Bezorging viel tegen. Duurt een week voor je het in huis hebt.
Hi Ab, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat de bezorging tegen viel, helaas was de post erg druk. Uiteraard snap ik dat dit niet naar wens is! We hopen dat we het de volgende keer naar een positieve ervaring kunnen omdraaien. Verder is het fijn om te horen dat de producten wél naar wens zijn! Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, staan wij graag voor je klaar. Groetjes, Tyrsa =)
Hi Martijn, Bedankt voor je mooie compliment! We hopen je in de toekomst nog vaak een plezier te doen! Groetjes, Tyrsa =)
Vlotte afhandeling en goede antwoorden op vragen. Specifieke product bevald iets minder, maar zal aan mij liggen
Hi Ine, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat wij jou goed hebben kunnen helpen, maar wat jammer dat het product wat minder bevalt. Hopelijk mogen wij jou binnenkort alsnog positief verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Op de site zie je weinig verschil in kleuren. Ik bestelde de verkeerde kleur en wil het retour sturen waarvoor ik zelf de kosten moet betalen. Ik als BOL gebruiker ben daar niet aan gewend. Voor een order van 80 euro euro weer 5 euro retourkosten betalen maakt de beleving minder aangenaam. De geleverde spullen en verpakking, snelheid zijn zeprima.
Beste Bart, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat je de kleur niet goed kon zien en dat de retourkosten niet naar wens waren. Inmiddels heb ik contact met je gehad, en hebben wij in dit gesprek elkaar kunnen uithoren. Ik wil je bedanken voor dit fijn en leerzame gesprek! Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, staan we met plezier voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Bestelling plaatsen ging vlot alsook de levering. Past goed en fijn om te dragen.
Beste Linda, Bedankt voor je mooie complimenten! We staan klaar om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Voelt heel fris bij het warme weer.
Hi Iris, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed naar wens zijn. We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Ik ontving mijn artikel de dag na bestellen. Bij het openen zag ik een kleine beschadiging, dus klantendienst gemaild. Kreeg verontschuldiging en onmiddellijk een nieuwe verzending. Prima service dus en het product dat ik kocht, daar ga ik vast heel tevreden over zijn, voelt heel zacht aan.
Hi Kristel, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat wij jou goed hebben kunnen helpen, en dat het product nu naar wens is! We hopen je vaker positief te mogen verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Zelfs na een klein foutje, super service!
Hi Marco, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat wij jou naar wens hebben kunnen helpen. We staan graag voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Helaas valt de legging super tegen. De tailleband is erg breed, en rekt niet lekker mee, en knelt. De wielrennersbroekjes van Bamboobasic zitten véél beter, want daar zit een tailleband aan die goed mee rekt, en niet knelt. Zelfde materiaal, andere tailleband er op gezet helaas.... Een legging moet toch juist lekker comfortabel zitten? Ik hoop dat Baboobasics hun toekomstige uitvoeringen van deze legging gaat aanpassen. Verder niks dan lof over hun assortiment!!! Ondergoed, hemden, T-shirt korte mouw, lange mouw. 3 verschillende soorten sokken. Ik koop graag bij Bamboobasics. Goede snelle levering ook altijd. Maar deze legging.....das écht een miskoop voor mij helaas. Update: Telefonisch benaderd door Bamboobasics naar aanleiding van mijn review. Goed gesprek gehad over de brede "te strakke" tailleband van de legging. Mijn idee om op de legging de zelfde soort tailleband als het fietsbroekje van Bamboobasics te zetten, wordt doorgegeven aan hun afdeling productie. Ze waren blij met de feedback! Dus kan niet anders zeggen dan: Blijft voor mij nog steeds een super fijne online shop om de rest van mijn dingen ( sokken/onderbroeken/ tops/ hemden/ shirt korte mouw/ shirt lange mouw/fietsbroekjes te kopen. En dat probleem met die te strakke tailleband? Dat zullen ze vast wel goed gaan oplossen. Om de teleurstelling van de legging goed te maken, krijg ik gratis een fietsbroekje cadeau.
Beste Gerda, Bedankt voor je feedback! Wat ontzettend jammer om te horen dat de legging momenteel niet naar wens is. Onze excuses hiervoor! Inmiddels hebben wij samen een zeer informatief en leuk gesprek gehad over de legging. Bedankt voor jouw feedback hierin, zo kunnen wij onze producten blijven verbeteren! Daarnaast wil ik je bedanken voor de complimenten, het is fijn om te horen dat alle andere producten wel naar wens zijn. We kijken er naar uit om de legging te verbeteren, zodat jij deze in de toekomst ook met plezier kan dragen. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, staan wij met enthousiasme en plezier voor je klaar! Groetjes, Tyrsa 💕
Originele beoordeling
Super kwaliteit , ik ben tevreden en heel comfortabel in gebruik ,perfect voor elk seizoen .Bedankt Bamboo.
Hi Izzet, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat de kwaliteit goed bevalt. We staan klaar om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Ik voel niet dat ik het aan heb! Echt fantastisch
Hi, Bedankt voor je mooie compliment! We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Vlugge levering,goede kwaliteit en pasvorm
Hi Brigitte, Bedankt voor je mooie complimenten! We kijken er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Mooie sneakersokjes voor een mooie prijs. Snel geleverd, dus ik ben tevreden.
Hi Xaveer, Bedankt voor je mooie complimenten! We hopen je snel weer te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
De kleding van bamboo basic is gewoon echt top, maar ook als er iets is met de kleding zoals dat ze eerder kapot gaan dan eigenlijk mag. Hebben ze daar altijd een hele mooie passende oplossing voor. Ik vindt het echt een fijne bedrijf maar ook echt super zachte kleding! Nog steeds super tevreden! Bedankt !!
Hi Demi, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de kleding goed bevalt, en dat wij jou goed hebben kunnen helpen zodra er iets mis was. We staan graag voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Had mijn bestelling snel binnen, zijn hele fijne slips. Ook snelle reactie van de klantenservice. Het probleem was binnen no time opgelost.
Hi Manon, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn dat de slips goed bevallen en dat wij jou goed hebben kunnen helpen. We staan met plezier voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Snelle reactie op vragen en feedback van klantenservice. Echt top.
Hi Carla, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat wij jou goed hebben kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Kruipt niet om hoog , en praktisch geen naden
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 Dankjewel voor je review – en top dat het goed blijft zitten en lekker glad aanvoelt. Veel draagplezier! Groetjes Romy
Na het douchen, trok ik het bratje aan. De helft bleef op mijn rug plakken, verder was het net of ik niks aan had. gaf totaal geen body.
Goedemorgen, allereerst bedankt voor je eerlijke review. We hebben zojuist telefonisch contact gehad en gaan dit voor je oplossen. We gaan je volgende week opnieuw bellen om te kijken of dit item beter past :) Groetjes Romy
Goede kwaliteit ondergoed.
Dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit. Veel draagplezier! Groetjes Romy
De levering was snel binnen. Het product bevalt goed. Ik mis vooral broekjes met een pijpje voor onder een jurkje in het assortiment. Zou wat mij betreft een welkome aanvulling zijn.
Dank je wel voor je leuke review en suggestie! 😊 We hebben al een soortgelijk model in ons assortiment: de biker short Suze. Die is perfect om onder een jurkje te dragen. Neem vooral even een kijkje! Groetjes Romy
zitten zeer aangenaam, hadden iets hoger mogen zitten in de taille, maar ik ben beroepschauffeur en al lang op zoek naar boxershorts met langer pijpjes die niet in je liezen kruipen , dat doen deze dus absoluut die ! dus dat is top maar door het iets gladder stof en het lange rijden glijdt je wel wat weg op een gegeven moment dus ik zou ze nog liever met iets meer katoen erin gehad hebben. misschien is dit het overwegen waard voor jullie want dit model is wel echt top voor mij!!!
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback! Fijn om te horen dat het model zo goed bevalt, vooral dat de langere pijpjes niet omhoog kruipen – dat is precies waar we ze voor hebben ontworpen. We begrijpen je opmerkingen over de stof en de tailleband helemaal, zeker gezien jouw werk als beroepschauffeur. We nemen je suggestie over een iets hoger model en een iets hoger katoengehalte zeker mee in de verdere productontwikkeling. Super dat je dit met ons deelt – hier kunnen we echt wat mee! Groetjes Romy
De onderbroeken zijn heerlijk om te dragen
Superleuk om te horen! Blij dat je tevreden bent met zowel het ondergoed als de service :) Groetjes Romy
Wat een fijne webwinkel, mooi ondergoed, zit heerlijk. Snel geleverd, top!
Wat leuk om te horen, dank je wel! 😊 Fijn dat het ondergoed zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de levering. Veel (draag)plezier ermee! Groetjes Romy
Comfortabel ondergoed. Zit heel goed. Ideaal bij het warme weer. Had een probleem met de maat van een bepaalde kleur, en dit werd meteen opgelost door de klantenservice. Prima service en goede kwaliteit
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel ons comfortabele ondergoed als onze service! Comfort, vooral bij warm weer, is voor ons heel belangrijk, dus geweldig dat het bij jou zo goed zit. Het is ook fijn om te lezen dat ons team je snel en goed heeft geholpen met het maatprobleem. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je altijd tevreden bent, en jouw positieve ervaring motiveert ons enorm. Bedankt voor deze mooie review :) Groetjes Romy
heerlijk materiaal
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten! We doen ons best om alleen de beste materialen te gebruiken, dus jouw feedback betekent veel voor ons :) Groetjes Romy
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!