Geweldig, comfortabel, luchtig, amazing

Deze strings zijn als geen enkele andere die ik ooit gehad heb,. Ze zitten zo lekker, ze zijn luchtig/breathable, ik kan ze de hele dag aan hebben en heb nergens irritatie, striemen enz. Ik wil oprecht geen ander ondergoed meer.

Heerlijke pasvorm

Prima afwikkeling, goede pasvorm

Fijn en zacht ondergoed

Het is zoals het beschreven wordt, fijne en zachte onderkleding.

Superzacht en mooi!

Prachtig deze strings van Bamboo basics. Superzacht, mooie kleur en ze blijven mooi!

Nadat ik de seamless met pijpjes in m had besteld maar die bleken toch groter uit te vallen dan ik dacht. Na telefonisch overleg hebben ze mij s gestuurd waar ik super blij mee ben . Zachte stof en net een pijpje maakt hem top ,,,,,,,,,

goede vlotte levering

goede kwaliteit en vlotte levering

Dikke prima

Snelle levering, goede kwaliteit en dito pasvorm

Zit heerlijk

Goede kwaliteit, prettig dragen

Beter laat, dan nooit…

2 Setjes t-shirtjes (korte mouw) besteld. In wit en in navy blue. Snelle levering. Goed verpakt. Een heerlijke ervaring. Fijn materiaal. Past als een handschoen. Ik ben een blijvende happy customer. Absolute aanrader.

heel fijn ondergoed, zacht, elastisch en stevig tegelijkertijd

heel fijn ondergoed, zacht, elastisch en stevig tegelijkertijd

Heel fiin ondergoed, wil niet meer anders

Voor mijn dochter besteld. Voelt heerlijk zacht aan en zit comfortabel

heerlijk ondergoed, zacht en slijtvast

Mijn advies zou wel zijn om ze ook per stuk te verkopen. Ik vind bijv. deze slips niet goed zitten. Dan ben ook meteen het geld voor 3 stuks kwijt. Is me al eerder overkomen met slipstream. Ik kan ze toch moeilijk retourneren...

Top !!

Ik draag al jaren ondergoed van Bamboe Basics ✅ wil niet anders

Prima snelle service en levering

Prima snelle service en levering

Hele fijne aaibare slipstream van SUPER kwaliteit

kwaliteit en vlot besteld

goede kwaliteit, blijft erg mooi na diverse wasbeurten.

Fijn ondergoed!

Snelle levering. En draagt comfortabel.

Levering snel, kwaliteit goed, zit zoals beschreven

Vraag klantenservice via whatsapp wordt niet beantwoord.

Mijn favoriete ondergoed

Zacht, comfortabel, goede pasvorm. Ik draag geen ander ondergoed meer.

Heel comfortabel, wel ruimte voor verbetering.

BH: de schouderbanden glijden constant naar beneden. Het zou handig zijn als op de rug gekruiste bandjes ertussen waren aangebracht om dit te voorkomen. Slips: bij een super slank model (wat ik niet ben) stond vermeld dat zij de L droeg, daarom koos ik de XL, maar in de praktijk zit dit te ruim naar mijn zin.

Prettig voelt aan als tweede huid

Zit lekker en knelt niet heerlijk .

Beste ondergoed wat ik ooit heb gedragen

Ben al eerder drager van bamboo ondergoed large Bij de nieuwe bestelling large, lijkt de maat kleiner

Draagt heel prettig. Heerlijk luchtig.

Was zo in de brievenbus. De corrigerende boxershort voor vrouwen, maat m, is net iets te kort voor mij. Ik heb maat M voor bovenbenen maar mijn taille is L. Komt door de leeftijd. De gewone boxershort zit prima. Heerlijk luchtig.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!