Goeie kwaliteit en mooie pasvorm van de onderbroeken

Ultiem

Het waren mijn 1e aanschaf verder moet het nog even wachten.

Uitstekend! Goede producten, scherp geprijsd en een perfecte klantenservice!

Uitstekend geholpen door Melanie, werkelijk een voorbeeld van hoe het dus ook kan! Mijn complimenten!

Goede service wel foutje in produkt

Mijn biker short zat heerlijk! Maar de stof bij het kruis was al dun en er zat een gaatje in. Ik heb dit direct gemeld bij de klantenservice. Volgende dag al een reactie: excuses en ze zullen een nieuwe toesturen. Top afgehandeld ( hoewel ik de nieuwe nog niet heb ontvangen… )

Verrast

Zeer goede en zeer zachte stof ,draagt en voelt zeer licht

Fantastisch bedrijf

Goede en snelle levering. Goede pasvorm. Mooi product. Fantastische service.

Jaaa… wat een toppers daar

Naast dat jullie ondergoed hier in huis erg gewild is… “pap.. ik pak even een onderbroek van jou hoor”.. ben ik super blij met jullie menselijke service. Door een stommiteit van mij kwam ik tot twee keer toe te laat bij het servicepoint. Balen natuurlijk maar heel blij dat jullie ze nog een keer willen afsturen. Dank! Ook namens mijn zoon ;)

Snel, goede kwaliteit en goede service!

Het ondergoed kwam snel binnen. Heb niet eerder zulk comfortabel ondergoed gehad. De bikershorts vielen wat ruim dus die moest ik omruilen. Hierbij vergeten het juiste aantal in te voeren. Klantenservice was goed bereikbaar en het probleem werd goed opgelost.

fijne stof en zit goed om de buik maar pijpjes schuiven wel omhoog

zie boven

Top op alle gebieden!

Snelle levering en een echt geweldig product voor een prima prijs! Het zit zo ongelofelijk comfortabel! Ik wil echt niets anders meer en dat zeg ik niet snel van een product.

Bedrijf prima produkt valt twegen.

Verzending en snelheid was dik okay ook keuze vervoerder prima. Produkt hielsokken viel wat tegen. Lijken meer op die dunne nylonsokken ut de jaren 1970/80. Ik koop ze nimmer weer.

Zalige slips

Zachte stof mooie pasvorm

Heel erg goed

Heerlijke stof mooie kleur rood

Altijd top

Mijn bh werd supersnel geleverd..

Prima, hopelijk gaan ze weer zo lang mee

Goede pasvorm en prima alternatief voor katoen of kunststof. Zo zijn we ook een beetje duurzamer.

Prima ondergoed van goede kwaliteit

Mijn man draagt het met plezier. Het blijft mooi in de was zonder krimp.

Heel blij mee!

Fijne producten, ik wil niet meer anders, en top levering!

Mooi ondergoed. Wel heb ik soms maat M en soms maat L wat misschien ook met de kleur te maken heeft?

Goed!

Duidelijke informatie op de site,snelle levering, fijn produkt!

Hoge kwaliteit en snelle levering

Ik ga nooit meer terug naar oncomfortabel synthetisch ondergoed. Het ondergoede van Bamboo Basics is mooi en kwalitatief. Levering verliep prima, een dag later had ik alles al in huis!

Fijne spullen snel bezorgd

Fijne onderbroeken en sokken

Fijne producten en een hele goede service!

Met name het retouren van mijn aankoop, en het tegelijkertijd kosteloos kunnen omruilen vind ik Tóp! Dat kom ik niet vaak tegen bij andere webshops

Goede producten.

Kwaliteitsproducten en als een kadootje verpakt.

Bamboo Basics

Snelle levering, netjes ingepakt. Ondergoed, legging en tops gekocht, pasvorm is top, legging en tops uiteindelijk toch retour gestuurd, stof is iets dikker dan verwacht.

prima bedrijf, goede website maar niet goedkoop ;0)

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire