Zeer tevreden en mensen blij kunnen maken met retour spullen die we mochten houden , top
Bedankt Gigi voor jouw review, wat een fijn cijfer geef je ons. Groetjes Esmee
Mijn pakket was niet bezorgd, maar ik heb wel refund gekregen. Alles was opgelost.
Hi Karolina, we hebben inmiddels contact gehad en heb je jouw geld terug gekregen. Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen ;) Groetjes Marloes
Recensione originale
Mijn pakket was niet bezorgd, maar ik heb email van dhl gekregen dat het bezorgd is. Ik betaald 50 euro en niks gekregen
Een snelle levering tegen een redelijke prijs voor een geweldig comfort en pasvorm
Hi Ronald, bedankt voor jouw review. Wat een fijne beoordeling. Groetjes Esmee
Snelle correcte levering van een prima product
Bedankt Toos voor jouw review! Wat een mooi cijfer. Groetjes Esmee
Heerlijk zacht aanvoelend. Prima pasvorm. Zeer snel geleverd
Hi Jan, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te voorzien van een review. Wat een mooie beoordeling. Groetjes Esmee
Zalig om te dragen eigenlijk wil ik niks anders meer een top product
Bedankt Christel voor jouw review, wat een top review! Groetjes Esmee
Snel verzonden, fijn product van goede kwaliteit.
Hi Joyce, bedankt voor jouw review. Ik wens je veel plezier met jouw order! Groetjes Esmee
Super comfortabel, de lange pijpjes kruipen niet omhoog en door de hoge taille heb je ook geen blote rug. Verder is de stof goed ademend waardoor je geen last krijgt van ongemakkelijke zweetplekken
Hi Evelien, wat een top cijfer. Geniet van deze mooie dag <3 Groetjes Esmee
Prima geleverd en zachte stof. Jammer dat er voor vrouwen geen xs is.
Hi Margot, bedankt voor jouw review, wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Erg tevreden over de geboden service
Hi Johan, wat een top cijfer. Bedankt dat je jouw ervaring met ons wil delen. Groetjes Esmee
Goede snelle en volledige levering. Niet overdreven verpakt.
Hi Marianne, bedankt voor jouw review, wat een top cijfer. Groetjes Esmee
Buiten het feit dat mijn man en ik de ondergoed van Bamboo Basics erg goed vinden (je zweet gaat veel minder stinken en de shirt wordt ook makkelijker weer droog), ik heb een hele goede ervaring met de Clant Service: ik had 2 setjes T-shirts besteld voor mijn schoonmoeder, maar de gekozen maat was te klein. Ik belde de Clant Service en kreeg duidelijke instructies van wat ik moest doen om de shirts te kunnen ruilen. Ik heb de verkeerde shirts terug gestuurd en al de volgende dag kreeg ik een bericht dat de nieuwe T-shirts onderweg waren! Ik had echt niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan. Top Service!
Hi Paola, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, dat doet ons goed. Groetjes Esmee
Snelle levering, goede kwaliteit, in dit geval en set van 3 trunx.
Goedemiddag Roland, bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te voorzien van een review! Groetjes Esmee
Bestelling is snel geleverd en is goed verpakt. T shirt en slips zijn prima, materiaal voelt heel fijn aan en de pasvorm is ook goed
Hi Antonia, bedankt voor jouw review, wat een mooi cijfer. Groetjes Esmee
Ondergoed zit heerlijk. Zeer tevreden
Hi Petra, bedankt voor jouw review, wat een top cijfer. Groetjes Esmee
Zeer fijne stof voor mij de perfecte ondergoed
Bedankt Wilma voor jouw review, wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Heerlijk dragend ondergoed!
Bedankt Carla voor jouw review, veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Esmee
Ik bestelde 2 T-shirts voor de zomer.Had de bestelling vlug in huis.De T-shirts hebben een goed model en zijn lang genoeg.Hoop er deze winter met lange mouwen ook te bestellen.
Hi Brigit, bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag en jouw bestelling! Groetjes Esmee
De onderbroeken zien er prima uit en zitten ook fijn. Het enige minpunt is dat ik dacht dat er geen chemicaliën aan te pas zijn gekomen (wil graag gifvrij ondergoed) maar dat is niet helemaal het geval. Gevalletje van beter lezen volgende keer.
Hi Jolien, bedankt voor jouw review. Alle composities en productinformatie kan je op onze website vinden. Je mag ons ook altijd benaderen via [email protected] =) | Groetjes Esmee
Duidelijke informatie bij het bestellen en over het levertijdstip. Gewoon uitstekend!
Hi HRG, bedankt voor jouw review, wat een top cijfer <3 Groetjes Esmee
Betaalbare compressiekousen heb ik hier gevonden. Goed van lengte. Ondertussen al de daily en de sport-uitvoering gekocht en getest. Het verschil is de samenstelling (compositie van vezels). DAILY : meer bamboe viscose, zacht en comfortabel, snellere slijtage. SPORT: sportieve look, minder bamboe viscose daardoor stugger, beetje meer compressie en sterker materiaal.
Hi Marc, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met anderen te delen. Wat een top review! Groetjes Esmee
Geweldig product en zeer goede service
Bedankt Annemiek voor jouw review. Veel plezier met jouw order <3 Groetjes Esmee
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goed verpakt. Goede prijs - kwaliteit.
Bedankt Ger voor jouw review, wat een top cijfer! Groetjes Esmee
Zalige kwaliteit.
Bedankt Irmgard voor jouw review, ik wens je veel plezier met jouw order! Groetjes Esmee
Prima kwaliteit en zit perfect
Wauw, wat een top cijfer! Geniet van deze mooie dag <3 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire