Kreeg de bestelling vlot

Behaagelijk

Het voelt meteen dat je beschermd bent tegen de koude. Alleen het betalingsmethode via mijn computer vond ik veel lastiger dan vroeger.

heel fijn ondergoed, snel geleverd

Het voelt heel zacht tegen je huid en het werd heel vlug bezorgd in een kartonnen doos, zonder plastic, dus heel duurzaam.

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Ik had problemen met een kortingscode, netjes en heel snel geholpen via de chat. Bamboo t shirts zijn top, ook na veel wassen, wel nooit in de droger gedaan.

Duurzaam product

De keuze voor deze producten helpt mij om meer duurzaam te zijn. Alleen was ik wat in verwarring over de footies. Ik dacht aan kousevoetjes, maar footies zien er toch wat anders uit.

Heel fijn

Heel fijn!

Fijn ondergoed

Erg tevreden, het ondergoed zit fijn en is lekker zacht.

alles vlot verlopen

Leuk om uw onderkleding te dragen, een zeer hoog draagcomfort.

Prima product

Al jaren dragen wij met ons gezin het bamigo ondergoed. Sterk, fijn zittend ondergoed. Gaat lang mee. Dus heel duurzaam.

Comfortabel!

Na diverse andere (bekende) merken dit keer eens Bamboo Basics onderkleding geprobeerd. Geen spijt van, de pasvorm is goed, en het materiaal voelt echt comfortabel. Een aanrader!

Betaalbaar, duurzaam en goede kwaliteit

Hele snelle levering, fijne producten voor een goed prijsje- en dat voor duurzame mode :)

Wat een bijzonder klantvriendelijke behandeling bij het omruilen !

Ik had een sport-BH aangeschaft, maar die bleek mij niet goed te passen. Zonder enig bezwaar werd die heel vriendelijk, snel en zonder kosten omgeruild voor een ander kledingstuk. De materialen (ook ander ondergoed) zijn echt uitzonderlijk elastisch, fraai en comfortabel én duurzaam. Héérlijke klasse-producten !

Snelle levering, kwaliteit/prijsverhouding top!

viel een beetje tegen

De maatvoering klopt niet en nergens staat vermeld dat je moet betalen voor het retourzenden. dit was eenmalig wat mij betreft.

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede pasvorm, zacht materiaal.

Correct en goed afgehandeld

Alles verliep vlot: bestelling, track and tracé, aflevering en in het pakje zat net wat ik besteld had. Dus zoals het hoort. En heel blij met de bamboo producten

Wederom tevreden!

Niet de eerste keer dat wij BambooBasics kopen en zeker niet de laatste. Prettig draagcomfort voor zowel man als vrouw. Niet super modieus maar wel moderne en bij-de-tijdse modellen. Snelle verzending. Prima prijs kwaliteit verhouding

De kleding en materiaal zijn goed de service matig

Er zat geen overzichts rekening in het paketje. Verder had ik een kaart met kortingcode gekregen van Bamigo. Deze code werkte echter niet tijdens het bestellen. (Zou geldig zijn t m 30 september)

Goede kwaliteit producten, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is erg comfortabel, ik raad het sterk aan!

Zit heerlijk en erg mooi

Heel Tevreden met deze bamboo onderkleding, mooie pasvorm en heerlijk zacht. Ik zag het bij een vriendin en wilde het meteen ook hebben en daar heel blij mee.

heerlijk materiaal uitstekende vlotte levering

Vlugge correcte levering en zit fantasties

Jammer dat ze werken met Post nl

Eerste bestelling met PostNL verstuurd. Jammer. Niet bij huis geweest. Toen zou pakket naar PostNL punt. Toen weer email dat de bezorging was uitgesteld tot de maandag. Maar zou thuis geleverd worden. Uiteindelijk lag het pakket toch op een PostNL punt. Waardeloos. Tweede bestelling via dhl gedaan. Proficiat. Volgende dag in huis. Over kwaliteit nu nog niets te zeggen.

Heerlijke zachte, stevige broekjes

Fijne broekjes, heel zacht maar niet dun. Door de rekbaarheid vallen ze iets ruimer uit. Heb ze gekocht voor de nacht omdat ze naadloos zijn en ook ademend. Ik ga nog andere modellen proberen.

Twijfelachtig

Nette website en keurige levering. Fijn aanbod in basics en ook heel fijn dat ze veel multipacks aanbieden. Heb in de zomer 2x een flink aantal (enkel) sokken besteld voor mij en mijn dochters. Ze dragen fijn, lekker zacht en goede pasvorm. Maar, nu na een maand of 2 hebben er al behoorlijk wat sokken (vooral de enkelsokken) slijtplekken. Allemaal op dezelfde plek, de grote teen. Dat vind ik toch wel snel eigenlijk.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire