Bamboe basics past goed om je lichaam je voelt er nauwelijks iets van. Ook is de klantenservice vriendelijk en zorgt dat het opgelost wordt.
Bedankt voor je mooie woorden over onze service en producten! Wat fijn dat we tot een goede oplossing zijn gekomen. Veel plezier met je bestelling. Groetjes Tygo
De bh s pasten zalig ..... Ook stevig zonder Beugels...echt content ...na de eerste bestelling heb ik er direct bij bestelt ..... Ook direct reclame gemaakt bij vrienden .... Ik voel me er super bij....zeer goede stof ...ademt ook goed .... Goede service alzo ..... Echt heel heel content van !!! Eén verbeteringspuntje : graag maken in alle kleuren van de regenboog aub....frisse kleurtjes graag....zachte zuurtjes kleuren .... Groetjes Ann
Meer Bamboo Basics is het beste verbeterpunt dat er bestaat. Ik zal dit doorgeven aan het inkoop team. Bedankt voor de mooie review en de feedback. Veel plezier gewenst met jouw bestelling. Groetjes Tygo
de stof is heel erg zacht en fijn. zelfs na het wassen. van andere ondergoed kreeg ik uitslag. met de ademende stof van bamboo. heb ik nergens geen last meer van
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heerlijk om te dragen "en" om te wassen. Bedankt voor de 5-sterren. Groetjes Tygo
Goed. Kom er zeker terug voor meer.
Wat fijn om te horen! We zien je dan ook graag weer terug! Groetjes Tygo
Correcte en stipte levering.
Wat fijn om te horen! Heel veel plezier gewenst met je bestelling. Groetjes Tygo
Makkelijk te gebruiken website Bestelling snel en keurig ontvangen
Fijn om te lezen dat zowel het bestellen als de bestelling naar wens zijn! Bedankt voor het mooie cijfer. Groetjes Tygo
Zeer eenvoudig te bestellen door duidelijke informatie op de website. Klantenservice heel goed, snelle en accurate reactie, nieuwe zending snel ontvangen. Aanrader voor iedereen om eens te proberen!
Wat fijn dat we je helemaal wens hebben kunnen helpen! Het is dan ook prettig om te vernemen dat de nieuwe zending ook goed bevalt. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes Tygo
Prima service fijn ondergoed
Wat fijn om te horen dat het ondergoed zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie review en veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
Goede service, snel binnen.Draagcomfort is zeer goed.
Wat fijn om te lezen dat zowel de service als het product zo is ervaren. Bedankt voor jouw mooie review en veel plezier met jouw kleding. Groetjes Tygo
Compliment voor het draagcomfort én snelle bezorging. Echter, ihkv duurzaamheid en klantvriendelijkheid is het natuurlijk niet handig om de klant bij retouren t retourlabel zelf te laten printen ipv een QR code te sturen (milieu). Bijna niemand heeft meer een printer en bovendien moet t dan ook nog milieuonvriendelijk worden geplakt. En dan betaal je 5.50 ipv 3.90 voor een DHLretour. Kan ik m beter zelf aanmaken via de DHLapp én hoef ik niet te printen. 5 sterren als dat verbetert!
Bedankt voor het achterlaten van je review met deze feedback. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en een mooie oplossing kunnen regelen. Groetjes Tygo
Er was op de website bij mijn bestelling een vergissing gebeurd zodat het bedrag van de waardebon niet in mindering was gebracht. Via de klantendienst is dit zeer correct rechtgezet.
Goedemiddag Helga, bedankt voor jouw review. Wat een mooi cijfer en wat een mooie beoordeling m.b.t. onze klantenservice. Groetjes Esmee
De service van Bamboo Basics is echt geweldig
Recensione originale
Maar voor mij toch maar een paar uurtjes te dragen
Ruime keuze, snelle verzending en fijne stoffen
Hi Sylvia, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven, bedankt hiervoor. Groetjes Esmee
Mijn partner heeft herenboxers besteld en deze bevallen hem zeer goed! Ze dragen prettig. Ik heb de Stellaboxer besteld en deze is toch niet wat ik gehoopt had. Deze is licht corrigerend, maar geeft voor mij niet voldoende steun op de juiste plek. Jammer voor mij, want bamboe heeft verder veel voordelen.
Hi Evelien, bedankt voor jouw review en jouw feedback. Ik ga dit intern doorgeven aan ons ontwikkelingsteam. Groetjes Esmee
Mijn voeten vinden de sokken heel comfortabel. Het spant evenwel te veel boven de enkel, maar dat kan aan mij liggen, natuurlijk.
Hi Peter, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Goede klantenservice, netjes verzonden, kwaliteit van de artikelen is goed. Heel zacht materiaal, wel nog wat afwerkrandjes die nog wat kriebelen, maar overwegend fijn voor de gevoelige huidjes.
Hi Aag, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling m.b.t. onze klantenservice, daar doen wij het voor! Groetjes Esmee
Levering inderdaad binnen de termijn zoals op de website staat vermeld. De 2 bralettes zitten heerlijk, fijne stof, kortom een aanrader.
Goedemiddag Linda, wat een top beoordeling! Thanks =) Groetjes Esmee
Fijn soepel ondergoed, gemakkelijk in de was en blijft lang goed.
Hi Els, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Groetjes Esmee
Bandjes bh rekken teveel uit
Ondergoed draagt heel fijn, niet zichtbaar onder kleding, komt mooi uit de was Nu 3 keer iets besteld en alle keren binnen 1 dag thuis bezorgd. Ik wil niets anders meer.
Goedemiddag D, bedankt voor jouw review. Wat een mooi cijfer geef je ons! Groetjes Esmee
Fijne zachte stof, goede kwaliteit.
WAUW! Wat een top beoordeling, dat doet ons goed. Groetjes Esmee
Ik vind het heerlijk ondergoed: het zit superfijn. Maar tot mn spijt na 1 keer wassen al 1 slip kapot bij de het pijpje.
Prijs is goed
Hi Pelle, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling geef je ons. Groetjes Esmee
Bij de herenboxers zat in 1 van de 3 een gaatje en bij de damesboxers krullen de pijpjes op.
Ik zoek nieuw ondergoed waarin maandverbanden goed blijven zitten en deze stof is superzacht maar daardoor verschuift het maandverband. Jammer want zit wel heerlijk. *** Ik kreeg snel telefoon van jullie diensten. Die zegden me dat wat ik ervaarde normaal was, maar dat dat zou beteren nadat de onderbroeken meermaals gewassen werden. Ondertussen zijn we een maand verder en ik moet zeggen: het klopt!
Recensione originale
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire