Fijne sokken

De sokken zijn erg zacht, maar lijken al te gaan pillen. De shirts zijn mooi.

Goede kwaliteit spullen

Boxers en sokken passen goed en gaan lang mee. Tshirts gaan wat mij betreft te snel lubberen bij de hals

Zalig om te dragen

Had dit nog nooit gedragen, maar het is zo fijn dat je niets anders meer wilt.

Weer top!

Snelle levering. Goede pasvorm. Fijne stof.

Goede onderbroeken

Fijne stof en gaat lang mee

snel geleverd, heerlijke shirts

happy

Kwaliteit duidelijk minder

De bestelde sokken, 20% duurder dan vorig jaar, zelfs met korting, zijn ook zeker 20% dunner. De duurzaamheid moet nog blijken maar de eerste indruk is niet best. Dit kan weleens de laatste bestelling zijn geweest.

Alles is altijd optijd binnen en als er een keer iets niet goed gaat lossen ze het heel goed op

Mooie kwaliteit shirts en pakketje keurig verpakt en op tijd geleverd

Goede kwaliteit

De broekjes zijn van goede kwaliteit, maar de bestelling in L was helaas te groot. Maat M besteld maar deze zijn niet echt kleiner. Wel jammer. Voor mij moet ik ze dus twee maten kleiner bestellen de volgende keer.

Comfortable

Heerlijke boxershorts hele goede pasvorm en zacht

Goede bezorgservice. Goed ondergoed

Fijne producten die voldoen aan mijn verwachtingen

De omschrijving van de producten voldoet prima. Erg tevreden!

Prima product

Heel goed product. Alleen: Echt mooie verpakking, maar oh zo veel karton, (om te recyclen natuurlijk)

Prima site en klantenservice

Goede ervaring met snelle levering en ruilen van artikel met betere maat.

Snel gevonden en besteld.

Handig dat de kuitmaat vermeld word. Groetjes en tot de volgende bestelling.

Geen klachten

Duidelijke website alleen jammergenoeg dat sommigen producten uitverkocht waren

Helemaal top!

Prima en snel geregeld

Fijn shirts

Teleurstellend

Ik draag meestal maat 40/42 en bestelde Large, twee long-shirts zwart. Zat nauw aangesloten door stretch (elasthaan?)waardoor je het ‘ademen’ niet zo ervaart. Extra lang model maar mouwen ook erg lang ipv alleen de shirt-lengte.

Snel, mooi en goede kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over de levering, de kwaliteit en pasvorm van de shirts.

Geweldig comfort

Het assortiment is ruim en het draagcomfort is top. Producten gaan lang mee

Goede communicatie, snelle levering, prima kwaliteit

Zit lekker

Gewoon goed!

4 sterren omdat de levering, de prijs en het materiaal gewoon goed zijn! Juist niet de volle 5 sterren want dan gaat de review verloren is alle nep reviews die er tegenwoordig zijn!

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!