Alsof je niks draagt geen knelling of schuren van elastiek meer als je ondergoed draagt van bamboe

Correctie kousen bevallen mij prima

picobello

fijne dracht, goede pasvorm

Producten voldoen aan omschrijving en werden snel geleverd.

Voor mij geen ultieme eerste ervaring!

Voor de eerste keer de bamboo onderbroeken besteld. Aan de hand van de maattabel en het feit dat ik altijd L (large) heb, deze maat dus besteld. De onderbroeken zitten zeer strak, de band is niet van hetzelfde zachte matriaal als bijv. van Bjorn Borg en zit heel strak aan. De reden dat ik deze onderbroeken wilde proberen is dat de prijs iets voordeliger is als die van Bjorn Borg. Helaas geen goeie eerste ervaring.

Wacht nog steeds op mijn bestelling.

Week geleden bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen.

kwaliteitsvol

Erg goeie sokken. Ook erg hulpvolle klantenservice indien iets mankeert.

Leuke kleur en zeer goede kwaliteit en hoog draagcomfort.

Product bevalt uitstekend.

Comfy, good looking, temperature regulating

The shirt fits well, is very comfy on the skin, looks good, i.e., not just an undershirt, and really helps with temperature regulation.

Ik wil nooit meer iets anders

Het is fantastisch om Bamboo Basics te dragen. Het draagt heerlijk, het is als een tweede huid. Het blijft ook mooi in de was, het is onverslijtbaar.

Teleurstellend

Opnieuw bamboo singlet besteld, maat S Veel te klein!! Mijn vorige waren ook S en die waren perfect. Helaas al het verpakkingsmateriaal al weggegooid en alles gewassen.

Het beste ondergoed dat ik ooit heb gehad

Zit heerlijk, blijft erg goed in de was

Prima materiaal en prijs en bezorging! Blijven goed in de wasmachine, dus zijn ook duurzaam! Compliment!

Zit fijn en leeker zacht

zit fijn

Geweldig product

Wilde dit eens proberen, het bevalt uitstekend en ik koop zeker nog vaker hier

Perfect model

Voelt prettig aan de huid.

mooie allergievrij ondergoed

Fijn dat er nu ook lingerie te verkrijgen is, wat met natuurlijke materialen gemaakt is. het neemt beter vocht op, Hierdoor voelt het niet zweterig aan en minder huidirritatie. Ben er erg content mee.

Top geregeld

1 onderbroek kapot aangeleverd gekregen en wordt direct prima opgepakt!

Hemdjes extra lang zo fijn. En het materiaal zo heerlijk zacht en aangenaam. Ja blij mee ...

Mooi en comfortabel

Mooie boxers en comfortabel als aan de onderkant was dubbele stof laag dan was 5⭐️ zeker waard!

Maten kloppen niet

Ik heb nu 2 set van hipster. Sophie en Iris Hiervan zijn de maten verschillend. Zowel de taille als de boven benen. Het verschil in taille is ongeveer 1 cm wat best veel is.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en een heel fijn zittend product.

Super service!!

Bestelling gedaan met verkeerde maat, na contact te hebben gehad met Bamboo Basics werd mijn fout werd direct hersteld zonder extra kosten super geholpen!

Goed service heerlijke slips.

Tot 3 x toe besteld 1 x voor me zelf en 1 x voor mijn moeder die rolstoelgebonden dus zwaar invalide is, is dol blijk met de extra hoge taille slips. Zelf blij met de gewone sips minder blij met de helmpjes die blijken niet van echt bamboe maar van viscose te zijn deze voelen minder comfortabel aan dan de slips.

Zeer goede kwaliteit

Zeer snelle levering. Heel tevreden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire