Een aantal keer hier ondergoed gekocht dat zeer goed beviel. Helaas was dit bij de laatste bestelling iets minder. De fit was toch anders dan anders bij hetzelfde model boxer. Contact opgenomen met de klantenservice en die heeft het zeer snel en klantvriendelijk opgelost. In het bijzonder dank aan Carin. Bij dit bedrijf kan je met een gerust hart kopen en verzekerd zijn van een goede en klantgerichte service.
Levering was conform de verwachtingen.
Na jaren ervaring met Bamboo Basics nieuwe besteld, fantastisch.
Fijne t-shirts van zachte stof, zit erg lekker
Bedankt voor je mooie review! 🌿 Wat fijn om te horen dat de t-shirts zo lekker zitten en de stof goed bevalt. Veel draagplezier gewenst! Groetjes Romy :)
Ik heb nu voor de tweede keer onderbroeken besteld bij bamboo basics en uit de eerste serie gaat alle rek uit de banden. Daarover geklaagd. Nu trek ik er weer 1 aan (uit de doos) en met aantrekken gelijk een stuk van de band los. Dit is voor mij de laatste keer dat ik ze heb gekocht.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de onderbroeken zo snel kapot zijn gegaan – dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Ik heb zojuist contact met je opgenomen om dit op te lossen :) Groetjes Romy
Fijn product, mooie kwaliteit. Verzending is helaas minder. Ervaring met brievenbuspakketten is niet best. Kunnen ten eerste niet eens door de brievenbus en ten tweede is de info van Postnl onjuist. 3 dagen lang berichten ontvangen dat pakket geleverd zou zijn, maar niets ontvangen. Uiteindelijk dan toch geleverd.
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten! 🌿 Jammer dat de verzending via PostNL niet soepel is verlopen. We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn, zeker als een brievenbuspakketje niet door de brievenbus past of de track & trace onjuiste informatie geeft. We geven dit door aan PostNL en houden dit scherp in de gaten, zodat we dit in de toekomst hopelijk kunnen voorkomen. Dank voor je feedback en je geduld! 💚Groetjes Romy
Ik bestel al een aantal jaren bij Bamboo Basics, de producten zitten heerlijk zacht en de kwaliteit is ook goed. Ik ben bij hun terecht gekomen omdat ik naadloze onderbroeken zocht, daar jaren plezier van gehad. Ook de t shirts zitten heerlijk zacht. Afgelopen bestelling zaten er ineens 2 naden in de onderbroeken, ik ontdekte dat pas nadat ik alle onderbroeken eerst had gewassen. Ik had ze daar een berichtje over gestuurd en ik kreeg direct antwoord van Tyrsa dat ze mijn geld van de onderbroek terug gaan storten. Echt wat een goed service zeg. Toch raad ik de onderbroeken voor andere aan omdat ze heerlijk zacht zitten.
Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt daarvoor! 🌿 Fijn om te horen dat je al jaren plezier hebt van onze producten en dat je de zachtheid en kwaliteit zo waardeert. Jammer dat er bij de laatste bestelling naden in de onderbroeken zaten, maar goed om te lezen dat Tyrsa je hierbij snel heeft geholpen. We geven je complimenten zeker door! Groetjes Romy :)
Ik heb een vier hemdjes besteld. Bij een daarvan was een naadje los Ik heb per mail contact gezocht en nadat ik een foto had gestuurd, kreeg ik als service een doosje met 2 nieuwe hemdjes. Ik was heel verbaasd. Wat een service!! Bedankt Carin.
Hi Trijnie, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat Carin jou goed heeft kunnen helpen met het defect. Het is belangrijk dat jij goede producten ontvangt, hierin staan wij altijd met plezier voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Alleen twijfel ik over de maat. Wil zien hoe de slips zijn na een wasbeurt
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de stof goed bevalt. Twijfel je nog over de maat of hoe de slips zijn na het wassen? Laat het ons gerust weten, we denken graag met je mee zodat je helemaal tevreden bent. Groetjes Tygo
Erg blij mee
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je zo blij bent met de kwaliteit en de snelle levering. We wensen je er heel veel plezier van! Groetjes Tygo
Snelle correcte levering, vertrouwde product kwaliteit. Enige onhandige was dat ik niet kon inloggen als klant via mijn telefoon. Via PC website werkte dit wel.
Bedankt voor je fijne review! Geweldig dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de vertrouwde kwaliteit van onze producten. Jammer om te horen dat inloggen via de telefoon niet vlekkeloos verliep. We nemen dit mee zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Fijn dat het via de pc wel gelukt is en bedankt dat je de moeite nam dit te delen! Groetjes Tygo
Heel vlot geleverd, netjes verpakt en kwaliteit is fantastisch, net als de pasvorm.
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering, de nette verpakking en natuurlijk de uitstekende kwaliteit en pasvorm. We wensen je er veel plezier van! Groetjes Tygo
Door fout mijnerzijds heb ik de sokken teruggestuurd. Hoewel e.e.a. in de afgelopen maand niet meer te traceren viel, heeft Carin van de klantenservice het volledige bedrag toch teruggestort. Een zeer tevreden klant! Herman
Bedankt voor je mooie review, Herman! Fijn om te horen dat alles toch netjes is opgelost en dat je zo tevreden bent over de service van Carin. We helpen je altijd graag en hopen je snel weer terug te zien bij Bamboo Basics. Groetjes Tygo
Het ondergoed voel je bijna niet zitten. Heel zacht stof, aangenaam om te dragen. Tot nu toe geen klachten. Hopelijk blijven de kleuren ook goed na verschillende wasjes en blijft de kwaliteit goed. Dat zal even afwachten zijn. Tot nu toe een top aankoop!
Hi Tine, Bedankt voor je mooie feedback! Wat goed om te horen dat de stof naar wens is en de kwaliteit goed bevalt. We hopen dat we je nog vaker positief mogen verrassen met onze producten! Groetjes, Tyrsa =)
Ik had een bestelling geplaatst en keurig ontvangen, maar helaas gingen er een paar slips lubberen. Contact gehad met Carin, en wat een geweldige vrouw is dat, ik heb de slips gewoon omgeruild gekregen
Hi Sandy, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat Carin jou goed heeft kunnen helpen, en dat je nu een product hebt wat meer naar wens is. We staan altijd met plezier voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Goede kwaliteit voor weinig geld. Ben er zeer tevreden over.
Hi Toon, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. We hopen je nog veel vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Boxers zitten heerlijk kruipen niet omhoog. 1 fabrieksfoutje gelijk zonder problemen opgelost heel fijn!
Hi Jerry, Bedankt voor je feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat de boxers naar wens zijn, en dat we goed hebben mogen helpen met een fabrieksfoutje. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa =)
Ik en mijn dochters willen niet meer anders.
Wat geweldig om te horen! 😊 Fijn dat jij en je dochters zo blij zijn met ons ondergoed. Bedankt voor je mooie review! Groetjes Romy
Lekker lange, zachte basis shirts voor mn man
Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat de lange, zachte basis shirts zo goed bevallen bij je man. Bedankt voor je mooie review! Groetjes Romy
Reeds verschillende keren besteld en altijd op tijd en goed aangekomen,waarvoor dank.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles altijd op tijd en goed is aangekomen. We waarderen je herhaalaankopen enorm! Groetjes Romy
Ik vind het jammer dat de maatvoering is veranderd In het verleden heb ik 2x 3 onderbroeken besteld rood en huidskleur die heel goed bevielen, daarna nogmaals besteld, alleen deze vielen helaas kleiner uit , nu een grotere maat besteld maar die zijn helaas net iets te los , maar heb ze gewassen dus kan ik ze niet meer retourneren Ik vind het echt jammer want de eerste zending was héél fijn , een teleurgestelde klant
Bedankt voor je eerlijke feedback :) Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent over de maatvoering van je recente bestellingen. Ik begrijp goed dat het vervelend is dat de pasvorm niet overeenkomt met wat je eerder had ontvangen. De reden dat de maat soms kan verschillen, is dat wij met een productiemarge werken. De onderbroeken worden per batch geproduceerd en er wordt per maat een kleine marge aangehouden. Daardoor kunnen er lichte verschillen ontstaan, maar deze zouden niet zo groot moeten zijn. Ik heb contact met je opgezocht om dit op te lossen voor je :) Groetjes Romy
Maar een min puntje. Je kunt er geen inleg kruisje of maandverband in plakken houd niet.
Bedankt voor je feedback! 😊 Bij nieuw ondergoed kan het inderdaad soms lastig zijn om een inlegkruisje of maandverband te laten plakken. Vaak blijft dit na een paar wasbeurten beter zitten, dus hopelijk merk je dat snel bij dit setje. Groetjes Romy
Eerste keer duur ondergoed gekocht en niet bij een kledingsuper. Net de eerste week erop zitten en gelijk maar meerdere onderbroeken gekocht, ze zitten als gegoten en de matentabel om je maat te bepalen is oké. Ik ben er blij mee
Wat een mooie review, bedankt daarvoor! 😊 Super om te horen dat je eerste ervaring zo goed bevalt en dat de onderbroeken als gegoten zitten. Fijn ook dat de maattabel je goed heeft geholpen. Geweldig dat je er blij mee bent! Groetjes Romy
mooi en natuurlijk product
Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn dat je zo tevreden bent en ons product mooi en natuurlijk vindt. Groetjes Romy
Snelle levering en hele fijne onderbroeken. Zacht en ook écht naadloos. Draagt fijn. Ben helemaal om.
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!