Draag de trunks, de slips en de long fit t-shirts. Zitten allemaal heel comfortabel en behouden hun pasvorm.
Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent met de items. Comfort en pasvorm zijn precies waar we voor gaan! Groetjes Romy
Heerlijk zittende kleding van goede kwaliteit
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Geniet van je nieuwe kleding :) Groetjes Romy
Fijn draagcomfort ik ga helemaal over op alleen maar bamboe basic ik heb perongeluk mijn 5 euro korting weggeklikt dat is wel heel jammer
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met het product en het draagcomfort! Wat betreft die weggeklikte korting, dat is natuurlijk jammer! Neem even contact op met de klantenservice. Dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen. 😊 Groetjes Romy
Goede producten en snel geleverd!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Zacht, comfortabel goede pasvorm en stretch. Voor mijn gevoel vallen de maten iets kleiner uit. Normaal draag ik L en met Bamboo basics heb ik XL nodig.
Fijn om te horen dat de stof zacht en comfortabel is! 😊 Bedankt voor je feedback over de maten. We hopen dat je verder tevreden bent met je aankoop! Groetjes Romy
Een top onderbroek waanzinnig en snel geleverd
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de boxer! En super dat de levering snel was. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt :) Groetjes Romy
Ben erg blij met deze aankoop van de Bamboo Basics BH en de slips. Mijn figuur lijkt wat slanker omdat het perfect past!
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Bamboo Basics BH en slips! 😊 Super dat de pasvorm zo goed is en je je er comfortabel in voelt. En wat leuk dat het ook je figuur zo mooi accentueert! Bedankt voor je positieve review en hopelijk geniet je nog lang van je aankoop :) Groetjes Romy
Zeer fijne hemdjes gekocht van Bamboo basics. Lekker zacht en comfortabel. Nergens een kriebelende etiketje of zo, super blij mee. De BH moet ik nog uitproberen. Mijn vorige aankoop was de Bra Nova maar die kruipen bij mij omhoog (de boord rolt op). De nu bestelde Bra Ruby is hopelijk een betere pasvorm voor mij. Wat ik vervelend vind dat alles in een 2 pack zit. Ik wilde graag een wit en een zwart hemdje maar nu heb ik er dus 4 moeten bestellen 2 van elk. En eigenlijk wil ik ook nog wel een rode. Een 2 of 3 pack met verschillende kleuren zou ik fijn vinden. Voor de Bra Nova geldt dat deze mij dus niet goed past, hij kruipt op, en ik er dus ook 2 van heb moeten kopen.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de hemdjes! 😊 Ze zijn inderdaad superzacht en comfortabel, helemaal zonder irriterende etiketten. Hopelijk past de Bra Ruby beter voor jou! Bedankt voor je feedback over de 2-pack. We begrijpen dat het soms handiger is om verschillende kleuren te kunnen kiezen, dus we zullen je suggestie zeker in overweging nemen voor de toekomst! Laat het ons weten als we ergens mee kunnen helpen. Groetjes Romy
Liep al jaren in dezelfde shirts rond, na een tip de longsleeves van Bamboo gaan proberen. En wat een verschil. Mijn vriend en ik zijn om. Heerlijke zachte stof en een goede fit.
Wat fijn om te horen! 😊 Super dat jullie beide tevreden zijn met de nieuwe longsleeves. Bedankt voor je review en hopelijk blijven jullie er nog lang van genieten! Groetjes Romy
Producten draag ik al jaren. Super blij mee! Zit super lekker. Houdt lang zijn kwaliteit
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de producten! We begrijpen dat de levering wat langer heeft geduurd. Met de feestdagen kan dit wat langer duren, onze excuses hiervoor. We hopen dat de vertraging verder geen ongemak heeft veroorzaakt. Bedankt voor je geduld en je geweldige feedback! 😊 Groetjes Romy
Zacht, goede kwaliteit en pasvorm Geen hinderlijke labels !
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof, de pasvorm en het ontbreken van hinderlijke labels! Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Romy
De slips zijn comfortabel en prima qua pasvorm en maat. Alleen jammer dat maandverband niet blijft plakken, waardoor ze dus niet de hele maand te dragen zijn.
Fijn dat de slips comfortabel zitten en goed passen! Bedankt voor je feedback over het maandverband. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als het niet goed blijft plakken. Vaak na een paar keer wassen, wordt de stof van het ondergoed ruwer en blijven inlegkruisjes en maandverband beter plakken :) Groetjes Romy
Zitten lekker
Fijn om te horen dat het lekker zit! Bedankt voor je review! 😊Groetjes Romy
De service is echt geweldig Ik had besteld maar bij de bevestiging kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld Voor 2 singlets De nieuwe maat werd meteen na gestuurd In het kader van de duurzaamheid hoefde ik deze niet terug te sturen Ik kon er iemand anders blij mee maken. Top!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! 😊 We proberen altijd zo klantvriendelijk mogelijk te werken, en het is geweldig dat je de singlets een tweede leven kunt geven. Bedankt voor je positieve feedback, en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Groetjes Romy
Goede omschrijving van de artikelen, makkelijke afhandeling van de bestelling, snelle, correcte levering
Dank je wel voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de omschrijving van de artikelen en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊 Groetjes Romy
Ondergoed dat fijn zit, wordt vaak onderschat, daarom ben ik blij met mijn keuze voor Bambi basic!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het ondergoed! Bedankt voor je review :) Groetjes Romy
Snelle levering en ondergoed dat heel lekker zit
Super om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het ondergoed! Bedankt voor je review! 😊 Groetjes Romy
Zoals verwacht en gewend
Fijn om te horen dat alles naar verwachting is! Bedankt voor je positieve review! 😊Groetjes Romy
Product was niet passend waarna product geroutineerd moest worden. Om dat voor elkaar te krijgen was een grote uitdaging en ook niet goedkoop. Eerst moest meer dan €5,- ervoor betaald worden om retours sticker via de mail te ontvangen. Dacht dat ik daarna het product kon retourneren maar Nee hoor. Bij het depot van Post NL. moest er vervolgens meer dan €7,- betaald worden om de retoursticker uitgeprint te krijgen voor op het pakje te kunnen plakken eerder kon het niet verstuurd worden. Wat een ellende allemaal!
Het spijt ons te horen dat je retourervaring niet soepel verliep. Dit is niet de gebruikelijke werkwijze. Als een product niet past, kun je het eenvoudig omruilen voor de juiste maat via onze klantenservice zonder extra kosten. Laat ons weten of je nog steeds wilt omruilen, we helpen je graag verder en zorgen voor een snelle oplossing! Groetjes Romy
Ik was al jaren opzoek naar de perfecte onderbroek. Ik had ooit broekjes van de Hema maar deze gingen uit de verkoop helaas. Daarna verschillende merken geprobeerd maar ik was nooit overtuigd. Nu heb ik afgelopen week bamboo besteld. Heerlijke stof maar ik vind degene die ik nu heb wat te hoog (belle) dus de volgende bestelling worden hipsters maar overall heel blij mee!
Wat fijn om te horen dat je eindelijk de perfecte onderbroek hebt gevonden! We begrijpen dat de hoge taille niet helemaal je ding kan zijn. De hipsters zijn hiervoor een goed alternatief :) Bedankt voor je mooie review! Groetjes Romy
De bamboe producten zijn prettig zacht, rekbaar en zien er mooi uit. Alleen de bh’s zijn naar mijn smaak wat te slap. Maar sokken, t-shirts, broekjes zijn allemaal erg fijn.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de sokken, t-shirts en broekjes! Wat jammer dat de bh's niet helemaal aan je verwachtingen voldoen. Mocht je hier advies in willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We waarderen je feedback en zullen deze meenemen. Bedankt voor je review! 😊Groetjes Romy
Ik wacht nog steeds op de levering. Op zich gedurfd om wel om meerdere keren om feedback te vragen.
Goedemorgen, bedankt voor je feedback en wat vervelend dat je nog niks hebt ontvangen. Ik heb je zojuist proberen te bellen, maar ik kreeg je helaas niet te pakken. Ik heb een Voicemail ingesproken over de status van je bestelling :) Groetjes Romy
Ga hier volgde keer weer wat bestellen.
Ik doe jaren met mijn BB ondergoed en sokken. Heel comfortabel.
Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je al zo lang tevreden bent met ons ondergoed en de sokken. Comfort staat bij ons voorop, en het is geweldig om te weten dat het voor jou zo goed bevalt! 😊Groetjes Romy
Snelle levering,netjes verpakt,uitstekende pasvorm.
Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat het product, de levering en de pasvorm naar wens zijn. Veel plezier ermee! 😊Groetjes Romy
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire