Fijne t-shirts en onderbroeken

Prima producten. Goede pasvorm. Vooral de extra lengte van de t-shirts is fijn. Ze blijven goed in mijn broek zitten.

Zit geweldig

Het zijn boxers die goed zitten. Lekker zacht.

Heerlijk zittende boxershorts. Goede prijs en perfecte leverings service.

Goed en fijn maar met wat productie fouten

De producten zitten lekker en comfortabel. Dat geldt voor de sokken, onderbroeken en shirtjes. Alleen de shirts zitten wel wat oneffenheden in voor bij de borst.

Lekker lang en comfortabel

Na 1x een shirtje van een ander geleend te hebben, zelf ook setje aangeschaft. Ze zitten lekker, hebben een lekkere zachte rekbare stof. De lengte van de shirts is ook langer dan normaal wat extra prettig is. Na een wasbeurt zijn ze weer als nieuw. Al met al, goede aankoop geweest.

Slaapshirt

Heerlijk slaapshirt, fijne stof.

Snel

Een bestelling wordt snel geleverd met duidelijke bezorgdetails

Mooie kwaliteit

Pas een heren pyjama gekocht. Super zacht materiaal. Een aanrader

Comfortabel

Fijne slips. Heb de hipsters en boxershorts.

Een mail gestuurd en helaas niet beantwoord

Wacht nog steeds op een antwoord

Heerlijk stofje

De afbeeldingen komen niet helemaal overeen met de werkelijkheid qua lengte van de pijpjes

Fijne stoffen, nette levering.

Ik ben al jaren fan van de stoffen van bamboo basics. Hemden, sokken, onderbroeken en huispakken. Alles zacht. Altijd netjes geleverd.

Super service!

Ben al jaren tevreden klant van Bamboo Basic omdat dit product mij als gegoten zit en aanvoelt als een maatpak. Bij mijn laatste bestelling ontdekte ik echter één boxer waarvan één van de stiknaden los zat. Heb hier melding van gemaakt en ben zeer snel en goed geholpen door Iris van de klantenservice die mij direct een nieuw exemplaar heeft toegezonden. Prima service!

Alle lof voor Bamboo Basics

Ik draag al jaren ondergoed en sokken van Bamboo Basics. Het zit heerlijk en gaat lang mee. Echter was ik bij mijn laatste bestelling niet tevreden over de pasvorm van een slip. Heb daarover contact gehad met Iris van de klantenservice. De communicatie verliep op een fijne manier en zij is mij naar volle tevredenheid tegemoet gekomen! Alle lof voor de klantvriendelijkheid en de vervangende slips zitten als gegoten, precies zoals ik van Bamboo Basics gewend ben

De bestel boxershorts heb ik nog niet getest, maar de service is uitstekend. PostNL gaf aan dat het pakketje afgeleverd was, maar niks ontvangen. Paar dagen gewacht niks. Na contact met de klantenservice direct opnieuw verstuurd en de dag erna netjes ontvangen.

Vriendelijke, snelle service

Ondergoed is heel aangenaam om te dragen. Wel een probleem gehad bij de laatste bestelling. Maar heel snel en goed opgelost door Iris van de customer service. Top!

Goede kwaliteit, snelle service

Zitten top, goede webshop

Prima kwaliteit

Fijn draagcomfort!

heerlijk zacht

Goede en snelle service, mooi verpakt en draagt heerlijk zacht.

Vlotte levering en fijn, duurzaam materiaal

Vlotte levering en fijn, duurzaam materiaal Goede pasvorm, zit lekker comfortabel

Heerlijke ondershirts

Heerlijk zachte en warme shirts voor een prima prijs

Fijn ondergoed snel geleverd

Zalig zacht ondergoed. Goede basics. Ik ga meer bestellen!

Goede producten (ondergoed en sokken)

Ik heb al lange ervaring met onderbroeken. Omdat die zo goed bevielen heb ik recent ook sokken gekocht. Ook deze bevallen heel goed.

De nieuwe pyama zit comfortabel, voelt zijdezacht aan en draagt ‘licht’! Fantastisch nieuw kledingstuk en ik heb gekozen voor de kleur navy. Nu zou ik er nog graag een bestellen maar niet in het zwart. Kunnen jullie deze pyama ook in een ‘mooie groene’ kleur kunnen uitbrengen? Ik wil deze dan ook kunnen dragen tijdens de yogalessen! Ga vooral door op deze weg om nieuwe kleding te ontwikkelen!

Het zit lekker

Mooie stof en zit lekker. Net iets warmer dan katoen door merinowol icm katoen. Het zorgt voor een gladde en net iets meer warmte. Als je alleen voor warmte gaat is merinowol natuurlijk de beste optie, maar dat is geen gladde stof.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!