Fijne kleding en duurzaam.
Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de kleding en de duurzame kwaliteit. Tot de volgende keer! 😊 Groetjes Romy
Snelle levering en prima product
Super, dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes Romy
Alles soepel en vlot geleverd.
Dank je wel voor je review! Fijn dat alles soepel en vlot is verlopen :) Groetjes Romy
Netjes en vlot geleverd goeie communicatie
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes Romy
Geen problemen geweest.
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en er geen problemen waren. Dat is precies waar we naar streven! Groetjes Romy
Snel en netjes geleverd. En het zit fantastisch!
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd, en dat het ook nog eens fantastisch zit. We waarderen je enthousiasme enorm en hopen je snel weer te mogen helpen! 😊 Groetjes Romy
Verder geen probleem...
Dank je wel voor je feedback! We begrijpen dat een prijsverhoging vragen kan oproepen. Soms zijn dit helaas gevolgen van stijgende kosten voor stoffen of productie. Maar we doen altijd ons best om een goede prijs-kwaliteitverhouding te blijven bieden. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent! Groetjes Romy
Goede kwaliteit en snelle levering, tevreden met Bamboo Basics! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering én de prijs-kwaliteitverhouding. Het maakt ons blij om te horen dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen. :) Groetjes Romy
Snel geleverd na bestelling goede kwaliteit ondergoed lekker zachte stof
Hartelijk dank voor je mooie review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het ondergoed. Dat de stof lekker zacht is, maakt het alleen maar beter. 😊 We waarderen je feedback enorm! Groetjes Romy
Ik heb ze netjes ingepakt heel snel ontvangen.
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je bestelling netjes was ingepakt en snel is geleverd. We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je binnenkort weer te mogen helpen! Groetjes Romy
Zie hier boven
Bedankt voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en de kwaliteit van onze producten :) Groetjes Romy
Heerlijk materiaal en de fitting is top. Enige probleem is dat er geen inlegkruisje in blijft plakken daardoor draag ik ze niet graag.
Goedemorgen, bedankt voor je feedback. Ik heb je zojuist proberen te bellen, helaas kreeg ik je niet te pakken. Als je de slips een paar keer wast, wordt de stof ruwer. Hierdoor blijven inlegkruisjes beter zitten :) Groetjes Romy
Ik heb ondergoed en t shirts sokken van bamboe ik zweer er bij Een goede draagcomfort je voelt de kwaliteit De levering was snel
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je vertrouwen in onze producten enorm! Groetjes Romy
Snel verzonden. Goede kwaliteit en pasvorm
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Had niet verwacht dat het logo met grote letters op mijn rug zou staan.
Hi, bedankt voor je feedback. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd, omdat ik geen bestelling op je naam kan terugvinden. Ik kijk graag met je mee :) Groetjes Romy
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Heerlijk zacht en past perfect
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je geweldige review. We zijn blij dat het product perfect past en zo lekker zacht is! Groetjes Romy
Veel keuze, snelle levering en zit fantastisch
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je blij bent met de keuze, levering en de pasvorm. Veel plezier met je nieuwe items :) Groetjes Romy
Super schnell, super freundlicher Service und tolle Ware- Bambus ist einfach großartig
Herzlichen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Service und unseren Produkten so zufrieden sind. Grüße Romy
Bamboe basics is gewoon geweldig. Fijn kleren, goede service
Wat geweldig om te horen! Fijn dat je tevreden bent met zowel de kleding als onze service. Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Romy
Zachte stof en ruim.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de zachte stof en de pasvorm! Bedankt voor je review! 😊Groetjes Romy
Het materiaal is van goede kwaliteit en zit goed. Ook was het pakketje erg snel geleverd.
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Groetjes Romy
Bamboo sokken ondergoed en shirts zitten erg fijn ik vindt het prima producten. De verzending verloopt ook prima.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bamboo producten! Bedankt voor je positieve feedback en fijn dat de verzending ook goed is verlopen! Groetjes Romy
De bestelling werd goed en snel verzorgd.
Fijn om te horen dat de bestelling snel en goed is bezorgd! Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Romy
Vielen alleen wat groot uit
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit! Als de maat iets te groot is, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder :) Groetjes Romy
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire