goede kwaliteit ondergoed, gaat lang mee, zit prima
Bedankt voor je mooie review! :) Groetjes Tessa
Daar ik al eens bamboe sokjes had gekocht en daarmede een goede ervaring had, kwam geen twijfel in mij op dus mijn besluit was direct positief. Prima materiaal en zeer aan te bevelen, mvg
Dat is leuk om te lezen, bedankt Mary! Veel plezier ervan :) Groetjes Tessa
Draagt lekker en heeft een goede pasvorm.
Fijn dat het bevalt, bedankt voor je mooie cijfer! :) Groetjes Tessa
Goede kwaliteit ondergoed. Alleen vervelend dat een dag na onze bestelling opeens een mail kwam dat alles met 15 % korting besteld kon worden!! Dit voelde vervelend en vinden we niet netjes!!
Blijft mooi in vorm, zacht fijn draag comfort
Dat is fijn te horen, veel draagplezier ervan! :) Groetjes Tessa
Snel binnen op een door mij ingestelde tijd
Dat is fijn te horen, Els! Ik wens je veel plezier van je bestelling :) Groetjes Tessa
Eenvoudiger kan het niet.
Bedankt, veel plezier van je bestelling! :) Groetjes Tessa
Snelle levering , prima product, heerlijk zacht en compfortabel, aanrader !
Wauw, bedankt voor je mooie beoordeling! :) Groetjes Tessa
Fijne onderbroeken zitten goed aansluitend. Heerlijk zachte stof. Ik bestel zeker bij!
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
De levering had initieel vertraging en bleek niet traceerbaar. Na contact met Bamboo Basics werd er snel en kosteloos een 2de zending opgestuurd. Ook de t-shirts zijn zeer kwalitatief, zeer aangenaam om te dragen en anti-transparent.
Bedankt Els voor je mooie woorden. Ik wens je veel plezier met je bestelling <3 Groetjes Esmee
Mooi product, snel geleverd!
Bedankt Jan Willem! Groetjes Esmee
Bamboo Basics ondergoed is heerlijk om te dragen en minder belastend voor het milieu dan katoen
Bedankt Dieuwertje, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! Groetjes Esmee
Heel goede kwaliteit en heerlijk om te dragen , voelt zijdezacht aan.
Bedankt Geert! Ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Heb telefonisch contact gehad en ze hebben m'n vraag meteen goed geregeld, vandaar zeer tevreden
Bedankt Helma voor het compliment! Groetjes Esmee
Heerlijk ondergoed om te dragen. De t-shirts voelen zacht aan en de extra lengte is prettig.
Bedankt Ruud! Ik wens je veel plezier met je bestelling! Groetjes Esmee
Snelle service en duurzame producten. De ideale combo.
Bedankt Wim! Ik wens je een mooie dag toe. Groetjes Esmee
Good fit, fast shipment, great nickers.
Thanks Wim! I wish you nice day =) Kinds regards, Esmee
Bevalt goed, ik heb wintertenen en tot nu toe gaat het goed met de bamboosokken
Bedankt Matascha! Groetjes Esmee
great t-shirts
Zeer correcte en vlotte afhandeling van mijn vraag. Heb bestelling probleemloos mogen retourneren en vervangend artikel in no time ontvangen. Hartelijk dank voor de super service!!!
Bedankt voor het compliment! Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes Esmee
Bestelling voldeed niet aan mijn verwachting maar is door Bamboo Basics heel goed opgelost.
Beste J, bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze maattabel niet klopt en daarom kijk ik graag mee naar een oplossing. Ik heb je een e-mail gestuurd en ik zie jouw reactie graag tegemoet! Groetjes Esmee
Recensione originale
Maattabel gebruikt maar broekje veel te strak, zie eruit als n michelinmannetje , en model van bovenstuk is echt vormloos. Weet niet wat precies de bewerking van de bamboe is maar na t wassen is de droogtijd super lang, meer dan 12 uur.
Prima.Veel draaggenot
Bedankt Annemarie! Groetjes Esmee
De shirts dragen heerlijk ,had een maat kleiner kunnen nemen als XL.
Bedankt Wil! Ik wil je adviseren om altijd naar onze maattabel te kijken, zo weet je precies welke maat je nodig hebt =) Groetjes Esmee
Eenvoudige retour/ruil service
Bedankt Marleen, daar doen wij het voor! Groetjes Esmee
Vroeger had ik steeds last met het dragen van een bh, maar deze zit heel comfortabel en mijn man zegt dat hij het verschil niet ziet als ik een pull draag.
Bedankt Hilde, veel plezier met je bestelling <3 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire