Laden reviews...
1.168 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti apprezzano la spedizione rapida e la qualità dei prodotti. Le taglie sono accurate e comode. Il servizio clienti è disponibile e premuroso. In generale l esperienza è molto positiva.
Ondanks dat er maar twee maten zijn, zitten de sokken zowel bij mij, maat 38, als bij mijn partner, maat 45, goed. Hij heeft dus de grote sokken en ik de kleine. Klein nadeel: van wie zijn welke sokken na het wassen? Tip: beide nu groen detail, misschien twee aparte kleuren?
23 February 2020
Chris
Oosterwolde
Positief! Vlotte afhandeling na klacht.
21 February 2020
Menno
Terneuzen
De t-shirts zitten goed, mooie hals. Makkelijk besteld en snel geleverd. Als ze lang wit blijven bestel ik er meer.
Angelique
Hengelo
Bovenstaand enige minpunt
Frans
BERGEN NH
Voldoet precies aan de omschrijving, goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak!
Joost
Dorst
bovenstaande zin zegt voldoende
19 February 2020
Jan Jaap
groesbeek
Snel na de bestelling in huis. Zeer tevreden over het draagcomfort.
19 February 2020
H. Ankele
Koog a/d Zaan
Snelle levering goede prijs.
18 February 2020
Lia
TER AAR
Mooie T-shirts zachte kwaliteit en extra lang
18 February 2020
Leny
Heeze
Vindt het echt hele fijne onderbroeken, super zacht lange pijpen, doe ze zelf niet in de droger omdat ze dan veel langer mee gaan en toch al heel zacht zijn.
Jeroen
Utrecht
Perfecte shirtjes voor onder je kleding.
Anja
Utrecht
Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.
Pieter
Barneveld
Mooie slips, goede kwaliteit. De stof voelt heel fijn door de bamboe vezels en het biologische katoen. Heb al een 2e bestelling geplaatst.
14 February 2020
R
Rotterdam
Zelfde als hierboven
14 February 2020
Hanke
Schoondijke
T-shirt draagt heel fijn, je voelt niet dat je een shirt aan hebt!
Cora
Wageningen
Zoals besteld met langere pijp, ook gekregen. Zitten lekker?
Ron
Maastricht
Snelle levering; voelt comfortabel en zeer goede pasvorm. Ik ben er zeer tevreden over. Je betaalt er wel wat meer voor maar dat is het zeker waard.
Nella
Bleiswijk
De levering was snel en goed! Ik heb boxers geprobeerd van meerdere merken. Maar Deze zitten veruit het beste! Erg zachte stof en goede pasvorm.
12 February 2020
Alex
Doetinchem
Goed verzorgd
11 February 2020
Rj
Delfzijl
Ik heb sokken besteld. De levering was snel. De sokken voelen heerlijk zacht aan en een stuk soepeler dan sokken van katoen. Ik ben tevreden.
Debbie
Groningen
Sindskort Bamboo basics ontdekt. Superzachte stoffen, het zit goed en de voordelen van bamboe ten opzichte van katoen zijn fantastisch. Ik ga proberen zoveel mogelijk kleding van bamboe dragen.
Jan Schulte
Haarlem
Drie zwarte slips gekocht. Na de was zijn ze mooi gebleven. Ze zitten echt heerlijk. En de levering ging ook heel snel. Dus gewoon uitstekend.
Aggie
Bergen op Zoom
De bamboo boxershorts zijn van prima kwaliteit. Het is super zacht materiaal wat je eigenlijk niet zou denken bij bamboe. Prima pasvorm ook. Geweldige aankoop!
lawrence
Rotterdam
Sokken shirts en boxershorts. Alles zeer comfortabel. Ik koop niets anders meer!
8 February 2020
Michiel Bakker
Arnhem
Ondergoed vertoonde gebrek in stof. Na melding efficiënt en goed afgehandeld. Gewoon twee nieuwe onderbroeken gekregen. Top service!
7 February 2020
Aad