Hele fijne longsleeve om te dragen zit heel comfortabel
Hey Marcel, bedankt voor jouw review! Super tof dat je positief bent over de longsleeve! Groetjes, Max :))
Dames hipster/boxershort heeft voor mij te wijde pijpen en kruipen op. Verder is het materiaal zacht en soepel, maar het model dus minder, vind ik
Beste Nina, bedankt dat je ons voorziet van jouw review. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je product. Graag komen we met je in contact, je kunt ons altijd bellen :) Groetjes, Max
Zit perfect en voelt heerlijk aan
Hi Jan, bedankt voor jouw toffe review! Wat super leuk om te lezen dat de onderbroek perfect zit en heerlijk aan voelt! Groetjes, Max :))))
Ik ben er nog niet uit of het echt beter is voor milieu. Maar het bevalt uitstekend.
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Super tof dat je het je uitstekend bevalt! Groetjes, Max :))
Fijne sokken en ondergoed
Hey Renee, bedankt voor jouw review! Fijn dat de sokken en het ondergoed je bevallen :) Groetjes, Max
Overzichtelijke site en super snelle levering ('s avonds besteld en de volgende ochtend al in de bus. Hoe doen ze dat? De kwaliteit van de producten is hoogstaand!
Goedemiddag Nico, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Tof om te horen dat je positief bent over de levering en over de kwaliteit van onze producten! Groetjes, Max :)
Veel meer dan de titel is er niet over te zeggen. Mijn bestelling werd snel geleverd, alles was verpakt in papier dus goed te recyclen, en het materiaal van de artikelen die ik heb besteld voelt heerlijk aan. Ik heb compressie sokken en ondergoed besteld. Bij de compressie sokken klopt de maat met mijn schoenmaat maar is het aan doen een beetje lastig vanwege mijn hoge wreef. Bij het ondergoed heb ik voor de zekerheid een maat groter besteld, dat was niet nodig dus ik bestel de volgende keer mijn eigen maat. Wat noemenswaardig is, is dat ik voorheen ondergoed van 77% polyamide en 23% elastaan droeg (slecht voor het milieu ivm microplastics). Ik vond de stretch erg comfortabel maar had geen idee hoe slecht deze ademden tot ik het bamboe ondergoed aan deed, welke overigens even veel stretch heeft maar een veel lagere verhouding polyamide en elastaan (niet perfect voor het milieu maar de beste optie die ik heb kunnen vinden los van niet-stretch materialen).
Hey Kelly, bedankt voor jouw toffe review! Echt geweldig dat je zó enthousiast bent! Super dat de sokken je goed passen en dat je de volgende keer toch dezelfde maat moet bestellen voor de onderbroeken ;) Groetjes, Max =)
Vallen alleen wat groot uit en mis een badstofkruisje
Hi Marga, bedankt voor jouw review! Vervelend dat het nét wat te groot valt! Ik durf zo niet te zeggen of er überhaupt een badstofkruisje in zit, ik ga dit gelijk navragen! Mocht je nog opmerkingen of vragen hebben horen wij dat graag :) Groetjes, Max
Hi Bea, bedankt voor jouw review en je 5 sterren! Groetjes, Max :))
De Bamboo t-shirts en sokken zijn perfect. Ze zitten lekker, zijn ademend en voelen zacht aan. Toen er een probleem was met één van de bestelde items werd dit direct en zonder problemen opgelost door de vriendelijke klantenservice.
Hey Tessa, bedankt voor jouw super review! Geweldig dat de shirts en sokken perfect zijn! En wat fijn dat je goed bent geholpen door onze klantenservice :) Groetjes, Max
Mooie kwaliteit vlotte aflevering
Hi Anja, bedankt voor jouw review! Tof dat je tevreden bent over de producten en de levering :)) Groetjes, Max
Overzichtelijk bestelsysteem Snelle levering Goede kwaliteit
Goedemiddag Manuela, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat een lovende woorden, hier worden we erg blij van! Groetjes, Max =))
Prima shirts, snel geleverd.
Hey Janka, bedankt voor jouw review! Wat super fijn dat je tevreden bent over de producten en de levering hiervan! Groetjes, Max :)
Zit waanzinnig fijn.
Hi Paul, bedankt voor jouw toffe review! Dat is geweldig om te lezen! Groetjes, Max =))
Snelle levering, mooie, goede kwaliteit onderbroeken.
Bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent en onze onderbroeken zo goed vind! Groetjes, Max =)
Goed resultaat na 1 week al. Warme voeten en de wintertenen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Chapeau bamboe basic!
Hey Jelle, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Super om te horen dat je wintertenen zijn verdwenen door onze sokken ;) Groetjes, Max
Alleen jammer dat er een busje van DHL komt voorrijden terwijl je het ook met de post kunt sturen.
Hey Juul, bedankt voor jouw review! Goed om te horen dat de product(en) heerlijk zitten. Groetjes, Max :)
Bestelling verliep snel en accuraat. Producten naar verwachting.
Hi Ger, bedankt voor jouw review! Tof dat de bestelling snel verliep en dat het product werkt naar verwachting! Groetjes, Max
Wat een fijne producten!!
Hey Ine, bedankt voor jouw toffe review! Super tof om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten! Groetjes, Max :)
Goede website met veel keuze. Redelijke prijzen, mooi product, snelle levering en duidelijke informatie.
Hi Wessel, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je tevreden bent over ons en onze producten! Groetjes, Max
Prachtige hemdjes van heerlijk zacht materiaal met een mooie pasvorm
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Dat is super om te horen! Groetjes, Max :)
Verzending prima. Mooi in doosjes verpakt zonder plastic. Helaas heeft bij een slip het elastieke randje al losgelaten. Shirts tot nog toe prima. Draagt fijn. Bamboo Basics heeft mij benaderd n.a.v. kapotte elastiek. Ik heb een nieuwe set slips ontvangen. Prima service!
Beste Jorico, Wat balen dat het elastieke randje al is losgelaten. Wij hebben geprobeerd om in contact met u te komen om een oplossing te bespreken. Helaas hebben wij u niet aan de telefoon getroffen, dus proberen dit uiteraard op een later moment nogmaals. Met vriendelijke groet, Dave Team Bamboo Basics
Originele beoordeling
Heb mij eens de kousen besteld en deze zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zitten perfect.
Goedemorgen Davy, bedankt voor jouw review! Dat is heel goed om te lezen! Groetjes, Max =))
De eerste indruk van deze shirts is dat ze van een hoogwaardige kwaliteit zijn. De pasvorm is perfect en het materiaal voelt zich zeer degelijk aan. Het is mijn eerste bestelling, dus de langetermijn moet uitwijzen of de shirts ook hun pasvorm behouden.
Hi Pedro, bedankt voor jouw toffe review! Wat super fijn dat je eerste indruk zo goed is! Hopelijk geldt dit ook voor de volgende indrukken ;) Groetjes, Max
Wat ik jammer vind is dat inlegkruisjes etc. niet goed plakken in de slips. Daar kan wellicht nog eens naar gekeken worden??
Hey Anneke, bedankt voor jouw review! Ik ga dit intern doorgeven en wellicht is dit in de toekomst een mogelijkheid :) Groetjes, Max
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!