Een goede kousen,gemakkelijker aan te doen

Ik heb al vaker iets bij Bamboo Basics besteld aangezien de artikelen mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog ik wil eigenlijk niks anders meer dan deze artikelen, dus ik kan het een ieder aanraden. Verder altijd goede en zeer snelle levering, kortom alles Perfect

Snel. Adequaat. Goed product!

Gedaan wat beloofd is. Nu besteld en volgende dag in huis. Prima. Bestelde product bevalt prima.

ik vind het zalig om te dragen

ik gebruik dit artikel al jaren en ben nog steeds tevreden. Normaal neem ik een Large maar merk dat dit toch wat te groot is. Een medium is dan eigenlijk nipt. Omtrek is fantastisch maar voor mijn borsten net te nipt. Na een dag word het matriaal ruimer dus de 2e dag optimaal. Zou eigenlijk een tussenmaatje nodig hebben. maar topproduct

Goeie service

In een setje van 3 ontving een onderbroek met een productie fout. Via de mail gemeld, hier op is snel en naar tevredenheid gereageerd. Betrouwbare leverancier. Hierdoor heb ik alleen nog maar Bamboo basic in mijn onderbroekenla :).

Jou mening telt

Ik kreeg nieuwe onderbroeken toen ze kapot waren naar 1keer dragen. Ik wou graag mijn geld terug. Was ook geen probleem. Top.

Zit lekker, vooral heel zacht, en makkelijk te wassen. Tip van mijn dochter.

Eerst een paar onderbroeken besteld. Waren uitstekend, dus nog meer besteld.

Goede pasvorm

Comfortabel en ‘tight fitting’lekker

Super zachte en mooi passende sokken en broeken

De sokken zijn mooi strak en zitten toch heel los en zijn makkelijk aan te trekken. De onderbroeken zijn mooi glad en zitten als een 2e huid na aantrekken. Beide hebben een hoge comfort bij het dragen.

Retour verliep vlekkeloos. Nieuw artikel ontvangen alvorens niet passende geretourneerd. Producten van top kwaliteit

De slechtste ervaring ooit

Waardeloos. Nog steeds niets ontvangen. Prutsers!

Goede kwaliteit en draagcomfort

Goede kwaliteit en fijn draagcomfort voor een aanvaardbare prijs

Kruipt niet niet om hoog

Zit perfect

Zit waanzinnig!

Zo goed dat ik bijna alleen maar Bamboo basics draag.

Geweldig product

Heerlijke stof, mooie kwaliteit. De levering is zeer snel! Een aanrader

Snel in huis, goede kwaliteit

Mijn bestelde producten hebben een goede kwaliteit. Er werd snel geleverd en ook het retourneren ging vlot. De kleur blauw is alleen anders dan ik dacht te zien op de website: het is iets meer paars-blauw dan echt donker donkerblauw.

snelle levering en zoals verwacht perfect product

snelle levering en zoals verwacht perfect product

snelle service, prima product

Eenvoudig uitzoeken op de overzichtelijke site. vervolgens bestellen en snel en correct geleverd. Goed verpakt (doos in doos). Product wederom van uitstekende kwaliteit en pasvorm. We komen een volgende keer weer terug.

Zitten goed

Zitten prima,maar zou meer kleur willen zien

Ondergoed snel kapot

Heb 5 van de 12 bestelde onderbroeken nu aan gehad. Ze zitten heerlijk, maar twee van de 5 hebben nu al gaten/loslatende naden. Beetje zonde als dit al na een keer dragen is.

Fijn ondergoed!

Was bekend met bamboeondergoed. Was niet meer verkrijgbaar in gewone winkel, vandaar bij Bamboo Basics. Netjes verpakt en heldere communicatie over bezorging. Alleen vind ik het ondergoed nogal prijzig.

Goede kwaliteit

Ondergoed van heerlijke stof

Goede kwaliteit!

Zeker de moeite waard om deze producten uit te proberen!

Fijn zittend ondergoed

Heel fijn zittend ondergoed. Het is zacht em stretchy maar niet zweterig. Geen irriterende naadjes. Echt heel prettig om te dragen

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!