Fijn zachte stof Goede pasvorm Goede levering
Fijn te lezen dat je tevreden bent Li, veel plezier van je Bamboo product! :) Groetjes Sabine
Het draagcomfort van bamboe viscose kan niet genoeg geroemd worden, dat is een klasse apart. In één van de shirts die ik bestelde zat een gaatje, en ik kreeg per omgaande een nieuw shirt + een extra shirt voor de pech! Dus heerlijk om te dragen en een ruimhartige klachtenregeling!
Goed te lezen dat je tevreden bent over onze producten én service Marianne. Daar doen wij het voor! <3 Groetjes Sabine
Een BH voor mijn vriendin gekocht, was zeer tevreden.
Dat is goed om te lezen Henk, dat jouw vriendin blij is met onze BH. En wat een leuk cadeau! ;-) Groetjes Sabine
Beetje strak vergeleken met mijn andere merk . Hopelijk maken jullie ook 3x xl
Bedankt voor de feedback! We zetten het door naar het productieteam. Wellicht komt deze maand er in de toekomst. Houd hiervoor onze website in de gaten! <3 Groetjes Sabine
Het is een overzichtelijke webshop en bestellen gaat makkelijk. Producten zijn snel geleverd.
Hi Laurens, bedankt voor jouw review. Geniet van jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Zit erg lekker , luchtig en past erg goed. Ik wil niets anders meer!
Goedemorgen Martijn, bedankt voor jouw review. Ik wens je een mooie dag! Groetjes Esmee
Ik ben zeer tevreden over de vlotte bestelling en levering van de producten. De kousen en het ondergoed past heel goed. Evy een aanrader !!!!
Hi Anne, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Geniet van jouw bestelling! Groetjes Esmee
Fijne sokken, snel geleverd.
Hi Isabelle, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Zeer kwaliteitsvolle producten! Ik kocht de brief slips, en deze zitten écht comfortabel, stevige kwaliteit en voelt heel zacht aan op de huid. Love it !
Hi Cindy, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service <3 Groetjes Esmee
Ik ben al tijden opzoek naar een lekker zittende string. Deze zit comfortabel. Ik had hem alleen wat hoger in de taille verwacht. Dat is deze zeker niet. Verder zit hij prima en komt de maat overeen die je besteld
Hi Camo, bedankt voor jouw review. Ik ga jouw feedback delen met het ontwikkelingsteam, bedankt! Groetjes Esmee
Heerlijk materiaal en de maatvoering klopt Dus ik ben zeer tevreden
Hi Aswin, bedankt voor jouw review. Wat een fantastisch cijfer geef je ons! Groetjes Esmee
Snelle levering en de shorts zitten fijn
Goedemorgen Wim, bedankt voor jouw review, wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Hemden Anna zijn van fijne stof maar vallen klein/zeer strak, dit wordt niet duidelijk uit de beschrijving op de site. De bezorging met DHL is zoals altijd zeer slecht. Pakket wordt onbeheerd achtergelaten in centrale hal flat.
Goedemorgen, bedankt voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de service van DHL. Ik kan a.d.h.v. jouw e-mailadres jouw ordernummer vinden en ik ga dit intern oppakken met DHL. Sorry voor het ongemak! Groetjes Esmee
Snelle levering, prima product!
WAUW Emiel! Wat een top cijfer, bedankt! Groetjes Esmee
Kwaliteit als altijd prima, draagconfoor is prima.
Hi Johan, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Esmee
Inmiddels ervaring met jullie t-shirts en sokken. De t-shirts zijn formidabel maar de sokken die als outdoor aangeboden worden zijn minder. Minder omdat ze m.i. niet geschikt zijn voor outdoor activiteiten. Prima sok verder maar hier zou ik niet kilometers op kunnen lopen.
Hi R.J. bedankt voor jouw review. Wat jammer dat je onze outdoor sokken niet zou gebruiken voor outdoor activiteiten, heb je tips voor ons om ervoor te zorgen dat deze wel geschikt zijn? Ik hoor het graag! Groetjes Esmee
Heel tevreden met mijn bestelling
Hi Nancy, bedankt voor jouw review. Wat een fijn cijfer geef je ons. Groetjes Esmee
Bamboo Basics is voor mij het allerbeste ondergoed.
Hi John, bedankt voor jouw review. Wat een top review! Groetjes Esmee
Eerste ervaring was via ING rentepunten. Klein aantal, om te proberen. Inmiddels alleen maar Bamboo Basics vanwege de perfect fit en duurzaamheid. Mind you - ze zijn niet goedkoop! Hiervoor kocht ik altijd bij de geel-blauwe winkel met de little sailor ivm goede prijs-kwaliteit, maar tijd heeft geleerd dat die bij BB ook erg goed is en voor mij gaf dat beetje extra draagcomfort* de doorslag voor een overstap. * vooral het niet oprollen van de pijpjes is erg prettig
Hi Marc, bedankt voor jouw review. Wat ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Onze producten zijn in verhouding wat duurder maar je doet er ook erg lang mee! Groetjes Esmee
Snelle levering , goede kwaliteit. Zit fijn dit stof . Het lijkt bijna dat je niets aan hebt. De tandarts rib schijnt jammer genoeg wel door. Deze gekocht voor onder witte t schort Helaas kun je dan de tepels zien. Jammer. Maar zo goede kwaliteit stof.
Goedemorgen Susan, bedankt voor jouw review. Wat een fijn cijfer heb je ons gegeven. Groetjes Esmee
Ondergoed zit heerlijk en blijft mooi in de was. Bestelling de volgende dag al binnen. Ik wil niet anders meer.
Hi Eva, bedankt voor jouw bericht. Wat een fijne review. Geniet van deze mooie dag! <3 Groetjes Esmee
Heb eerder van Bamboo basics boxers gekocht en zijn nu ook gewoon weer prima
Goedemorgen Wim, bedankt voor jouw review. Wat een mooi cijfer <3 Groetjes Esmee
Eigenlijk zou het woord 'zijdezacht' vervangen mogen worden door 'bamboezacht'. De stof voelt heerlijk aan, draagt lekker en de milieu-effecten laten zien dat ondergoed ook duurzaam gemaakt kan worden.
Hi George, wat een top cijfer!! Groetjes Esmee
Ik was op zoek naar zachte rompertjes voor mijn baby omdat ie last van eczeem heeft. Bamboo basics rompertjes vind ik prima. Ze zijn zacht en luchtig. Ik heb voor mij ook shirts besteld maar XXL vond ik voor mijn 42/44 te klein. Daarom teruggestuurd. Retoure afhandeling lekker makkelijk maar te betalen.
Goedemorgen Krs, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Ik belde naar de klantenservice om mijn bestelde beha's te ruilen voor maat groter. Die wordt gratis naar mij verstuurd. De te kleine beha's mag ik schenken aan een goed doel. Omdat bamboo basis mileubewust is willen ze geen extra bezorgers en het pakket niet vernietigen. Hoe bijzonder is dat! Geweldig nieuws toch!
Goedemorgen, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Dat doet ons goed! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire