De bestelling werd goed en snel verzorgd.
Fijn om te horen dat de bestelling snel en goed is bezorgd! Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Romy
Vielen alleen wat groot uit
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit! Als de maat iets te groot is, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder :) Groetjes Romy
Mijn bestelling was eerst niet op voorraad, stond vermeld dat ze me zodra het item terug beschikbaar was, ze me gingen laten weten. Mailtje ontvangen over de beschikbaarheid, bestelling geplaatst, 2 dagen later item afhaalbaar in mijn bezorgpunt. Perfecte transactie. Top !
Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Bedankt voor je positieve feedback en we zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling :) Groetjes Romy
Super prettig ,zacht, warm
Wat geweldig om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent met de producten. Bedankt voor je review! Groetjes Romy
Correcte afhandeling van de bestelling. Beloofde korting werd gegeven. Zeer tevreden.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met de korting. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Groetjes Romy
Tot nu toe prima. Zitten inderdaad erg goed, en de stof is vele malen ademend, dan andere boxershorts die ik draag.
Fijn om te horen dat de boxershorts goed zitten en de stof bevalt! Bedankt voor je review en veel draagplezier :) Groetjes Romy
Na de eerste kennismaking met deze slips vul ik mijn voorraad aan met alleen nog maar deze slips. Ik wil geen andere meer.
Wat geweldig om te horen! Fijn dat je zo blij bent met de slips. Bedankt voor je review! Groetjes Romy
Eerst een bh gekocht om uit te proberen. Paste uitstekend. Op het aanbod van laatst ingegaan en er meteen vier gekocht. Niet goed opgelet. Ze werden per twee verkocht. Dus ik heb er nu 8!!! Helemaal niet erg, meteen kast opgeruimd en alle uitgewoonde bh's weggedaan. Nu elke dag een heerlijk dragende BH. Klinkt als "niks", maar het scheelt zoveel!
Wat een leuke en enthousiaste review, bedankt! 😊 Geweldig om te horen dat de BH's zo goed passen en comfortabel zijn dat je er meteen acht hebt! En een kastopruiming is natuurlijk ook altijd een bonus. Heerlijk dat je nu elke dag kunt genieten van een perfect zittende BH. Dat maakt inderdaad een groot verschil! Groetjes Romy
Duidelijke en overzichtelijke website, kwalitatief goede producten, snelle levering
Bedankt voor je geweldige review! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent met onze website, de kwaliteit van de producten én de snelle levering. We waarderen je feedback enorm! Groetjes Romy
Draagt heerlijk comfortabel,vraag mij wel af hoe het zit met bacteriën en lage wastemperatuur. 't
Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je het draagcomfort zo waardeert. Over je vraag: bamboe heeft van nature antibacteriële eigenschappen, wat het hygiënisch maakt, zelfs bij lagere wastemperaturen. Maar voor een grondige reiniging kun je eventueel eens in de zoveel tijd op 40 graden wassen. Hopelijk geeft dit meer duidelijkheid! Groetjes Romy
Sokken zitten prima geen afdrukken op mijn benen , Sokken zakken niet af.
Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat de sokken perfect zitten, niet afzakken en geen afdrukken achterlaten! Groetjes Romy
Producten zijn prima, hoge kwaliteit en zit lekker. Service is ook erg goed, ik had perongeluk een verkeerd huisnummer ingevoerd, dat werd kosteloos rechtgezet, waarvoor dank!
Bedankt voor je mooie review! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de producten én de service. Fijn dat we het huisnummer kosteloos voor je konden aanpassen. Veel plezier met je aankoop! Groetjes Romy
Draagt heerlijk,echter hemdjes konden alleen wat langer zijn
Bedankt voor je review! 😊 Super om te horen dat het draagcomfort goed is en dat het heerlijk zit. Jammer dat de hemdjes wat langer hadden mogen zijn – we nemen je feedback mee! Hopelijk kun je er toch fijn van genieten. Groetjes Romy
Omdat ik nergens voor vrouwen een shirt lm met extra lange rug kon vinden, heb ik deze bij bamboo basics gekocht. Ik draag het shirt net, de lengte is perfect, geen blote rug meer en lekker warm. Ik kan niet beoordelen of de kwaliteit goed blijft. Vond het wel jammer, dat ik op zaterdag bestelde en pas op woensdag geleverd kreeg.
Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn dat het shirt met extra lange rug precies is wat je zocht en dat het lekker warm zit. Geen blote rug meer klinkt ideaal! Onze excuses dat de bezorgtijd wat langer was dan je had verwacht. Door de drukte rondom de feestdagen kan het helaas iets langer duren voordat pakketten geleverd worden. We hopen op je begrip hiervoor en doen er alles aan om dit normaal gesproken sneller te regelen. We wensen je veel draagplezier met je nieuwe shirt en horen graag later hoe het bevalt! Groetjes Romy
De onderbroeken leken in eerste instantie lekker zacht en ze hebben een goede pasvorm. De stof was wel erg dun en doorzichtig. Onderbroek na een keer dragen en normaal gebruik al gescheurd. Helaas geen aanrader.
Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de onderbroeken niet naar verwachting was. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor ogen hebben en we begrijpen je teleurstelling. We nemen je feedback serieus en gaan ervoor zorgen dat je een oplossing ontvangt :) Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd. Groetjes Romy
Mooi zacht dun en warm t-shirt. Ideaal voor onderkleding en ook om zo te dragen. Goede pasvorm.
Wat een mooie review, bedankt! 😊 Fijn om te horen dat het T-shirt zowel comfortabel als veelzijdig is! Groetjes Romy
Goed materiaal zit geerlijk
Dankjewel voor je positieve reactie! 😊 Super om te horen dat het materiaal goed bevalt en lekker zit. Veel plezier ermee! Groetjes Romy
Fijne benadering en goede service.
Wat een leuke review, bedankt! 😊 Super fijn om te horen dat je tevreden bent met onze benadering en service. Daar doen we het voor! Groetjes Romy
De onderbroeken dragen heel comfortabel en ik transpireer minder tussen mijn billen. Erg fijn!!
Hi Willeke, bedankt voor de mooie feedback! Ik wens je veel plezier met de bestelling. Groetjes Iris
Wat een fijne producten! Snelle levering.
Hi Eva, bedankt voor jouw mooie feedback! Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
Post NL is het na vier pogingen nog steeds niet gelukt om het pakketje te leveren. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen....
Hi Wike, vervelend te lezen dat je pakketje nog niet is geleverd door PostNL. Door de drukte rondom de feestdagen kan de levering van bestellingen soms wat langer duren. Ik hoop dat je het pakketje snel zult ontvangen. Groetjes Iris
Mooie spullen heerlijk zacht op je huid.
Hi Corina, bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
Na ontvangst van mijn bestelling bleek er een fabricagefouten te zitten in een van de producten. Na telefonisch contact werd er kostenloos een volledig nieuwe pakket geleverd de oude mocht ik houden ondanks dat er ook nog goede exemplaren bijzaten.
Hi Marco, wat fijn om te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is goed om te weten dat je zo tevreden bent met de oplossing. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in ons. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes Iris
Al jaren draag ik Bamboo Basics. Lekker spul en ook nog een lange levensduur.
Hi Pjotr, bedankt voor jouw mooie review! Groetjes Iris
Ben echt heel tevreden over mijn Bamboo basics ondergoed, heb voor de tweede keer een bestelling geplaatst, het draagt prettig, blijft verbazingwekkend goed in de was, blijft er echt als nieuw uitzien!
Hi Carla, wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je Bamboo Basics ondergoed! Fijn dat het zo prettig draagt en goed blijft na het wassen. We waarderen het dat je voor de tweede keer hebt besteld en hopen dat je ook in de toekomst nog veel plezier zult hebben van je aankopen. Bedankt voor je feedback! Groetjes Iris
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire