Heerlijk om aan te hebben!

naadloos heerlijk om aan te hebben een 10 !

Reactie van het bedrijf

Hi Wilma, bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te lezen dat de producten zo goed bevallen. Ik wens je heel veel draagplezier. Groetjes Suus =D

Snelle bezorging.Goede kwaliteit,zacht en veel draagcomfort. Minpuntje is dat naden loslaten.Nu 2x gehad bij T shirtje en herenboxer.Zelf weer gemaakt. Ik werd teruggebeld na dit review en vriendelijk te woord gestaan.Oplossing er wordt een nieuw pakket als service opgestuurd.Super af handeling.Compliment hiervoor.Een warme douche.

Degelijk product

Draagt heerlijk en zit echt heel comfortabel. Vind het zijn geld waard.

Reactie van het bedrijf

Dag Peter, wat een mooie review! Heel erg bedankt hiervoor =) We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je snel terug op onze webshop. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Suus = )

Super fijne broekjes

De vepakking mag iets eenvoudiger.

Reactie van het bedrijf

Hi Jessica, bedankt voor je eerlijke review! Bedankt voor je feedback over de verpakking. We nemen dit uiteraard mee voor in het vervolg. Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )

hele fijne shirts

Correct en snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Dag Pieter, bedankt voor je review! Die snelle levering mag je natuurlijk verwachten. Ik wens je een fijne dag. Groetjes Suus = )

Zit heerlijk

Voor het eerst ondergoed besteld op advies van mijn zus. Het zit heerlijk!

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je de producten zo fijn vindt zitten. Ik wens je veel draagplezier. Groetjes Suus = )

Geweldig ondergoed

Voor mijn man boxers gekocht. Hij was enorm blij! Was na was blijven ze goed en het is naadloos waar het naadloos moet zijn. Het voelt ook superzacht aan. De boxers blijven minstens 5 jaar goed in vorm en kleur en zachtheid!

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten! =) Bedankt voor je mooie review. Groetjes, Tessa

Kwaliteit voelt goed, jammer van het elastaan

Vooralsnog weinig transparantie over de herkomst, verwerking en productie van de grondstoffen en producten. T-shirt Ruben heeft een te lange en naar mijn mening onnodige, elastische pasvorm, zit niet lekker en lijkt eerder een jurk. Ondergoed en sokken zijn fijn.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Luc, Bedankt voor jouw eerlijke review. Ik heb je geprobeerd te bellen maar kreeg helaas geen gehoor. Ik zou je willen vragen om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We kijken graag met je naar een oplossing! Groetjes, Tessa

Snelle levering goed product

Vandaag bestelt morgen in huis klopt. Snelle goede levering met Dhl. Boxershorts zitten perfect en dragen prettig!

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je het pakket ook zo snel in huis hebt, dit is ook zeker de bedoeling! Veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa

Super ondergoed, goede pasvorm, voelt lekker

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je zo tevreden bent, Nelly =) Bedankt voor je mooie review! Groetjes, Tessa

Goed product, snelle levering

Goed product Snelle levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je mooie feedback! =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa

Zeer aangenaam zittend ondergoed

Zachte stof, hemdjes mooie pasvorm en de slips knellen niet maar zitten als gegoten

Reactie van het bedrijf

Wauw, wat een mooie review heb je achter gelaten. Bedankt daarvoor en veel draagplezier gewenst! =) Groetjes, Tessa

Ultra zacht

Heerlijk zachte stof. Met stretch. Mooie pasvorm. Jammer dat het zo duur is. Anders lag mijn hele kast al vol.

Reactie van het bedrijf

Hi Jessy =) Bedankt voor je eerlijke feedback! Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je regelmatig leuke kortingscodes! Groetjes, Tessa

Geweldig product en snelle levering

Zeer goed product en zit lekker ondergoed en compressie sokken zijn super ook de hemdjes.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten, bedankt René! =) Groetjes, Tessa

Super draagcomfort

Zitten comfortabel ! Na het wassen duurt het lang voordat ze droog zijn.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat het comfortabel zit! Onze ervaring is wel dat het snel zou moeten drogen, je hoeft het ook maar op maximaal 40 graden te wassen =) Groetjes, Tessa

Boven verwachting

Ik was best wel angstig om n bh online te bestellen. Maar alles klopte, de maattabel, supersnelle levertijd. Maar ik ben er superblij mee.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te lezen dat de BH naar wens is voor je =) Ik wens je veel draagplezier! Groetjes, Tessa

Prima prijs kwaliteit zit super

Wauw, bedankt voor je mooie cijfer Joop! =) Groetjes, Tessa

Heb nog niet aangepast maar vertrouw erop dat het goed isBamboo

Bamboo onderkleding draagt fantastisch en doe dit al een paar jaar

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie review! =) Groetjes, Tessa

Snelle levering, mooie producten

Eerste keer dat ik bestel. Fijn materiaal met een goede pasvorm. Ik kom zeker terug.

Reactie van het bedrijf

Wauw, wat leuk om te lezen Anne =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes, Tessa

prima service, snelle levering, top product

Ik heb bamboe ondergoed en sokken gekocht. Het draagt heerlijk zacht. Voor mijn man had ik ook sokken besteld. Hij heeft neuropatie en daardoor gevoelige voeten. Hij vindt de sokken heel erg fijn om te dragen. Het blijft ook goed in de was en ben er zeer tevreden over. Dus ga ik zeker meer bestellen.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat jullie beide zo enthousiast zijn over onze producten! =) Ik wens jullie veel draagplezier! Groetjes, Tessa

geweldig

snelle levertijd

Reactie van het bedrijf

Wauw, wat een mooie review Marc! Bedankt hiervoor =) Veel plezier van je bestelling. Groetjes, Tessa

Sneller levering, bamboe voelt prettig

Zie boven

Wat fijn dat het snel geleverd is en je tevreden bent, Elly! =) Groetjes, Tessa

comfy

het hemd zit heerlijk en voelt heerlijk aan. de boxer is licht corrigerend en zit ook comfortabel

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! =) Groetjes, Tessa

Prima ondergoed

Zit lekker en op tijd geleverd. Neem geen grote maat want het zit ruim.

Wauw, bedankt voor je eerlijke feedback en je mooie cijfer! =) Groetjes, Tessa

Top produkt

Zit lekker en ziet er goed uit

Reactie van het bedrijf

Hi Eddy, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Tess

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!