super snel bezorgt en heerlijke zachte stof
Wat een complimenten, bedankt Cisca! :) Veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Ik heb de sokken in 2 maten besteld, groten en kleinere, maar hoe mooi , de groten hebben een rood randje en de kleine een wit randje aan de binnenkant, hoe mooi om ze uit elkaar te houden met de was, mijn eigen fout was om ze niet met een badstofzooltje te bestellen, dus als jullie die ook hebben, graag voor de volgende keer
Gewoon lekker ademend materiaal.
Bedankt voor je mooie review, Henk! Veel plezier van je bestelling :) Groetjes Tessa
Ondergoed past perfect en is lekker zacht. Levering was snel, zoals beloofd.
Wauw, wat een complimenten! Bedankt hiervoor, Luc! :) Groetjes Tessa
Overgehaald door de reclame. Niet gedacht zo tevreden te zijn. Heerlijk zachte stof, ook na wassen. Hopelijk wordt de collectie snel uitgebreid.
Wauw, dat is leuk om te horen Eline :) Wanneer je suggesties voor ons hebt mag je dit altijd aan ons laten weten, hier staan we voor open! Groetjes Tessa
Op zondagavond bestelde ik shirts als verrassing voor mijn schoonzoon. Maandag ontving ik zijn enthousiaste reactie: ' heerlijk draagbare zachte shirts'.
Wat leuk om te lezen, Marianne! Daar doen we het voor :) Groetjes Tessa
Fijn om te dragen. Alleen jammer dat er geen katoenen kruisje in zit. Daardoor blijft een panty liner niet zitten.
Een minpuntje is, inlegkruisjes plakken niet stevig genoeg vast. Ze laten los.
Bedankt voor je feedback! De stof van ons ondergoed is heel zacht, waardoor inlegkruisjes minder goed blijven plakken. Vaak blijven de inlegkruisjes wel beter plakken zodra het ondergoed een aantal keer gewassen is! :) Groetjes Tessa
Ooit begonnen met de aanschaf van de shirts met lange mouwen, daarna het ondergoed van Bamboo en nu is mijn echtgenoot ook fan van de boxershorts en t-shirts. Het materiaal is heerlijk zacht en de kwaliteit en pasvorm blijven in tact ook na het uitwassen.
Wat leuk dat je na meerdere bestellingen fan bent geworden Brenda! :) Bedankt voor je mooie complimenten! Groetjes Tessa
Eenvoudig te bestellen. Ze zitten prima.
Bedankt voor je mooie review, Peer! :) Groetjes Tessa
Daar ik borst****** heb.en alle beha.s met sluiting en kantjes zeer doen En de Hema ze niet meer verkoop in bamboe. Ben ik blij dat ik jullie gevonden heb.
Wat fijn dat onze beha's prettig voor je zitten, Gonny! :) Wij wensen je veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Groetjes Tessa
Snelle levering, goede pasvorm
Bedankt voor je mooie review, Jan! :) Groetjes Tessa
En wordt prettig benaderd als er iets mis gaat Wel kunnen jullie strengere controle doen bij het verzamelen van een bestelling! In plaats van wit kreeg ik zwart...helaas Maar het is na een telefoontje keurig opgelost dank daarvoor
Bedankt voor je eerlijke feedback, dit waarderen wij enorm. We hebben helaas een probleem gehad hierin inderdaad, dit wordt opgelost. Fijn dat we er samen uitgekomen zijn! :) Groetjes Tessa
Zie boven
Bedankt voor je complimenten! :) Veel plezier van je bestelling. Groetjes Tessa
Precies zoals gehoopt.
Wat fijn, José! :) Heel erg bedankt voor je mooie cijfer en veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
De sokken bevallen me prima, ben er blij mee !!
Dat is fijn om te horen, bedankt voor je hoge review! Groetjes Tessa
Super goede kwaliteit van stoffen, levering, website. Kan niet beter wat mij betreft.
Wauw, bedankt voor je mooie complimenten Tom! Veel plezier van je bestelling :) Groetjes Tessa
Draag comfort van bamboo is geweldig. Ik zou wel meer modellen in de rode kleur zien. Verder neem ik alles in het zwart.
Wat een mooi compliment, bedankt! Ik geef het door aan ons ontwikkelingsteam :) Groetjes Tessa
Snelle service. Fijn materiaal!!
Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! Groetjes Tessa
Zou liever iets hogere hals en iets dikker katoen willen
Bij de hemdjes die ik had besteld zaten rare vlekken. Ik kreeg meteen een nieuwe set toegestuurd dus prima opgelost. Ik moet de kwaliteit op lange termijn nog ervaren.
Wat fijn om te horen dat dit volledig naar wens is opgelost! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Ik had wat vragen over ondergoed van Bamboo Basics en heb telefonisch even contact gezocht. Ik ben uitstekend te woord gestaan door Tycho. De bestelling was er binnen één dag en ik ben heel tevreden over het product! En wat goed dat hetgeen ik besteld heb is verstuurd in een passende verpakking en niet in een veel te grote doos , zoals zoveel webwinkels doen!
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat de info, service, bezorging en producten allemaal naar wens zijn! Geniet van de bestelling! Groetjes Tygo :)
Goede bamboe shirts, goede prijs, snel geleverd. Ik kan bamboe zeer aanbevelen; het is een natuurlijk een duurzaam materiaal, anti-bacterieel, stinkt niet, droogt snel, en is super zacht op de huid. Ook vind ik goed hoe Bamboe Basics zich inzet voor duurzaamheid in productie en transport van hun producten. Was niet mijn laatste bestelling hier.
Wat goed om te horen dat je ons wil aanbevelen! Bedankt voor de mooie review en tot de volgende bestelling ;). Groetjes Tygo
Mooi materiaal en snelle levering. Voor herhaling vatbaar
Bedankt voor de geweldige review! Heel veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Aangenaam aanvoeldende seamless onderbroeken. Precies of je hebt geen onderbroek aan. Echt een topproduct. Alleen niet te spreken over PostNL. 2x een bestelling gedaan en 2x dat de mensen van PostNL niet kunnen lezen. Mijn naam en adres stond correct op het pakje, waarom bellen ze dan aan bij iemand anders (die dan nog niet thuis zijn en ik zat te wachten). Echt een ramp. Bamboo heeft hieromtrent wel zijn verantwoordelijkheid genomen. Bedankt daarvoor.
Bedankt voor de 5 sterren Christel, we stellen het zeer op prijs! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire