Heerlijk zacht en sterk ondergoed

Een jaar geleden een keer geprobeerd. Nu draag ik niets anders meer. Heerlijk ondergoed tegen een acceptabele prijs.

Lekker zacht en warm

Het ondergoed is heerlijk zacht en warm en irriteert niet op mijn eczeemhuid. Blij mee!

Lekker zacht en warm

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel tevreden, ondergoed zit comfortabel en is mooi

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel tevreden, ondergoed zit comfortabel en is mooi

Een prachtig bamboo product

Heerlijk draaggemak. Materiaal blijft na vele malen wassen goed in model en voelt heerlijk zacht aan.

Superfijne, comfortabele, mooie slips voor reele prijs, en snel geleverd.

Doen!

Snelle levering. Ondergoed zit perfect

Goede kwaliteit, mooi design

Goede pasvorm, zegt mijn man, voelt goed op de huid.

top

Perfecte pasmaat!

top

Perfecte pasmaat!

Bamboo ondergoed is perfect!

Bamboo ondergoed draagt heel comfortabel, is warm in de winter en koel in de zomer. Heerlijk natuurlijk materiaal. Ik wil niets anders meer..

Zacht, geen loshangend label, kwaliteit: Top

Zacht, geen loshangend label, kwaliteit: Top

goed passende boxershort

aangenaam zittende boxershort.

goede betrouwbare wenshop

Niks op aan te merken

Lekker zachte stof onderbroek

Snelle levering keurig verpakt

Mooie verpakking met zorg ingepakt. Snel geleverd ondanks drukke bf week. Fijne t shirts voelen zacht aan, meteen gewassen voor gebruik. Maar kreuken wel een beetje als ze uit machine komen.

Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Ik heb de producten besteld in de drukke blackfriday week en toch waren ze de dag erna al geleverd, supersnel ! Ook de verpakking was erg mooi en zo te zien met zorg ingepakt. Mooie kwaliteit en zacht materiaal. Ik heb de t shirts voor 1e gebruik gewassen ze voelen soepel alleen zijn ze wat kreukgevoelig. Het draagcomfort is prettig.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire