Zachte bustiers en snelle levering.
Bedankt voor je mooie review, veel plezier ervan! :) Groetjes Tessa
Ben ontzettend lief te woord gestaan en kreeg goed advies.
Bedankt voor je positieve feedback, dit horen we graag! :) Groetjes Tessa
Makkelijk te bestellen en af en toe korting
Bedankt voor je mooie review! :) Groetjes Tessa
het zit zeer comfortabel en het hout zijn vorm bij het wassen en drogen
Dat is fijn om te horen, veel plezier van je bestelling gewenst! :) Groetjes Tessa
Prima ervaring.
Wat fijn om te horen! :) Groetjes Tessa
zeer vlotte afhandeling
Bedankt voor je review, veel plezier van je bestelling! :) Groetjes Tessa
Snelle levering en goede pasvorm
Wat fijn om te horen, bedankt Kees! :) Groetjes Tessa
het is nog wat snel, vind ik, maar tot nu toe vind ik het zéér prettig zittend ondergoed. Er is nog niets gewassen, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Fijn dat het tot nu toe bevalt, veel plezier ervan! :) Groetjes Tessa
De longsleeves zijn zeer zacht en aangenaam om dragen. ik ben fan !!
Wauw, bedankt Saskia! Veel draagplezier :) Groetjes Tessa
Snel, goeie service, fijn product en prettig contact!
Bedankt voor je mooie complimenten! :) Groetjes Tessa
Kwaliteit is top. Jammer dat niet alles altijd te bestellen is tijdens een aanbieding. Zou mooi zijn als je de korting kan behouden ook bij latere levering/nalevering. Of vaste klanten korting aan de hand van bijv. Voorgaande bestellingen/ koopbedrag
Hi Paul, Bedankt voor je review! Zou je ons een e-mail willen sturen wat je graag nog zou willen bestellen dan kijken we graag met je mee naar een oplossing hiervoor :) Groetjes Tessa
Het enige ondergoed en shirts waardoor mijn huid geen allergische reactie krijgt. Al jaren fan.
Wat fijn, Nora! Dit is inderdaad zeker zo :) Ik wens je nog veel draagplezier. Groetjes Tessa
Prima product, maar had voor de prijs meer verwacht
Bedankt voor je eerlijke review, Gerben! Wist je, dat wanneer het je eerste bestelling is, je gebruik kunt maken van onze voel-garantie? Wanneer het niet aan je wensen voldoet, betalen wij het goedkoopste product uit je bestelling aan je terug zonder het te retourneren. Je hoeft ons hier enkel voor te mailen om hier gebruik van te maken :) Groetjes Tessa
Was eigenlijk niet verder gekomen dan Bamboo ondergoed, maar kreeg een tip over de sokken. Blijken inderdaad heerlijke sokken te zijn met alle voordelen en gemakken van dien. Warm, draagcomfort, geen zweetvoeten, mooi eerlijk product, vorm vast, fijn kenmerkje voor de maat, netjes duurzaam verpakt. Niets dan complimenten.
Wauw bedankt voor al deze mooie complimenten, Herma! Veel draagplezier :) Groetjes Tessa
Deze Bamboo basic t-shirts voelen wel dunner aan dan katoen, maar zijn heerlijk zacht, soepel (elastisch) en hebben een prima pasvorm. Zeer tevreden.
Wat fijn om te lezen, bedankt Bert! :) Groetjes Tessa
Een tevreden klant.
Wauw, bedankt Marianne! :) Liefs Tessa
Bamboo Basics ondergoed zit als gegoten je voelt zowat niet dat je aan heb is heel zacht in het dragen en knelt niet lekker luchtig en fijn in het dragen.
Bedankt voor je mooie review, dit is precies wat we willen! :) Liefs Tessa
Mooi, eigentijds en comfortabel product!
Bedankt voor je hoge cijfer, Bas! :) Liefs Tessa
waar voor je geld
Fijn om te lezen, veel plezier ervan! :) Liefs Tessa
Mijn zoon zweet snel en de stank zit meteen in z’n shirts. Deze shirts stinken niet, maar neemt het vocht goed op.
Dat is inderdaad de bedoeling, fijn dat het je zoon bevalt! :) Liefs Tessa
Op advies van Bamboo Basics een maat kleiner genomen en dat is precies goed. Draagt zeer comfortabel.
Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! :) Liefs Tessa
Nooit geweten dat de hemdjes van Bamboo Basics zo zijdezacht aanvoelen. Het is een genot om ze te dragen.
Ze zijn inderdaad heerlijk zacht, fijn dat het bevalt! :) Liefs Tessa
Nog niet gebruikt .kan dus geen beoordeling geven
Bedankt voor je hoge cijfer, Frans! :) Liefs Tessa
Kruipt niet omhoog. Past goed om de benen. Man is er blij mee
Wat fijn, veel plezier ervan voor je man! :) Liefs Tessa
Heerlijk om te dragen, lekker zacht. Ook nadat ze in de was zijn geweest
Dat is zeker ook de bedoeling, bedankt Jan! :) Liefs Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire