Fijne sokken, snel geleverd

Prima sokken en fijn snel geleverd.

Zacht materiaal

Bamboe is een zacht en comfortabel materiaal

Ik heb de tshirts nog steeds niet ontvangen..

Go Parcel zou het pakje vorige week zaterdag leveren, toen zondag, toen maandag en elke dag schuift het weer een dag op. Vandaag (zaterdag) zeggen dat ze het pakje maandag 4 december gaan leveren; dat zou 1, 5 week na besteldatum zijn, echter ook die leverdatum zou zo maar weer een dag kunnen opschuiven. Ik vind de producten van Bamboe Basics echt heel fijn, maar met deze trage bezorging zou ik niet nogmaals bestellen.

• Snelle levering • Goede kwaliteit • Zit perfect

Pasvorm is bij mij heel belangrijk en ze zweten niet. TopTop

Zit comfortabel!

Goed product. Snel geleverd

Fijne shirts

Fijne stof,blijft goed,zit heerlijk

Makkelijk bestellen en snel leveren. Dat is Bamboo Basics!

Als je de ene dag bestelt, dan wordt het de volgende dag geleverd. En toen ik een onderbroek met een productiefout had, heb ik na het sturen van een foto direct een nieuw product gekregen. Dat is nog eens service!

Geweldig verlopen.

Dankzij voortreffelijke informatie op website was het gemakkelijk om de goede maat en vorm te vinden, voor zowel shirts als onderbroeken. Betaalprocedure verliep vlekkeloos. Levering was snel. De geleverde producten voldoen aan de verwachting.

Altijd goed

Prima produkten nette prijs. Levering op tijd

Goed product en snel geleverd

Zie boven

Heerlijke zachte stof

Fijne slips, Hoop dat deze ook in lage modellen te krijgen zijn, voor in de warme maanden, hoewel de slips absoluut niet te warm zitten.

Snelle levering , top

Savonds besteld en volgende dag al geleverd.

Voelt prettig aan , krimpt niet.

snelle bezorging, fijn product

Fijne webshop

Wij vinden de bamboo basics sokken en ondergoed erg prettig dragen. Lekker zacht.

Heerlijke pasvorm

Fijne stof die heel goed zit! Echt aanrader!

Fabrieksfoutje

Alles is goed, alleen bij 1 onderbroek is er een gaatje gekomen onder het elastiek. Ik denk een fabrieksfout, dit was na 1 keer dragen. De rest was dit niet, ziten heerlijk.

Prima product met supersnelle levering!

Deze bamboe onderkleding doet alles wat wordt beloofd, het is zacht, soepel, fris en comfortabel. Het wordt prima verpakt en supersnel geleverd.

De levering was snel in de Black Friday dagen en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. In het Bijzonder zijn de wat dikkere trecking sokken echt zeer tof en mega goed vochtafvoerend! Ben zeer tevreden en er is geen andere concurent van bamboe sokken/onderbroeken die voor de goede kwaliteit een goed prijsje kan bieden!

Zitten goed

Prima kwaliteit

Prettig zittend ondergoed, behalve de zgn. Sport BeHa. Ook had ik een paar broekjes waarvan het kruis heel snel te smal werd en me niet beviel. Nu boxershorts gekocht en die zijn prima!!

Heerlijke hipster

Ik heb eerst een onderbroek van een concurrent geprobeerd, maar daar vond ik de randjes te dik van. Hier voel je niets van, heerlijk zacht, niet te dik niet te dun en het materiaal ziet er duurzaam uit. Ik zit tussen s en m in en de s is ruim genoeg (ik had geen m moeten nemen). Ga ook de full briefs proberen.

Super sokken!

Sokken zijn top.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!