draagcomfort matig door te strakke brede band, alleen geschikt voor zeer slanke gebruikers zoals op tv reclame. Stof is zijdezacht en 5 sterren waard. Jammer van het comfort.
Beste M, Bedankt voor uw review. Ik vind het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de band en dat daardoor het draagcomfort voor u niet optimaal is. Ik heb telefonisch met u gezocht naar een oplossing, maar helaas verwacht u daar geen verbetering in. Ik wil u bedanken voor uw openheid tijdens ons gesprek. Wij nemen uw feedback uiteraard graag mee ter verbetering en wens u een hele prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Team Bamboo Basics
T-shirt maat L had ik ruimer verwacht en de onderbroeken vallen heel hoog. Materiaal is wel heel zacht.
Hi Rebecca, bedankt voor jouw review! Vervelend om te horen dat de producten niet heel goed passe bij jou. Desondanks hoop ik uiteraard dat je er wel veel plezier van hebt! Groetjes, Max =)
Super tevreden over de kwaliteit, zelfs na veelvuldig wassen. Het ondergoed zit goed, geen naden te voelen, en de t-shirts zijn lekker warm bij dit weer om onder een trui te dragen. Jullie hebben een nieuwe klant!
Hey Petra, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat geweldig om te horen dat je super tevreden bent over onze producten! Echt zo fijn:) Groetjes, Max
Prima producten. Snelle service.
Hi Rob, bedankt voor jouw toffe review! Kort, maar zeer krachtig ;) Groetjes, Max
Fijn produkt en volgens afspraak op tijd geleverd. Waar blijven de nachthemden?
Bedankt voor jouw review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en onze producten! Ik ga dit intern vragen en wellicht komen er in de toekomst wel nachthemden :) Groetjes, Max
Ik ontving de shirts snel en goed verpakt. Ze dragen erg prettig
Hi Jeanette, bedankt voor jouw review! Top dat de shirt snel binnen waren en dat het goed verpakt was! Groetjes, Max :)
Goede en snelle levering
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat fijn dat de levering zo goed en zo snel was! Groetjes, Max :)
Prima levering ,helaas vallen de boxershort dames echt heel groot,pijpjes rollen hierdoor op. Stof zit wel lekker.
Beste Wilma, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Het is niet fijn dat de maat niet goed is en dat daardoor de pijpjes oprollen. Wij hebben geprobeerd om u vandaag te bellen om een passende oplossing te zoeken. Helaas hebben wij u niet bereikt. Uiteraard proberen wij het op een later moment nogmaals. Met vriendelijke groet, Dave Team Bamboo Basics
De levering is altijd goed, netjes ingepakt. Producten zijn van zeer goede kwaliteit en gaan lang mee. En de stof is heerlijk zacht. Kan het iedereen aanraden!
Hi Evelyn, bedankt voor jouw toffe review! Wij zorgen er altijd voor dat je pakketje goed is ingepakt en dat de levering netjes is! Goed om te lezen dat je de producten heerlijk vindt! Groetjes, Max =)
De onderbroeken zijn prima, maar ik wil hier toch even kritisch zijn. De onderbroeken zijn al in een doosje verpakt en dat wordt vervolgens weer in een veel te grote doos verzonden. In de grote doos zit ook nog eens veel plastic (luchtkussens) vulmateriaal. Wat een brievenbuspakje had kunnen zijn wordt een volumineuze dhl zending met onnodig gebruikt van karton en plastic. Het marketing-argument dat bamboe milieuvriendelijker is dan katoen kun je dus met een flinke korrel zout nemen. Ik heb dit bij het bedrijf gemeld en werd als reactie om foto’s gevraagd. Vermoed dus dat ze er wel iets mee doen.
Beste E.S, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit bij ons te melden en ons te voorzien van foto's van de levering. Wij hebben inderdaad actie ondernomen naar aanleiding van uw laatste bericht. Wij hebben dit direct doorgezet, zodat het voor toekomstige bestellingen als feedback meegenomen kan worden. Ik probeerde u vandaag te bellen hierover, maar helaas heb ik u niet bereikt. Mocht u graag meer contact hebben over dit onderwerp, dan hoor ik dat graag van u! Ik wens u veel plezier met uw aankoop en uiteraard een hele fijne dag verder. Met vriendelijke groet, Dave Team Bamboo Basics
Heerlijk materiaal, draagt fijn! Pakketje geleverd zoals beloofd!
