Boxer

Goede pasvorm. Deze boxers zijn echt fijn om te dragen. Lekker zacht.

Fantastisch draagcomfort en goede service!

Al meerdere keren besteld bij BambooBasics en altijd tot grote tevredenheid! Enige minpunt is dat er niet meer kleuren beschikbaar zijn ;-)

Goede service, mooie producten

Ik draag nu een tijdje ondergoed en sokken van Bamboo Basics en ze bevallen goed. Mooie kwaliteit en lekkere stof. Laatst had ik een issue met 1 artikel, maar ik ben gelijk goed geholpen door Carin. Geweldige service!

Altijd, goede en snelle levering, van uitstekende producten.

Ik koop al jaren bamboe basics artikelen, het enige wat ik jammer vind is dat je geen enkele artikelen kunt kopen, of een combie-set van bijvoorbeeld diverse kleuren i.p.v meerder van dezelfde kleur. maar de kwaliteit en duurzaamheid zijn top!

Snelle levering. Zeer prettig zittende sokken.

Naar tevredenheid gewinkeld bij Bamboe Basics ❣

Kapot

Prima onderbroeken. Echter was er één al kapot na één keer dragen...

Prima ondergoed

Mooie stof, prettige pasvorm, duurzaam

Na vaak wassen nog steeds uitstekende pasvorm. Mooie stof, sluit goed aan.

snelle levering, draagt fijn, in een andere discrete verpakking leveren.

De levering in een doosje met daarop de volledige beschrijving van wat ik had besteld, zoals type en maat enz, vond ik niet fijn. Mijn postbode, of bij levering bij buren de buren, weet nu precies wat ik draag. Postbode keek mij bij aflevering behoorlijk vreemd aan. Mijn vrouw zal door de NIET discrete verpakking zeker niet bij jullie bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en fijne slips, goed pasvorm en heel comfortabel.

Geweldige comfortabele producten en fantastische service!

Wij dragen de producten hier thuis al een paar jaar en iedere komt er iets nieuws bij. Mooie kwaliteit en super comfortabel. De service is ongekend. Direct contact met een medewerker, niet a.i. en er is altijd een oplossing! Aanrader.

Wil niet anders

Heb deze voor mijn partner besteld, en hij wil geen andere boxershorts meer hebben. Blijven mooi van kleur en perfect van pasvorm.

Het zijn geweldige producten! Ik kan niet meer zonder!

Zeer aangename stof!

Mooie bh

uiteindelijk prima opgelost

order was blijkbaar zoekgeraakt tijdens transport. Kreeg geen reactie van Bamboo. Uiteindelijk wel teruggebeld en alles is naar tevredenheid opgelost.

Geweldig.

Mijn probleempje is razend snel en naar volle tevredenheid opgelost. Prima service.

Een willekeurig aantal van zelfde maat en kleur kan niet !!

Moest trio kleur kiezen

Next level klantenservice

Mijn bestelde t-shirt's waren net te krap en konden meteen geruild worden voor maat L. Dankzij de uitstekende service en doorzettingsvermogen van Tyrsa en Tygo heb ik nadat de vervoerder tot twee keer toe de zending terugstuurde bij de derde poging de nieuwe shirts gelukkig wel ontvangen! Dank jullie wel!

Goede kwaliteit

Het was de tweede keer dar ik onderbroeken bestelde. Nu moet ik zeggen dat de stof dunner geworden is tov vroeger maar het zit wel comfortabel dus dat viel goed mee. Ik hoop dat ze ook lang blijven meegaan met een wat dunnere stof.

Super opgelost!

12-pack Rico boxershorts besteld, eentje bleek een naaifout the hebben. Na contact met de klantenservice had ik de volgende dag al een 3-pack nieuwe in huis, helemaal gratis. Heel erg bedankt voor deze oplossing Tyrsa! Ik draag het model Rico boxershort al 4 jaar. De naden lopen op de juiste plekken zodat ze niet irriteren. Goeie pasvorm. Fijne stof. Drogen niet heel snel na wassen. Snelle verzending. Top!

Meh…

Stof voelt fijn. De pasvorm daarentegen is verschrikkelijk. De vrouwen boxer rolt om bij zowel de pijpjes als bij de buik, dus heb de hele dag een opgetrommeld pijpje die tekent onder de broek, en een tailleband die onder de taille van de broek ergert. String heeft, ondanks de dikkere tailleband, hetzelfde probleem.

Snelle en correcte levering

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Kwaliteit zoals verwacht

Snelle levering en content met mijn keuze!

Supersnelle bezorging

Supersnelle bezorging en mijn meest comfortabele bh ooit!

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!