Hi Wilma, bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te lezen dat de producten zo goed bevallen. Ik wens je heel veel draagplezier. Groetjes Suus =D
Originele beoordeling
Dag Peter, wat een mooie review! Heel erg bedankt hiervoor =) We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Suus = )
Hi Jessica, bedankt voor je eerlijke review! Bedankt voor je feedback over de verpakking. We nemen dit uiteraard mee voor in het vervolg. Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Dag Pieter, bedankt voor je review! Die snelle levering mag je natuurlijk verwachten. Ik wens je een fijne dag. Groetjes Suus = )
Goedemorgen, bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je de producten zo fijn vindt zitten. Ik wens je veel draagplezier. Groetjes Suus = )
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! =) Bedankt voor je mooie review. Groetjes, Tessa
Goedemorgen Luc, Bedankt voor jouw eerlijke review. Ik heb je geprobeerd te bellen maar kreeg helaas geen gehoor. Ik zou je willen vragen om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We kijken graag met je naar een oplossing! Groetjes, Tessa
Fijn dat je het pakket ook zo snel in huis hebt, dit is ook zeker de bedoeling! Veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
Wat fijn dat je zo tevreden bent, Nelly =) Bedankt voor je mooie review! Groetjes, Tessa
Bedankt voor je mooie feedback! =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Wauw, wat een mooie review heb je achter gelaten. Bedankt daarvoor en veel draagplezier gewenst! =) Groetjes, Tessa
Hi Jessy =) Bedankt voor je eerlijke feedback! Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je regelmatig leuke kortingscodes! Groetjes, Tessa
Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, bedankt René! =) Groetjes, Tessa
Fijn dat het comfortabel zit! Onze ervaring is wel dat het snel zou moeten drogen, je hoeft het ook maar op maximaal 40 graden te wassen =) Groetjes, Tessa
Wat fijn om te lezen dat de BH naar wens is voor je =) Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Tessa
Wauw, bedankt voor je mooie cijfer Joop! =) Groetjes, Tessa
Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie review! =) Groetjes, Tessa
Wauw, wat leuk om te lezen Anne =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa
Wat fijn om te horen dat jullie beide zo enthousiast zijn over onze producten! =) Ik wens jullie veel draagplezier! Groetjes, Tessa
Wauw, wat een mooie review Marc! Bedankt hiervoor =) Veel plezier van je bestelling. Groetjes, Tessa
Wat fijn dat het snel geleverd is en je tevreden bent, Elly! =) Groetjes, Tessa
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! =) Groetjes, Tessa
Wauw, bedankt voor je eerlijke feedback en je mooie cijfer! =) Groetjes, Tessa
Hi Eddy, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Tess
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!