Zacht, goede kwaliteit en pasvorm Geen hinderlijke labels !
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de stof, de pasvorm en het ontbreken van hinderlijke labels! Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes Romy
De slips zijn comfortabel en prima qua pasvorm en maat. Alleen jammer dat maandverband niet blijft plakken, waardoor ze dus niet de hele maand te dragen zijn.
Fijn dat de slips comfortabel zitten en goed passen! Bedankt voor je feedback over het maandverband. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als het niet goed blijft plakken. Vaak na een paar keer wassen, wordt de stof van het ondergoed ruwer en blijven inlegkruisjes en maandverband beter plakken :) Groetjes Romy
Zitten lekker
Fijn om te horen dat het lekker zit! Bedankt voor je review! 😊Groetjes Romy
De service is echt geweldig Ik had besteld maar bij de bevestiging kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld Voor 2 singlets De nieuwe maat werd meteen na gestuurd In het kader van de duurzaamheid hoefde ik deze niet terug te sturen Ik kon er iemand anders blij mee maken. Top!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! 😊 We proberen altijd zo klantvriendelijk mogelijk te werken, en het is geweldig dat je de singlets een tweede leven kunt geven. Bedankt voor je positieve feedback, en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Groetjes Romy
Goede omschrijving van de artikelen, makkelijke afhandeling van de bestelling, snelle, correcte levering
Dank je wel voor de positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de omschrijving van de artikelen en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊 Groetjes Romy
Ondergoed dat fijn zit, wordt vaak onderschat, daarom ben ik blij met mijn keuze voor Bambi basic!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het ondergoed! Bedankt voor je review :) Groetjes Romy
Snelle levering en ondergoed dat heel lekker zit
Super om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het ondergoed! Bedankt voor je review! 😊 Groetjes Romy
Zoals verwacht en gewend
Fijn om te horen dat alles naar verwachting is! Bedankt voor je positieve review! 😊Groetjes Romy
Product was niet passend waarna product geroutineerd moest worden. Om dat voor elkaar te krijgen was een grote uitdaging en ook niet goedkoop. Eerst moest meer dan €5,- ervoor betaald worden om retours sticker via de mail te ontvangen. Dacht dat ik daarna het product kon retourneren maar Nee hoor. Bij het depot van Post NL. moest er vervolgens meer dan €7,- betaald worden om de retoursticker uitgeprint te krijgen voor op het pakje te kunnen plakken eerder kon het niet verstuurd worden. Wat een ellende allemaal!
Het spijt ons te horen dat je retourervaring niet soepel verliep. Dit is niet de gebruikelijke werkwijze. Als een product niet past, kun je het eenvoudig omruilen voor de juiste maat via onze klantenservice zonder extra kosten. Laat ons weten of je nog steeds wilt omruilen, we helpen je graag verder en zorgen voor een snelle oplossing! Groetjes Romy
Ik was al jaren opzoek naar de perfecte onderbroek. Ik had ooit broekjes van de Hema maar deze gingen uit de verkoop helaas. Daarna verschillende merken geprobeerd maar ik was nooit overtuigd. Nu heb ik afgelopen week bamboo besteld. Heerlijke stof maar ik vind degene die ik nu heb wat te hoog (belle) dus de volgende bestelling worden hipsters maar overall heel blij mee!
Wat fijn om te horen dat je eindelijk de perfecte onderbroek hebt gevonden! We begrijpen dat de hoge taille niet helemaal je ding kan zijn. De hipsters zijn hiervoor een goed alternatief :) Bedankt voor je mooie review! Groetjes Romy
De bamboe producten zijn prettig zacht, rekbaar en zien er mooi uit. Alleen de bh’s zijn naar mijn smaak wat te slap. Maar sokken, t-shirts, broekjes zijn allemaal erg fijn.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de sokken, t-shirts en broekjes! Wat jammer dat de bh's niet helemaal aan je verwachtingen voldoen. Mocht je hier advies in willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We waarderen je feedback en zullen deze meenemen. Bedankt voor je review! 😊Groetjes Romy
Ik wacht nog steeds op de levering. Op zich gedurfd om wel om meerdere keren om feedback te vragen.
Goedemorgen, bedankt voor je feedback en wat vervelend dat je nog niks hebt ontvangen. Ik heb je zojuist proberen te bellen, maar ik kreeg je helaas niet te pakken. Ik heb een Voicemail ingesproken over de status van je bestelling :) Groetjes Romy
Ga hier volgde keer weer wat bestellen.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Ik doe jaren met mijn BB ondergoed en sokken. Heel comfortabel.
Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je al zo lang tevreden bent met ons ondergoed en de sokken. Comfort staat bij ons voorop, en het is geweldig om te weten dat het voor jou zo goed bevalt! 😊Groetjes Romy
Snelle levering,netjes verpakt,uitstekende pasvorm.
Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat het product, de levering en de pasvorm naar wens zijn. Veel plezier ermee! 😊Groetjes Romy
Fijne kleding en duurzaam.
Wat geweldig om te horen! Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met de kleding en de duurzame kwaliteit. Tot de volgende keer! 😊 Groetjes Romy
Snelle levering en prima product
Super, dank je wel voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes Romy
Alles soepel en vlot geleverd.
Dank je wel voor je review! Fijn dat alles soepel en vlot is verlopen :) Groetjes Romy
Netjes en vlot geleverd goeie communicatie
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Groetjes Romy
Geen problemen geweest.
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en er geen problemen waren. Dat is precies waar we naar streven! Groetjes Romy
Snel en netjes geleverd. En het zit fantastisch!
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd, en dat het ook nog eens fantastisch zit. We waarderen je enthousiasme enorm en hopen je snel weer te mogen helpen! 😊 Groetjes Romy
Verder geen probleem...
Dank je wel voor je feedback! We begrijpen dat een prijsverhoging vragen kan oproepen. Soms zijn dit helaas gevolgen van stijgende kosten voor stoffen of productie. Maar we doen altijd ons best om een goede prijs-kwaliteitverhouding te blijven bieden. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent! Groetjes Romy
Goede kwaliteit en snelle levering, tevreden met Bamboo Basics! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering én de prijs-kwaliteitverhouding. Het maakt ons blij om te horen dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen. :) Groetjes Romy
Snel geleverd na bestelling goede kwaliteit ondergoed lekker zachte stof
Hartelijk dank voor je mooie review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het ondergoed. Dat de stof lekker zacht is, maakt het alleen maar beter. 😊 We waarderen je feedback enorm! Groetjes Romy
Ik heb ze netjes ingepakt heel snel ontvangen.
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je bestelling netjes was ingepakt en snel is geleverd. We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je binnenkort weer te mogen helpen! Groetjes Romy
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire