Nadat ik een productiefoutje had gemeld, kreeg ik snel een vervangend exemplaar toegestuurd.
Hi Gerda, bedankt voor je mooie review! Fijn te lezen dat het productiefoutje snel is opgelost. Groetjes Iris
Fijne stof, zweet niet, mooie pasvorm. Ik heb dit keer de onderbroeken alleen een maat kleiner besteld (dat had ik de vorige keer ook moeten doen).
Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof, pasvorm en het comfort :)! Groetjes Iris
Fijne kleding!
Hi Jeroen, dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kleding. Veel plezier ermee! Groetjes Iris
Rechtercup van de bh was gedeukt! Retour sturen kostte mij € 8,50. Ik zal dus nooit meer iets bestellen helaas.
Hi Heidy, bedankt voor jouw review. Ik kom graag met je in contact om tot een oplossing te komen, maar krijg helaas jouw voicemail. Groetjes Iris
De onderbroeken dragen comfortabel, fijne pasvorm
Hi Corina, bedankt voor je feedback! Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
Na verkeerde levering toch goed en snel opgelost nieuwe levering blij mee
Hi Marco, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem met de levering snel en naar tevredenheid is opgelost. Groetjes Iris
Dit ondergoed voelt zo goed aan ook na meerdere keren wassen blijft het zijn kwaliteit behouden, echt een aanrader.
Hi Wilfred, bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat het ondergoed zo comfortabel zit en zijn kwaliteit behoudt, zelfs na meerdere keren wassen. Wat een mooie aanbeveling! We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop. Groetjes Iris
Bestelling uitstekend geleverd in kartonnen verpakking en kwaliteit is weer als vanouds.
Hi Gertjan, bedankt voor het cijfer 10! Fijn te lezen dat de kwaliteit als vanouds is. Wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groetjes Iris
Goede kwaliteit en perfecte pasvorm.
Hi Diana, ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Aangenaam op de huid en goede kwaliteit, niet mijn eerste bestelling en er zullen er zeker nog volgen.
Hi Leen, bedankt voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat de producten aangenaam aanvoelen op de huid en van goede kwaliteit zijn. Wij waarderen het dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst, en wij kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groetjes Iris
Wel nog afwachten hoe de pasvorm zich houdt na wassen en langere draagtijd.
Hi Margot, bedankt voor jouw mooie review. Ik wens je veel draagplezier toe! Groetjes Iris
Prettige pasvorm corrigeert ook nog best aardig.
Hi Ikke, wat fijn om te horen! Het is geweldig dat de pasvorm niet alleen prettig is, maar ook nog eens corrigeert. Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat je nog lang van je aankoop zult genieten! Groetjes Iris
Ik draag al jaren boxers van bamboo basics. Comfortabel en bijna onverslijtbaar!
Hi Hans, bedankt voor jouw positieve feedback! Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent met de boxers van Bamboo Basics. Ik wens je veel draagplezier toe. Groetjes Iris
Heb er twee cadeau gekregen en ze zitten geweldig. Weet nu nog niet hoe lang ze meegaan, maar ik ga er nog zeker een paar bijbestellen.
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je cadeau! Fijn dat ze zo geweldig zitten. We hopen natuurlijk dat je er lang van kunt genieten, en super dat je er nog een paar wilt bijbestellen. 😊 Groetjes Romy
Draag de trunks, de slips en de long fit t-shirts. Zitten allemaal heel comfortabel en behouden hun pasvorm.
Wat een mooie review, dank je wel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent met de items. Comfort en pasvorm zijn precies waar we voor gaan! Groetjes Romy
Heerlijk zittende kleding van goede kwaliteit
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Geniet van je nieuwe kleding :) Groetjes Romy
Fijn draagcomfort ik ga helemaal over op alleen maar bamboe basic ik heb perongeluk mijn 5 euro korting weggeklikt dat is wel heel jammer
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met het product en het draagcomfort! Wat betreft die weggeklikte korting, dat is natuurlijk jammer! Neem even contact op met de klantenservice. Dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen. 😊 Groetjes Romy
Goede producten en snel geleverd!
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Zacht, comfortabel goede pasvorm en stretch. Voor mijn gevoel vallen de maten iets kleiner uit. Normaal draag ik L en met Bamboo basics heb ik XL nodig.
Fijn om te horen dat de stof zacht en comfortabel is! 😊 Bedankt voor je feedback over de maten. We hopen dat je verder tevreden bent met je aankoop! Groetjes Romy
Een top onderbroek waanzinnig en snel geleverd
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de boxer! En super dat de levering snel was. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt :) Groetjes Romy
Ben erg blij met deze aankoop van de Bamboo Basics BH en de slips. Mijn figuur lijkt wat slanker omdat het perfect past!
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Bamboo Basics BH en slips! 😊 Super dat de pasvorm zo goed is en je je er comfortabel in voelt. En wat leuk dat het ook je figuur zo mooi accentueert! Bedankt voor je positieve review en hopelijk geniet je nog lang van je aankoop :) Groetjes Romy
Zeer fijne hemdjes gekocht van Bamboo basics. Lekker zacht en comfortabel. Nergens een kriebelende etiketje of zo, super blij mee. De BH moet ik nog uitproberen. Mijn vorige aankoop was de Bra Nova maar die kruipen bij mij omhoog (de boord rolt op). De nu bestelde Bra Ruby is hopelijk een betere pasvorm voor mij. Wat ik vervelend vind dat alles in een 2 pack zit. Ik wilde graag een wit en een zwart hemdje maar nu heb ik er dus 4 moeten bestellen 2 van elk. En eigenlijk wil ik ook nog wel een rode. Een 2 of 3 pack met verschillende kleuren zou ik fijn vinden. Voor de Bra Nova geldt dat deze mij dus niet goed past, hij kruipt op, en ik er dus ook 2 van heb moeten kopen.
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de hemdjes! 😊 Ze zijn inderdaad superzacht en comfortabel, helemaal zonder irriterende etiketten. Hopelijk past de Bra Ruby beter voor jou! Bedankt voor je feedback over de 2-pack. We begrijpen dat het soms handiger is om verschillende kleuren te kunnen kiezen, dus we zullen je suggestie zeker in overweging nemen voor de toekomst! Laat het ons weten als we ergens mee kunnen helpen. Groetjes Romy
Liep al jaren in dezelfde shirts rond, na een tip de longsleeves van Bamboo gaan proberen. En wat een verschil. Mijn vriend en ik zijn om. Heerlijke zachte stof en een goede fit.
Wat fijn om te horen! 😊 Super dat jullie beide tevreden zijn met de nieuwe longsleeves. Bedankt voor je review en hopelijk blijven jullie er nog lang van genieten! Groetjes Romy
Producten draag ik al jaren. Super blij mee! Zit super lekker. Houdt lang zijn kwaliteit
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de producten! We begrijpen dat de levering wat langer heeft geduurd. Met de feestdagen kan dit wat langer duren, onze excuses hiervoor. We hopen dat de vertraging verder geen ongemak heeft veroorzaakt. Bedankt voor je geduld en je geweldige feedback! 😊 Groetjes Romy
Zacht, goede kwaliteit en pasvorm Geen hinderlijke labels !
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof, de pasvorm en het ontbreken van hinderlijke labels! Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Romy
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire