Mooi product

Zacht materiaal, fijn.

Prima spullen

Goed product voor een netto prijs. Snelle bezorging.

Zit erg fijn

Erg fijn ondergoed, valt wel ruim.

Super kwaliteit

Super kwaliteit

Kapotte artikelen en geen reactie

Een van de artikelen heb ik kapot ontvangen. Als ik deze moet terugsturen moet ik daar verzendkosten voor betalen. Op mijn contact/vraag hoe hier mee om te gaan nooit een reactie ontvangen. Slechte service en onduidelijkheid.

Zeer grote fan!

Ik heb al een paar keer besteld bij Bamboo basic en ben enorme fan van dit merk. Het ondergoed is super kwaliteitsvol en zeer ademend.

Lekker stofje heel beademend

Ik ga in vervolg nog meer setjes kleding stukken bij jullie bestellen echt top kwaliteit..

Uitstekend!

Fijne shirts!

Prima service. sneller geleverd dan verwacht.

Prima service. Sneller geleverd dan verwacht.

Geen reactie op mijn retourzending

Ik wil graag mijn geld terug.

Mooi verzorgd verpakt en fijn om te dragen. Ik hoop daarom dat er nog vele kleuren bij komen! Net als bij de heren.

Fijn materiaal

Mooi product en verpakking zeer goed. Zag er verzorgd uit en paste door de brievenbus.

Heerlijk zacht

Het is een heel fijn product. Zacht, zit heel fijn op de huid en je merk gewoon niet dat je het aan hebt.

Fijn ondergoed

Zacht, naadloos zit heerlijk.

Goede service.snelle levering Prima kwaliteit

TOP PRODUCT EN AFSPRAAK IS AFSPRAAK

TOP PRODUCT EN AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Niet goed

Ze waren veel te groot voor maat 42

Afterpay werkte niet dit betekende dat het meteen afgerekend moest worden . Aangezien ik hier nog nooit besteld had wilde ik liever afterpay gebruiken. Het belangste is natuurlijk de kwaliteit van het ondergoed . Die was heel goed. En zullen we dus ook weer bestellen

Uitstekend product

Uitstekende kwaliteit en veel draagcomfort. Bliksemsnel geleverd bovendien. Alles perfect!

Goed opletten

Dacht ‘n herhaling te bestellen maar ontving ‘n nieuw type ondergoed met te stevige breedband. Helaas niet gecheckt dus uitgepakt dus niet retourneerbaar.. Volgende keer beter opletten ikke..

Past goed!

Ik denk dat het goed bevalt...

Prima product

Mooie vorm en goede lengte

Past niet bij mij

Dun ondergoed, modellen, meerdere besteld , sluiten niet goed aan. Heb alles op 29/2/24 retour gedaan maar het geld is nog steeds niet terug op mijn bankrekening

Super soepele shirts met lange mouwen

Heerlijke shirts met lange mouwen. Bewust te groot gekocht voor ultiem comfort en dat bieden ze.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!