Goedemiddag Vera, bedankt voor jouw review! Super dat je zo tevreden bent over ons ondergoed! Groetjes, Max =)
Goede en snelle bezorging. Heel blij met zowel kwaliteit en product zelf Zeer tevreden
Hi Mirjam, bedankt voor jouw super review! Wat geweldig dat je blij bent met de kwaliteit en het product zelf :) Groetjes, Max
Prima kwaliteit en snel bezorgd
Hey Diederick, bedankt voor jouw review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten en dat je pakketje snel was bezorgd :) Veel plezier ermee! Groetjes, Max
Hi Dino, bedankt voor jouw review en je 3,5 ster! Groetjes, Max =)
Zacht mooi goed formvast
Goedemiddag Agnes, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wij doen altijd wat wij beloven! Super dat het product je bevalt :)) Groetjes, Max =)
Het draagt heerlijk en blijft goed in de was.
Hi Elisabeth, bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat het je heerlijk zit en dat het product mooi blijft, ook na het wassen :) Groetjes, Max
Als het gaat om de spullen van Bamboo Basics ben ik altijd erg tevreden. Alleen jammer dat de bezorging via DHL gaat. De bezorging is vaak buiten het gestelde tijdsslot, wat het lastig maakt om thuis te zijn voor je pakketje.
Hi Lisa, bedankt voor jouw review! Super om te horen dat je erg tevreden bent over onze producten! Echt vervelend dat de bezorger buiten het gestelde tijdsslot er pas is. Ik snap dat het dan lastig is om in te schatten wanneer je pakketje dan wel komt en of je überhaupt wel thuis bent. Ik ga jouw review doorgeven en ik hoop dat het niet vaker voorkomt. Groetjes, Max =)
Zit heerlijk zacht. Sluit goed af. Mooie kleuren
Hey Ad, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fijn dat het lekker zacht zit en dat het goed afsluit! Groetjes, Max =)
heel snelle levering en goed product
Goedemorgen Jan, bedankt voor jouw toffe review! Goed om te horen dat het snel was geleverd en dat je tevreden bent! Groetjes, Max :)
Hey Astrid, bedankt voor jouw review en de 5 sterren! Groetjes, Max :))
Snel gebracht en prima shirts
Hi Ronald, bedankt voor jouw review! Super dat het snel binnen was en dat je tevreden bent over onze shirts! Groetjes, Max :)
Snelle service, goede kwaliteit, uitstekende pasvorm, draag ze al heel lang en gaan ook heel lang mee.
Hi Ferry, bedankt voor jouw toffe review! Wat een lovende woorden! Geweldig dat je al heel lang gebruik maakt van onze producten! Groetjes, Max =)
Perfect. Meer is niet nodig.
Hey Annie, bedankt voor jouw review! Wat geweldig dat je het perfect vindt! Groetjes, Max =)
Ik ben teleurgesteld dat de dag nadat ik een bevestiging van mijn bestelling kreeg er een 10% korting van toepassing was voor 2 items. Die korting ben ik dus misgelopen!!! Ook had ik de dagen daarvoor per ongeluk de verkeerde maat besteld S ipv M. Ik zag toen dat er retourkosten van €5,99 van toepassing zijn en heb dat pakketje daarom ook maar niet retour gestuurd. De tailleslips zitten nu nog in het doosje.... Ik hoor graag van u of u nog wat voor mij kan betekenen? Na contact met de service afdeling van Bamboo Basic heb ik een retourlabel gemaild gekregen om het pakketje met de verkeerde maat gratis retour te sturen. Ook gaf men aan een pakketje met de juiste maat te gaan sturen inclusief de 10% korting. Geweldige geste van Bamboo Basic.
We hebben net contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen, wat fijn! Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Is een kerstcadeautje dus heb nog geen idee of het bevalt … het ziet er mooi en luxe uit! Na de Kerst kan ik het beter beoordelen :-)
Bedankt voor jouw review! Ik hoop dat je na de kerst nog een review kunt schrijven over de ervaringen van het cadeautje ;) Groetjes, Max
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!