Geweldig!

Voor mij geen ander ondergoed meer. Bamboo zit zo lekker zacht en warm! Ik heb inmiddels ook tshirts voor mijn dochters gekocht,die net zo enthousiast zijn als ik!

Fijn zacht product

De sokken zijn top!! Ondergoed ook. Ik mis alleen dubbele stof in het kruisje. Dit weerhoudt me om er meer te bestellen. Hopelijk komt dit nog?

Heerlijk draagcomfort

Heb al meerdere producten van deze firma gekocht Dit was voor mijn man hij is ook erg tevreden

Prima artikel

T-shirts zitten perfect. Bezorging zoals afgesproken. Ouderwetse service.

Sinterklaas cadeau

Geen idee, is voor mijn dochter voor sinterklaas

Perfecte service

Goede oplossing nadat een bestelling niet goed was gegaan.

Ik wacht nog steeds op de 15% korting van 30 october

Mijn kommentaar zo niet vrouw vriendelijk zijn dus laat ik het er maar bi

Fijn matriaal

De bamboe bh zit echt super fijn , en ik ben een echte bh hater. Het enige nadeel is dat voor mij de schouderbandjes te lang zijn waardoor het steeds afzakt. Nu een maat kleiner na contact met klanten service. De schouderbandjes zitten nu veel beter. Een heel fijne bh voor mij

fantastisch

De hemdjes zijn zijdezacht, warm zonder te zweten, ze passen perfect, ook na het wassen

Prettig draagcomfort.

Het materiaal voelt lekker aan en is prettig om te dragen. Het blijft mooi en is betaalbaar.

Fijne producten, goede service

Kwaliteit is prima, levering was snel

Past goed. Zit lekker

Het is aan te bevelen.

Geen fijne kruisjes in de boxershorts

Boxers zijn goed, maar inlegkruisjes blijven niet zitten in deze boxers.

Snell levering heerlijk zacht ondergoed raad het iedereen aan

Prachtig en fijn ondergoed

Lekker warm of koel onder bamboe shirt

Fijne stof en goede kwaliteit. En ook mooie nette verpakking en zelf nog verzegeld

De shirts zijn zalig om te dragen heerlijk zacht!

De shirts en ondergoed zijn zalig zacht en goede kwaliteit we dragen het heel graag! En ook de service is echt heel fijn…ze willen echt graag het beste voor hun klanten!

Mooi shirt, maar niet geheel aansluitend.

Het shirt voldoet aan de maat en valt ruim. Het zou beter kunnen aansluiten, zoals ik dat van Bamigo gewend ben.

Goed!

Fijn contact met de klantenservice, meedenkend. Hemdjes heerlijk materiaal. musthave basics!

Top kwaliteit

Het ondergoed zit perfect. Voelt fijn aan.

Gewoon helemaal prima

netjes en vlot een bestelling afgerond en ontvangen.

Gezellig warm onderhemd en kousen

Zoals beschreven kwalitatief en warm

Zit heerlijk

Voelt comfortabel en goede pasvorm

Fijn materiaal

Perfecte pasform!

De T-shirts werden snel bezorgd en ze zitten heerlijk.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!