Een klantenservice die telefonisch bereikbaar is, super vriendelijk en mee denkt in oplossingen.
Hi Cindy, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling geef je ons. Groetjes Esmee
Het is fijn materiaal.
Bedankt Marieke, veel plezier gewenst met jouw order <3 Groetjes Esmee
Snelle verzending, mooie producten.
Bedankt Conny! Fijne dag =) Groetjes Esmee
Snelle levering prima communicatie via e-mail.
Hi Tiny, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Aflevering heel alert alsmede communicatie daar omtrent.
Hi John, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling. Groetjes Esmee
Slips passen perfect en zitten soepel
Hi MG, bedankt voor jouw review. Heb je nog tips voor ons om voortaan het cijfer tien te scoren? <3 Groetjes Esmee
De seamless rib tank tops zijn erg aangenaam om te dragen. Hoge halslijn en zachte stof.
Hi Evi, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling heb je ons gegeven <3 Groetjes Esmee
Product geheel naar verwachting
Hi Arjen, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Ik draag ze al jaren en ben er zeer tevreden over
WAUW Jo, een echte Bamboo Basics fan dus! Groetjes Esmee
Ik had niet de juiste maat besteld en ik werd super goed geholpen.
Bedankt Josien voor jouw review <3 Groetjes Esmee
‘s-avonds besteld en de volgende dag al in huis
Hi Lisa, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling! Groetjes Esmee
Mijn eerder bestelling was niet wat ik er van verwacht had maar de klantenservice was heel coulant en bood mij een ander product aan.
Recensione originale
ondergoed rolt op sokken hebben naden en zijn heel strak
Deze keer ook seamless broekjes besteld. Daar was ik in eerste instantie minder tevreden over, maar ben toen gelijk gebeld door Bamboo basic, en ze kwamen met een geweldige oplossing. Echt super goede service! Ik blijf bij jullie bestellen!
Recensione originale
Deze keer ook seamless broekjes besteld. Daar ben ik minder tevreden over. De stof gaat lubberen. Jammer!
Uitstekende kwaliteit en voldoende keuze. Bamboe heeft echt voordelen tenopzichte van katoen!
Bedankt Dennis voor jouw beoordeling. Wat een mooi cijfer! Groetjes Esmee
Met de laatste levering had ik niet zo veel geluk. Na 1x wassen tijdens het eerste keer dragen al naden kapot. Via contact met de klantenservice snel een oplossing gevonden. Gewoon een nieuwe set onderbroeken gekregen. Top!
Hi Ivonne, bedankt voor jouw review. We hebben je al geprobeerd te bereiken maar helaas is dit nog niet gelukt. Ik kom graag met je in contact om samen te kijken naar een oplossing. Groetjes Esmee
Recensione originale
Na 1x wassen tijdens het eerste keer dragen al naden kapot. Eerder bestellingen waren goed opde laatste 2 na. Ik wilde het wel nog een kans even maar nu is de eerste onderbroek nog sneller kapot gegaan
Nog niet zo lang geleden heb ik kennis gemaakt met producten van Bamboo Basics. Ben heel tevreden over de geleverde artikelen.
Wat fijn Brigit! Groetjes Esmee
Snelle levering en zeer goede kwaliteit ben er zeer tevreden mee.
Beste Sascha, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Confortabele kleding. Ruime keuze. Snel verzonden en ontvangen in een degelijke verpakking.
Hi Gerrit, bedankt voor jouw review. Geniet van jouw bestelling! Groetjes Esmee
P
Bedankt Dave voor jouw review. Fijne dag gewenst! Groetjes Esmee
Snel leverbaar en uitstekende kwaliteit. En ze zijn zeer klantvriendelijk.
Hi Anita, bedankt voor jouw review. Geniet van het lange weekend! Groetjes Esmee
Het zit erg comfortabel
Hi Jos, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling. Groetjes Esmee
Met mijn maat 40 en mijn man 41 zijn de sokken veel te groot !
Hi Yvonne, we hebben elkaar ondertussen gesproken en we hebben het samen opgelost. Groetjes Esmee
Mooi materiaal en heel goede pasvorm. Heerlijk zacht en gaat lang mee. Bestelling en levering perfect afgehandeld
Hi Anneke, bedankt voor jouw review. Wat een fijn cijfer! Groetjes Esmee
Heel fijn ondergoed om te dragen. Bestelling was snel verzonden. Erg tevreden.
Hi Sylvia, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling. Groetjes Esmee
Mijn bestelling werd snel geleverd en was uitstekend verpakt. Ik ben zeer tevreden.
Hi Wouter, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer. Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire