Super fijn en heel lekker zittend ondergoed , super kwaliteit , snel geleverd en echt een super goede service , echt een aanrader
Hi Jennifer, bedankt voor jouw review. Geniet van jouw bestelling! Groetjes Esmee
Dure boxer gekocht, met het idee dat een dure onderbroek goed zal passen/zitten. Deze boxer kruipt erg op en zit daardoor vreselijk (doet zelfs zeer als je hem langer aan hebt). Bovenkant van de boxer zit prima, onderkant (kruis) is ontzettend slappe stof. Deze onderbroeken gaan (bijna) ongedragen en 1 ongedragen de vuilnisbak in. Jammer voor de 30 euro.
Goedemiddag, bedankt voor jouw review. Ik heb je al twee keer geprobeerd te bellen om samen tot een oplossing te komen maar dit ik heb je helaas nog niet gesproken. Ik kom graag met je in contact! Groetjes Esmee
Onderbroeken en hemdjes zijn fantastisch. Ze dragen alsof je niets aan hebt en zijn zo droog na het wassen. De bh/topjes zijn oké, ik vind de bandjes ver uit elkaar staan waardoor deze (bij mij met relatief smalle schouders) afzakken.
Hi Anne, bedankt voor jouw review. Wat een fijn cijfer geef je ons, bedankt! Groetjes Esmee
Helaas is de Bra voor mij niet goed. Te weinig steun. Dus alleen te gebruiken voor bij huis
Hi Astrid, bedankt voor jouw review. Onze BH's bieden inderdaad wat minder steun dan gemiddeld maar zitten daarentegen wel mega comfortabel! Groetjes Esmee
Op tijd bezorgd .ondergoed zit erg fijn .voelt goed aan .pasvorm goed .
Goedemorgen Thea, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Alles is lekker zacht, naadloos en comfortabel. Ben echt blij met de kwaliteit!
Hi Tessa, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Zacht en comfortabel!
Bedankt Henk voor jouw review, geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Draag al jaren Bamboo Basics. Ziet er ook goed uit. Kan ik iedereen aanbevelen.
Hi Dick, bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag <3 Groetjes Esmee
Zitten heerlijk. Transpiratie vocht wordt goed opgenomen. Voelt heel prettig aan.
Hi Renato, wat een top cijfer, dankjewel! Groetjes Esmee
Vlotte ervaring bij het bestellen. Ook de levering ging vlot. En goede kwaliteit.
Hi Nele, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je ons beoordeeld met het cijfer 10, dat doet ons goed! Groetjes Esmee
Ik had een verkeerd product besteld. Mijn fout. Gelijk gebeld. Zonder problemen de juiste sokken gestuurd. De andere mocht ik houden. Een voorbeeld voor veel organisaties. Zo hoort dienstverlening te zijn.
Hi Frank, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Groetjes Esmee
Vlotte service, goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Hi Marnik, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer! Groetjes Esmee
ben al een jaar gebruiker van ondergoed. mijn ervaring is zeer positief. goede pasvorm en comfortabel om te dragen .
Bedankt J.A. voor jouw review, wat fijn dat je zo snel jouw producten mocht ontvangen <3 Groetjes Esmee
Kwaliteit is goed en draagcomfort beter dan katoen. T shirts lekker lang
Hi Joost, bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag <3 Groetjes Esmee
3e keer dat ik een bestelling heb gedaan, dat zegt genoeg!
Hi Jeannette, bedankt voor jouw review. Wat een top cijfer, een 10, WAUW! Groetjes Esmee
Ze zitten goed en zijn huid vriendelijk Ik vind het alleen jammer dat ze er niet in het wit zijn
Bedankt Arni voor jouw review, ik ga jouw suggestie doorgeven aan ons ontwikkelingsteam. Groetjes Esmee
Na een eerdere bestelling kreeg ik n mail of mijn gegevens nog klopte. Er stonden geen gegevens in die mail om te controleren. Ik was over mijn vorige bestelling wel tevreden dus ik wilde wel weer wat ondergoed bestellen. Maar in de onderbroeken was t type en maat niet meer leesbaar. Dus ik heb t verkeerde besteld. Maar omdat ik er 1 onderbroek van gedragen heb kan ik die andere 2 niet meer terug sturen. En t retour sturen zou ook 5,50€. kosten. Dus Bamboo Basics, als jullie volgende keer n mail sturen naar iemand of hun gegevens nog kloppen, zet dan in de mail de artikelen die die persoon ooit besteld heeft. Is makkelijk en heel fijn voor de klant.
Hi Rianne, bedankt voor jouw uitgebreide review. Fijn dat je ons voorziet van feedback, daar leren wij van! Groetjes Esmee
Eerder de witte shirts gekocht van Bamboo basics. Goede kwaliteit en ze blijven wit, itt katoenen shirts van de hema die ik eerst altijd droeg.
Goedemiddag Jan, bedankt voor jouw review. Geniet van jouw order <3 Groetjes Esmee
We waren al bekend met de slips, nu ook met de sokken en bh’s. De bh die ik volgens die maattabel bestelde bleek helaas iets te groot, in No time werd de juiste maat opgestuurd en mocht ik de oude houden. Super service dus!
Hi Angie, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo een fijne ervaring hebt met onze klantenservice. Groetjes Esmee
Draagt niet fijn
Hi KE, bedankt voor jouw review. We hebben elkaar net gesproken maar je wil ons helaas niet telefonisch te woord staan en hierdoor kunnen we ook niet samen naar een oplossing kijken. Mocht je je bedenken zijn wij bereikbaar via [email protected]. Fijne dag vandaag! Groetjes Esmee
De boxershort zijn van prima kwaliteit. Het voelt als een tweede huid het is zeker een aanrader.
Recensione originale
De boxershort zijn van prima kwaliteit. Ik heb ook de t-shirts besteld pasvorm prima voelt als een tweede huid alleen jammer dat de boorden na een keer dragen al begint te rullen en om te slaan kortom de boordjes zijn heel slap.
Eenvoudig te bestellen en snelle levering.
Hi Anja, bedankt voor jouw review, wat een mooi cijfer geef je ons. Geniet van het mooie weer vandaag <3 Groetjes Esmee
Goede kwaliteit die heerlijk zit!
Bedankt Jan voor jouw review, geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
De bh-top is heerlijk zacht en draagt ook heerlijk met warm weer.
Wat fijn Ingeborg dat onze BH-top je zo goed bevalt, dat vinden we fijn om te horen. Groetjes Esmee
Bestelling kwam snel in huis, niets op aan te merken
Goedemiddag Anja, bedankt voor jouw review. Wat een mooie beoordeling. Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire