Ik heb opnieuw onderbroeken besteld hier omdat ik ze zo fijn vind. De rode waren ook eindelijk op voorraad. Alleen nadat ik ze gewassen had (doe ik altijd met nieuwe kleding) kwam ik er opeens achter dat het materiaal en de pasvorm van de rode versie totaal anders is dan de andere kleuren? Ze zitten veel strakker en zijn minder rekbaar, ze kruipen daardoor dus ook verschrikkelijk op bij het dragen van een wat lossere broek. Het is exact hetzelfde type als wat ik altijd draag, hier had best even een waarschuwing bij gemogen dat ze eigenlijk dus niet hetzelfde zijn.
Hoi Anouk, dank je wel voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over het ondergoed. Ik heb je een mail gestuurd om in contact met je te komen, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Ik hoor graag van je. Groetjes Karin
Aangenaam om te dragen, gemakkelijk in onderhoud, en mooi.
Hoi Veerle, dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Heerlijk materiaal ondergoed shirts prima zit lekker of je niks aanheb
Hoi Joke, dank je wel voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent! Groetjes Karin
Mijn vrouw is inmiddels ook helemaal fan van Bamboo Basics en wil niks anders meer.
Hoi Jeroen, dank je wel voor je positieve review. Wat leuk om te lezen dat je vrouw ook fan is van ons! Veel draag plezier =)Groetjes Karin
Heerlijk zacht en comfortabel. Ik ben verkocht.
Hoi Ellie, dank je wel voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Karin
Geen 5 sterren omdat er na 4 x dragen al een naad los is
Hoi Catriena, dank je wel voor je review en voor je feedback. Ik wil je vragen om ons een mail te sturen, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing. Groetjes Karin
Prima zittende boxers van fijn materiaal. Snel de volgende dag geleverd.
Hoi Jeroen, fijn om te horen dat tevreden bent over de boxershorts! Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Karin
Fijn ondergoed en makkelijke website. Bestelling werd snel geleverd
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Groetjes Karin
Via de website een bestelling gedaan. Snelle maar ook zorgvuldige verpakte levering. Fiin materiaal om te dragen.
Hoi George, dank je wel voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Gemakkelijke website, hele snelle levering en geweldige producten heerlijk zacht om te dragen! ik ben Fan!
Hoi fan! Dank je wel voor je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel draag plezier. Groetjes Karin
100% kwaliteit en correcte levering
Hoi Sjaak, dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Draagt fijn. Heel zacht. Neemt vocht goed op. Dat is tevens een nadeel. Na het wassen duurt het lang voor ze droog zijn.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Ik snap dat het jammer is dat het drogen wat langer duurt en dat je ze liever snel weer draagt. Groetjes Karin
Ich hatte noch nie Unterwäsche, die ich so gar nicht spüre. Besser geht es nicht.
Vielen Dank für Ihre begeisterte Bewertung! Wie schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind. Grüße Karin
Geweldige t shirt super zacht en heel warm
Hoi Arie, dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de shirts. Veel draag plezier. Groetjes Karin
Mooie kwaliteit Sluit mooi aan Zeer tevreden
Dank je wel voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Karin
Zeer comfortabel en mooie uitstraling
Hoi Henk, wat goed om te lezen dat je tevreden bent! Dank je wel voor je review. Groetjes Karin
Heerlijk om te dragen
Hoi Peter, dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes Karin
Super fijne boxershorts die goed lang zijn, en fijn op hun plek blijven zitten. Andere boxershorts zakte vaak af of krulde omhoog, maar deze blijven heerlijk zitten. De bamboe stof is ook heerlijk zacht en komt ook goed uit de wasmachine.
Hi Ramon, bedankt voor deze geweldige review en wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze producten! Fijn weekend =) Groetjes, Maaike
Zoeken en bestellen gaat heel makkelijk. Levering was vlot en de kwaliteit van de shirts en sokken is goed. Alleen wel heel veel verpakkingsmateriaal, weliswaar karton, maar toch..
Hi Bente, wat fijn dat je zo tevreden bent! Jouw feedback wat betreft het verpakkingsmateriaal nemen we mee, we zijn namelijk continue bezig alles te verbeteren. Bedankt voor jouw review en een fijn weekend gewenst! Groetjes, Maaike
Draagt heerlijk, blijft mooi.
Hi Marianne, bedankt voor jouw fantastische review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Fijn weekend! Groetjes, Maaike
Prima artikelen, alleen de maat is kleiner dan normaal.
Goedemiddag Rinus, bedankt voor jouw mooie review en wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze artikelen. Wat vervelend dat de maat anders valt dan jij gewend bent, heb je inmiddels de juiste maat gevonden? Anders helpen we je graag. Fijn weekend! Groetjes, Maaike
Netjes geholpen
Hi Agatha, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze hulp. Ik wens je een fijn weekend! Groetjes, Maaike
Lekker ondergoed en een top service als er iets misgaat!
Hoi Marc, dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze artikelen en over de service. Groetjes Karin
Heel snel en goeie kwaliteit
Hoi Amanda, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes Karin
Prima slips, lekker zacht Maar wat mij verbaasde: 's avonds besteld, volgende dag in huis
Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling en over de levering. Groetjes Karin
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire