Zeer tevreden over de producten die ik in de afgelopen maanden bij hun heb gekocht
Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! Veel plezier ervan! ^Sabine
Zeer goed materiaal maat is ruim volgende keer maatje kleiner.
Bedankt voor je feedback, Rita! Ik hoop dat je alsnog veel plezier hebt van jouw bestelling! <3 ^Sabine
Bij bestelling was er iets mis gegaan. Helemaal goed opgelost door Bamboo basics. Zachte stof.
Hier doen wij het voor! Dankjewel <3 ^Esmee
Mooie, fijne onderbroeken
Wauw bedankt Sandra! ^Esmee
Mooi ondergoed, zacht, zit lekker. Ook belangrijk dat het met aandacht voor milieu gemaakt is. Netjes verpakt en heel vlot verzonden!
Veel plezier met je bestelling Christine! <3 ^Esmee
Draagcomfoort is perfect, blijven goed zitten prima onderbroek.
Bedankt voor je hoge beoordeling! =) ^Esmee
Comfortabel dragende hemden en onderbroeken
Bedankt voor je hoge beoordeling, dat waarderen wij enorm! ^Esmee
Ik ben tevreden met deze kwaliteit, en zal dit zeer zeker met mijn vrienden delen. Hoe fijn dit ondergoed zit.
Wauw bedankt Marie-Louise! <3 ^Esmee
Perfect zittende boxershorts.
Bedankt Frans! Ik wens je een mooie dag toe. ^Esmee
wist dit al dus een goed besluit
Bedankt! =) ^Esmee
Het is een fijn onderbroek om te hebben
Gelukkig, dat horen wij graag Harry! ^Esmee
Goed spul. Sneller leveren kan niet.
Bedankt Hans! ^Esmee
ondergoed en hemden bevallen uitstekend. Inderdaad zijdezacht en comfortabel in het dragen...Priima!
Bedankt Simone! Ik wens je veel plezier met je bestelling. ^Esmee
Graag retour formelier bijsluiten. Veel mensen hebben geen printer
Hi Anke, bedankt voor jouw feedback! Vanwege hygiënische redenen vragen wij je eerst contact op te nemen met de klantenservice. Ik wens je voor nu een fijne dag toe! ^Esmee
Super blij met alles wat ik van Bamboo Basics heb aangeschaft. Alleen jammer dat 1 van de bandjes van een top met spaghetti bandjes na 1 wasbeurt gebroken was!
Inderdaad zacht en ze zitten heerlijk.
Bedankt Anita! ^Esmee
Snelle levering Fijne producten!
Bedankt Elisabeth! <3 ^Esmee
zie boven
Bedankt Hilde! =) ^Esmee
Aangeraden door moeder, nu wil ik geen andere sokken meer.
Wauw Erik, bedankt! ^Esmee
Heel zacht en fijn! Precies wat ik zocht.
Bedankt Nikki, ik wens je een fijne dag toe! ^Esmee
Heerlijk zacht materiaal. Blijft mooi.
Bedankt <3! ^Esmee
Snelle verzending, en heerlijke shirts! Goede pasvorm, zachte stof, goede kwaliteit!
Bedankt Brenda! Ik wens je een mooie dag toe. ^Esmee
De Max en snelle levering
Bedankt Jacky! <3 ^Esmee
De sokken zitten heerlijk, voelen zacht aan en blijven goed in vorm na het wassen. Niet te dik en niet te dun, ik vind ze uitstekend!
Wat fijn dat je zo tevreden bent, dankjewel! ^Esmee
Pakket moest via post.nul bezorgd worden en daar was het fout gelopen door omstandigheden ook buiten hun wil om. Maar eind goed, al goed. Pakket is terecht en Bamboo heeft zeer vriendelijk begeleid.
Wat vervelend te lezen dat je in eerste instantie geen pakket ontvangen hebt. We hebben direct contact met je opgenomen en begrijpen dat je pakket bij één van de buren is afgeleverd. Veel plezier van de bestelling! ^Sabine
Recensione originale
Nog steeds pakket niet ontvangen!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire