Tevreden klant

Ik had een klacht en direct opgelost

super service en super kwaliteit

super service en super kwaliteit

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit producten, die lang mee gaan.

Heel blij mee

Tshirts voelen super zacht en alles zit heel goed

Super goed

Blijft mooi na vele wasbeurten ??

Perfecte kwaliteit

Bamboo draagt heerlijk comfortabel. Ongelooflijk eigenlijk dat we dit materiaal pas vrij recent zijn gaan gebruiken. Levering keurig op tijd en de informatie over de levering was perfect.

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Heel zacht en fijne kwaliteit. Een naadje kwam los na het wassen.

Prima producten.

Lekker zacht materiaal dat mooi blijft in de was.

Niets ontvangen /verzending loopt mis

Besteld op 11 november. Trackandtrace geeft nog steeds aan (23 november) aan dat pakketje onderweg is met goparcel. Er gaat iets niet goed helaas. Klantenservice geeft netjes aan dat pakketje bij afhaallocatie ligt. Bij afhaallocatie hebben ze nog nooit van goparcel gehoord en hebben dus ook geen pakketje voor me. Waar is het nu dan gebleven??? In afwachting van mijn bericht hierover aan klantenservice… hopelijk komt het snel goed…. Voor nu geen beste eerste indruk helaas ivm verzending.

Wederom prima service en kwaliteit

Na een product ('fietsbroek') te hebben uitgeprobeerd, nu een grotere bestelling gedaan.

Maat 35-40 voor mijn maat 39 nog aan de grote kant

Goede kwaliteit sokken. Helaas zelfs na wassen nog iets te groot. En dat terwijl mijn maat aan de bovenkant van deze maatselectie is. Mijn andere sneakersokken (ook met bamboe) zie je overigens echt niet in mijn schoenen. Deze zijn aan de voorkant hoger, waardoor je wel een deel van de sok ziet.

zit lekker

bestelling duidelijk, snelle levering, uitgepakt, zitten lekker comfortabel

Super kwaliteit

Super zacht en je zweet er niet in

mooie shirts

mooie stof, voelt fijn. ziet er goed uit. vind de lengte persoonlijk iets te lang

Alles goed tot uitstekend.

Alles goed tot uitstekend.

Bestelde zit heel fijn.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Artikel zag eruit zoals in de beschrijving. Mooie kwaliteit.

Heel snelle levering van top producten

Twee dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst werden de producten al bezorgd! Heerlijk zacht ondergoed, precies de goede maat en zit prachtig! Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Uitstekende kwaliteit, snelle levering !

Perfecte kwaliteit

Fijne stof, de maat komt overeen

Goed en kwaliteit geleverd

Goed!

Prima ervaring met bestelling en kevering. Verder geen opmerkingen.

Snelle levwring.

Fijne zachte stof. Maar en model van het shirt valt goed. Precies zoals de afbeelding en omschrijving op de site.

Fijn product

Bij twijfel tussen S of M kun je beter M kiezen. Hele fijne en persoonlijke, snelle service bij ruilen van de maat!

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!