Bamboe basics zit lekker en het bedrijf reageert snel als er iets niet goed is

Bamboe basics past goed om je lichaam je voelt er nauwelijks iets van. Ook is de klantenservice vriendelijk en zorgt dat het opgelost wordt.

De bh s pasten zalig ..... Ook stevig zonder Beugels...echt content ...na de eerste bestelling heb ik er direct bij bestelt ..... Ook direct reclame gemaakt bij vrienden .... Ik voel me er super bij....zeer goede stof ...ademt ook goed .... Goede service alzo ..... Echt heel heel content van !!! Eén verbeteringspuntje : graag maken in alle kleuren van de regenboog aub....frisse kleurtjes graag....zachte zuurtjes kleuren .... Groetjes Ann

zeer te vreden

de stof is heel erg zacht en fijn. zelfs na het wassen. van andere ondergoed kreeg ik uitslag. met de ademende stof van bamboo. heb ik nergens geen last meer van

Goed. Kom er zeker terug voor meer.

Goed. Kom er zeker terug voor meer.

Uitstekende kwaliteit, aangenaam om dragen.

Correcte en stipte levering.

Goed en snel

Makkelijk te gebruiken website Bestelling snel en keurig ontvangen

heerlijk comfortabel ondergoed

Zeer eenvoudig te bestellen door duidelijke informatie op de website. Klantenservice heel goed, snelle en accurate reactie, nieuwe zending snel ontvangen. Aanrader voor iedereen om eens te proberen!

Prima service fijn ondergoed

Prima service fijn ondergoed

Goede service, snel binnen.Draagcomfort is zeer goed.

Milieuvriendelijke klantvriendelijkheid kan beter

Compliment voor het draagcomfort én snelle bezorging. Echter, ihkv duurzaamheid en klantvriendelijkheid is het natuurlijk niet handig om de klant bij retouren t retourlabel zelf te laten printen ipv een QR code te sturen (milieu). Bijna niemand heeft meer een printer en bovendien moet t dan ook nog milieuonvriendelijk worden geplakt. En dan betaal je 5.50 ipv 3.90 voor een DHLretour. Kan ik m beter zelf aanmaken via de DHLapp én hoef ik niet te printen. 5 sterren als dat verbetert!

zeer vriendelijke en behulpzame klantendienst en snelle levering

Er was op de website bij mijn bestelling een vergissing gebeurd zodat het bedrag van de waardebon niet in mindering was gebracht. Via de klantendienst is dit zeer correct rechtgezet.

Een fijne zachte bh die niet knelt

De service van Bamboo Basics is echt geweldig

Ruime keuze, snelle verzending en fijne stoffen

Zacht

Mijn partner heeft herenboxers besteld en deze bevallen hem zeer goed! Ze dragen prettig. Ik heb de Stellaboxer besteld en deze is toch niet wat ik gehoopt had. Deze is licht corrigerend, maar geeft voor mij niet voldoende steun op de juiste plek. Jammer voor mij, want bamboe heeft verder veel voordelen.

Comfortabel en zacht

Mijn voeten vinden de sokken heel comfortabel. Het spant evenwel te veel boven de enkel, maar dat kan aan mij liggen, natuurlijk.

Bedrijf is prima

Goede klantenservice, netjes verzonden, kwaliteit van de artikelen is goed. Heel zacht materiaal, wel nog wat afwerkrandjes die nog wat kriebelen, maar overwegend fijn voor de gevoelige huidjes.

Levering inderdaad binnen de termijn zoals op de website staat vermeld. De 2 bralettes zitten heerlijk, fijne stof, kortom een aanrader.

Heerlijk soepel en luchtig

Fijn soepel ondergoed, gemakkelijk in de was en blijft lang goed.

Bandjes bh rekken teveel

Bandjes bh rekken teveel uit

Super fijn ondergoed.

Ondergoed draagt heel fijn, niet zichtbaar onder kleding, komt mooi uit de was Nu 3 keer iets besteld en alle keren binnen 1 dag thuis bezorgd. Ik wil niets anders meer.

Uitstekende service als je iets wil ruilen, denken mee.

Fijne zachte stof, goede kwaliteit.

Na 1 keer wassen kapot, wel fijn materiaal

Ik vind het heerlijk ondergoed: het zit superfijn. Maar tot mn spijt na 1 keer wassen al 1 slip kapot bij de het pijpje.

Prijs is goed

Teleurstellend

Bij de herenboxers zat in 1 van de 3 een gaatje en bij de damesboxers krullen de pijpjes op.

Zacht maar verkeerde stof

Ik zoek nieuw ondergoed waarin maandverbanden goed blijven zitten en deze stof is superzacht maar daardoor verschuift het maandverband. Jammer want zit wel heerlijk. *** Ik kreeg snel telefoon van jullie diensten. Die zegden me dat wat ik ervaarde normaal was, maar dat dat zou beteren nadat de onderbroeken meermaals gewassen werden. Ondertussen zijn we een maand verder en ik moet zeggen: het klopt!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire