De bestelling werd goed en snel verzorgd.

Mooi van kwaliteit

Vielen alleen wat groot uit

Perfecte transactie!

Mijn bestelling was eerst niet op voorraad, stond vermeld dat ze me zodra het item terug beschikbaar was, ze me gingen laten weten. Mailtje ontvangen over de beschikbaarheid, bestelling geplaatst, 2 dagen later item afhaalbaar in mijn bezorgpunt. Perfecte transactie. Top !

Fanrastusch

Super prettig ,zacht, warm

Prima onderneming.

Correcte afhandeling van de bestelling. Beloofde korting werd gegeven. Zeer tevreden.

Tot nu toe prima. Zitten inderdaad erg goed, en de stof is vele malen ademend, dan andere boxershorts die ik draag.

De bamboe slips zitten geweldig

Na de eerste kennismaking met deze slips vul ik mijn voorraad aan met alleen nog maar deze slips. Ik wil geen andere meer.

Uitstekende pasvorm

Eerst een bh gekocht om uit te proberen. Paste uitstekend. Op het aanbod van laatst ingegaan en er meteen vier gekocht. Niet goed opgelet. Ze werden per twee verkocht. Dus ik heb er nu 8!!! Helemaal niet erg, meteen kast opgeruimd en alle uitgewoonde bh's weggedaan. Nu elke dag een heerlijk dragende BH. Klinkt als "niks", maar het scheelt zoveel!

fijne producten, snelle levering

Duidelijke en overzichtelijke website, kwalitatief goede producten, snelle levering

Heel prettig

Draagt heerlijk comfortabel,vraag mij wel af hoe het zit met bacteriën en lage wastemperatuur. 't

Zoals sokken moeten zijn.

Sokken zitten prima geen afdrukken op mijn benen , Sokken zakken niet af.

Fijne producten + goede service

Producten zijn prima, hoge kwaliteit en zit lekker. Service is ook erg goed, ik had perongeluk een verkeerd huisnummer ingevoerd, dat werd kosteloos rechtgezet, waarvoor dank!

Goed draagcomfort

Draagt heerlijk,echter hemdjes konden alleen wat langer zijn

Shirt lm met extra lange rug vrouw

Omdat ik nergens voor vrouwen een shirt lm met extra lange rug kon vinden, heb ik deze bij bamboo basics gekocht. Ik draag het shirt net, de lengte is perfect, geen blote rug meer en lekker warm. Ik kan niet beoordelen of de kwaliteit goed blijft. Vond het wel jammer, dat ik op zaterdag bestelde en pas op woensdag geleverd kreeg.

slechte kwaliteit

De onderbroeken leken in eerste instantie lekker zacht en ze hebben een goede pasvorm. De stof was wel erg dun en doorzichtig. Onderbroek na een keer dragen en normaal gebruik al gescheurd. Helaas geen aanrader.

Fijn basis t-shirt

Mooi zacht dun en warm t-shirt. Ideaal voor onderkleding en ook om zo te dragen. Goede pasvorm.

Goed materiaal zit geerlijk

Fijne benadering en goede service

Fijne benadering en goede service.

Super fijn!!

De onderbroeken dragen heel comfortabel en ik transpireer minder tussen mijn billen. Erg fijn!!

Wat een fijne producten! Snelle levering.

Nog steeds geen pakketje...

Post NL is het na vier pogingen nog steeds niet gelukt om het pakketje te leveren. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen....

Mooie spullen heerlijk zacht op je huid.

Super service

Na ontvangst van mijn bestelling bleek er een fabricagefouten te zitten in een van de producten. Na telefonisch contact werd er kostenloos een volledig nieuwe pakket geleverd de oude mocht ik houden ondanks dat er ook nog goede exemplaren bijzaten.

Vertrouwen op Bamboo

Al jaren draag ik Bamboo Basics. Lekker spul en ook nog een lange levensduur.

Super tevreden!

Ben echt heel tevreden over mijn Bamboo basics ondergoed, heb voor de tweede keer een bestelling geplaatst, het draagt prettig, blijft verbazingwekkend goed in de was, blijft er echt als nieuw uitzien!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire