Snelle zending

Mijn bestelling werd snel geleverd en was uitstekend verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Voldoet aan mijn verwachting.

Fijne producten van zeer goede kwaliteit! Na het bestellen de volgende dag al in huis! Hier ga ik vaker bestellen.

Ik had een bestelling gedaan van slips en boxershorts in maat m. De boxershorts vielen erg ruim uit. Toen ik belde om deze tegen een maat s te ruilen, kreeg ik ze kosteloos opgestuurd. De andere mocht ik houden om aan iemand anders te geven. Zowel slips als boxershorts zitten heel goed. Ze zijn lekker zacht en dragen heerlijk. Eindelijk geen knellende tailleband meer. Ik ben om. Alleen nog meer verschillende kleurtjes zou leuk zijn.

Producten zijn prima Levering volgens afspraak

Perfect draagcomfort

Goede kwaliteit en pasvorm, fijne band die niet knelt. Niet goedkoop maar wel kwaliteit

Mwah

Sokken te groot. En nog steeds natte sokken door zweten

Bestelling zoek

Mijn bestelling is zoekgeraakt. Ik heb zeer snel een vervangende zending gekregen.

Zit goed

Eerste keer bamboo ondergoed en heen spijt zitten heerlijk.

zachte hemdjes

heerlijk zachte hemdjes die goed aansluiten en goed draagcomfort.

Super fijne kwaliteit!

Erg snel geleverd! Voelt erg fijn op de huid... Oogt als uitstekende kwaliteit; ik verwacht ook niet dat het schreef trekt na het wassen. Kortom: Ik beveel dit product aan!

Fijne kwaliteit, lekker zacht

Fijne kwaliteit

Top product

Zitten zeer comfortabel en zakken niet af

prefect

mooi ondergoed zit fijn en snelle servide en levering

Heel fijne t-shirts en sokken

Ik draag alweer een tijdje vrijwel iedere dag de bamboe sokken en t-shirts. Deze aankoop was om mijn zomervoorraad sokken en extra t-shirts aan te vullen. En, zoals altijd, is het weer snel en goed verpakt geleverd.

Zit mij niet goed.

Ik had wat kritische noten. Naar aanleiding hiervan heeft Bamboo contact gezocht en alles prima opgelost. Blijft feit wel dat mij het ondergoed niet prettig zit,maar dat is natuurlijk heel persoonlijk

Perfekt

Het product is precies zoals beschreven, en het draagplezier is erg prettig.

Snelle levering, prima pasvorm

Snelle levering en het ondergoed past goed. Eerdere bestelling bleek niet helemaal de juiste maat. Maar is prima opgelost door Bamboo Basics. Klantvriendelijk en helemaal tevreden met het product nu.

Aangenaam ondergoed en een geweldige service!

Zeer comfortabel, ademend ondergoed. En ook de service na verkoop is top. Vlotte communicatie en de ecologische visie wordt tot de dienst na verkoop doorgetrokken.

Zooo fijn, de spullen en levering

Fijn zachte stof Goede pasvorm Goede levering

Fijn en mooi spul, goed geregeld.

Het draagcomfort van bamboe viscose kan niet genoeg geroemd worden, dat is een klasse apart. In één van de shirts die ik bestelde zat een gaatje, en ik kreeg per omgaande een nieuw shirt + een extra shirt voor de pech! Dus heerlijk om te dragen en een ruimhartige klachtenregeling!

goed, snel geleverd

Een BH voor mijn vriendin gekocht, was zeer tevreden.

Zit heel lekker , beetje strak, hopelijk ook in xxxl

Beetje strak vergeleken met mijn andere merk . Hopelijk maken jullie ook 3x xl

Makkelijk te bestellen

Het is een overzichtelijke webshop en bestellen gaat makkelijk. Producten zijn snel geleverd.

Perfecte pasvorm en zeer fijne stof

Zit erg lekker , luchtig en past erg goed. Ik wil niets anders meer!

Bestelling, levering en producten : allemaal prima

Ik ben zeer tevreden over de vlotte bestelling en levering van de producten. De kousen en het ondergoed past heel goed. Evy een aanrader !!!!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire