Fijne slips

Fijne zachte slips, ze hadden van mij iets lager mogen zitten, maar verder prima. Ze zitten top!

Mooi product, snelle levering

Prijs/kwaliteit is top

Prima ervaring

Wat er gezegd wordt door Bamboo Basics wordt telkens bevestigd, het zit lekker zacht met een prima draagcomfort!

Comfortabele boxers

Bamboo basics zijn comfortabele boxershorts, die naast goede pasvorm ook gewoon lekker zitten. Voor mij nooit meer wat anders dan bamboo basics!

Alles goed geregeld

Goede ervaring met jullie

Fijne duurzame kwaliteit

Bamboo zit heerlijk en gaat lang mee. Makkelijk besteld en snel in huis

Goede service, mooie kwaliteit

Goede service, mooie kwaliteit

Hele mooie en goede producten!

Het zit ontzettend fijn, in alle seizoenen van het jaar.

Niks mis mee

Heb sinds twee weken de boxers binnen en bevallen tot nu aan toe goed.

Erg fijn materiaal

Zit heerlijk.

Ze zitten goed, en drogen snel na de was.

Ze zitten lekker, en na een wasbeurt drogen ze snel. De andere drogen veel trager.

Comfortabel

Zitten prima

Slecht

Slechte service met retourneren!!!

Top kwaliteit, en top service

De kwaliteit van het product heeft me aangenaam verrast. Weer een kant erbij.

Goede kwaliteit Heldere communicatie na bestelling Snelle levering

Snelle levering en goede artikelen

De artikelen zijn altijd van goede kwaliteit, gaan lang mee en lekker zacht Snelle levering

Helemaal super

Prima sokken, ik heb artrose in mijn voeten en heb daardoor sokken nodig met een hoog draagcomfort. deze sokken hebben deze eigenschappen, Super!

Super service

Exact wat verwacht was! Handige verpakking samen met post id brievenbus!!!.

Snelle levering en dusdanig verpakt dat het gewoon in de brievenbus past. Pasvorm is goed

Prima product

Een geweldige ervaring!!

Uitstekende maatvoering, prettig zitcomfort, kortom: plezierig ondergoed.

onverwacht maar perfect

Nooit meegemaakt dat een omschrijving op papier de werkelijkheid is. Prima service erbovenop.

Goed ondergoed!

Hele fijne onderbroeken, die van goede kwaliteit zijn en heel goed zitten.

Zit als gegoten

Product is prima

Het product is prima. Alleen had ik bij vertraging van de levering graag een berichtje gehad

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!