Goede kwaliteit, snelle levering.

Kwaliteit is erg goed, zacht in het dragen , knelt niet maar zit toch goed aangesloten. Ik heb wel gekozen voor een maat kleiner dan mijn normale maat.

Snel geleverd,goede service en goede kwaliteit

Bestelling geplaatst. Binnen 2 dagen zou pakketje komen. DHL gaf aan dat pakketje bezorgd was, echter niets ontvangen. Contact met klanten service en men stuurde meteen nieuw pakketje. Top!

Snelle en correcte levering

Advies mbt maat is handig. Website beetje traag. Na elk product weer terug naar begin. Mogelijk komt dit omdat ik met telefoon bestel. Overzichtvan producten is goed. Acties zijn fijn.

Fijne stof, maat valt groot

Fijne stof, maat valt groot

Heerlijk zachte shirts en sokken

Correct!!!

Zeer tevreden betr kwaliteit, prijs, levering!!!

Goede pasvorm, voelt zacht aan

Zit als gegoten

Het eerste ondergoed dat heerlijk zit

Voorheen had ik altijd ondergoed dat in mijn liezen knelde, en omdat ik nogal veel wandel is dat niet echt prettig. Sinds ik Bamboo Basic draag heb ik daar dus geen last meer van, ze zitten heerlijk, merkt niet dat je ondergoed aan hebt.

Prima levering Producten goed van kwaliteit

Topervaring

Topervaring met super producten en service. Once you go bamboo... en bamboo basics is de perfecte firma om je hierbij te helpen

Snelle kevering

Fijne zachte basics

snelle levering. ondergoed zit heerlijk en kwaliteit is goed. zeker een aanrader

Fijn materiaal, zit fijn. Snelle en goede levering. Toppie

goede verzending

goede spullen!

Fijn ondergoed en snel geleverd

Zeer fijne onderbroeken en sokken. Voelen heel zacht aan en zitten hierdoor de hele dag fijn. Levering is echt supersnel en netjes verpakt.

Bestelling ging prima en een mooi product. Hele fijne stof.

Super service

Snel, kwalitatief en efficiënt

Alles super

Mir wurde bei der Retoure schnell und zuverlässig geholfen!

Supersnelle helpdesk

Er was iets mis met de bh's die ik gekocht had. Na het wassen gingen de pads die erin zaten stuk. Ik stuurde hierover een mailtje en binnen de tijd waarin je van een ander bedrijf normaal een ontvangstbevestiging krijgt, kreeg ik al een inhoudelijke reactie. Na het toesturen van een foto, stuurden ze me dezelfde dag al nieuwe toe. Echt heel fijn. De bh's en ook de hemden zijn fijn en zitten lekker. Gaan ook lang mee.

Fijn ondergoed, uitstekende service

Heb al vaker bij Bamboe Basics besteld. Super snel in huis en heel fijn ondergoed. Klantenservice is uitstekend bereikbaar bij vragen of als er wat is.

Super goed hersteld

De geleverde boxershorts waren niet maat L maar XL!! Deze bestelling is op een correcte wijze hersteld, bedankt hiervoor. Top oplossing.

Bestelling was (door mijzelf) in een verkeerde maat. Dit is heel netjes opgelost. Ik mag de producten houden en er wordt een nieuw product opgestuurd. Eerlijk gezegd was ik even sprakeloos van deze oplossing. Verder zit het ondergoed heerlijk zacht, blijft mooi na het wassen. De verpakking is ook mooi. Met zorg en aandacht wordt het verpakt. Communicatie is snel en attent. Niets meer dan complimenten voor dit bedrijf. Nogmaals bedankt voor de oplossing. Ik draag het nu met nog meer plezier!

Super met ongekende service!

Ben al een poosje een blije draagster van bamboo! Onderlaatst een teleurstelling maar is zo super goed opgelost! De service is groots ik ben blij met bamboo ! Bamboo ondergoed is echt aanrader het voelt zo natuurlijk aan ,, een tweede huid”!

Goede,zachte sokken. Zitten perfect.

Verschillende sokken gekocht.lange en sneaker sokken,allebei zitten heerlijk,zacht en goede pasvorm. Daar loop je zo mee weg.

Altijd goed

Goede pasvorm, zacht materiaal.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!