit om je nog vaker te mogen verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Mijn bestelde producten hebben een goede kwaliteit. Er werd snel geleverd en ook het retourneren ging vlot. De kleur blauw is alleen anders dan ik dacht te zien op de website: het is iets meer paars-blauw dan echt donker donkerblauw.
Hi Lotte, Hartelijk dank voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We nemen je opmerking over de blauwe kleur zeker mee, zodat wij onze producten kunnen blijven verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
snelle levering en zoals verwacht perfect product
Hi Andy, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat onze service en producten goed bevallen. We zien er naar uit om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Eenvoudig uitzoeken op de overzichtelijke site. vervolgens bestellen en snel en correct geleverd. Goed verpakt (doos in doos). Product wederom van uitstekende kwaliteit en pasvorm. We komen een volgende keer weer terug.
Hi Paul, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat onze service en onze producten naar wens zijn. We kunnen niet wachten om je vaker te mogen verblijden! We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Zitten prima,maar zou meer kleur willen zien
Hi Mart, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. De feedback voor de kleur zullen wij zeker meenemen voor in de toekomst! Bedankt hiervoor! Groetjes, Tyrsa =)
Heb 5 van de 12 bestelde onderbroeken nu aan gehad. Ze zitten heerlijk, maar twee van de 5 hebben nu al gaten/loslatende naden. Beetje zonde als dit al na een keer dragen is.
Beste Lonne, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de onderbroeken heerlijk zitten. Echter, het is uiteraard niet de bedoeling dat onderbroeken al kapot gaan. Dit is ook zeker niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten! Ik heb zojuist per mail contact met je opgenomen, zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Ik help je graag verder! Groetjes, Tyrsa =)
Was bekend met bamboeondergoed. Was niet meer verkrijgbaar in gewone winkel, vandaar bij Bamboo Basics. Netjes verpakt en heldere communicatie over bezorging. Alleen vind ik het ondergoed nogal prijzig.
Hi Ank, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat onze bamboe producten goed naar wens zijn. Je feedback over de prijs zullen wij zeker meenemen voor in de toekomst, dank hiervoor! Verder kijken wij er naar uit om je vaker te mogen verblijden met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Ondergoed van heerlijke stof
Hi Germa, Bedankt voor je mooie complimenten! We kijken er naar uit om je vaker positief te mogen verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Zeker de moeite waard om deze producten uit te proberen!
Hi Catherine, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten naar wens zijn. We zien er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Heel fijn zittend ondergoed. Het is zacht em stretchy maar niet zweterig. Geen irriterende naadjes. Echt heel prettig om te dragen
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review. We zijn blij dat het ondergoed zo goed zit, zacht en comfortabel is, en dat je geen last hebt van irriterende naadjes. Veel plezier met het dragen! Groetjes Tygo
ze zijn niet goedkoop maar wel goed
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de sokken voldoen en je er niet in zweet. We begrijpen dat de prijs iets hoger is, maar we zijn blij dat de kwaliteit het waard is voor je. Veel plezier met je nieuwe sokken! Groetjes Tygo
Snel geleverd en mooie shirts. Zitten heel lekker.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de shirts en dat ze lekker zitten. Veel draagplezier! Groetjes Tygo =)
Mooie zachte kwaliteit, pasvorm niet fijn, de band in de taille krult om.
Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn dat je de kwaliteit waardeert. Jammer om te horen dat de pasvorm niet helemaal naar wens is en dat de tailleband omkrult. We nemen dit mee en kijken graag of we dit kunnen verbeteren. Als je wilt, denken we ook met je mee over een alternatief! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire