Super zachte en fijne sokken

Super zachte en fijne sokken en heel snel geleverd (goed verpakt)

Zit heerlijk en heerlijk zacht

Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en blijft goed in de wasmachine. Ik heb voor mezelf de singlets Anna long fit maat M besteld dus met 5cm extra. Dit was niet echt nodig geweest, want ik vind ze eigenlijk net iets te lang, maar dat maakt de zachtheid en goede fit meer dan goed. Van de bra nova heb ik - na beoordelingen gelezen te hebben - besloten maat S te nemen, terwijl ik normaal een maat m heb. Dit was een goed keus, want maat S zit erg goed (ben zelf 175cm met cup c). Voor mijn man heb ik de long sleeve Ralph besteld, maat XL en deze zijn aan de grote kant. Hij vindt ze daarentegen wel heerlijk zitten, dus bestellen we binnenkort maat L. Wat ik graag nog mee wil geven aan Bamboo Basics, is dat het hoge retourzendbedrag mij er lang van weerhouden heeft om iets te bestellen. En ik hoop dat jullie binnenkort ook kindermaten hebben. Keep up the good work.

Snel en correct

Producten zijn zeer goed,en snel geleverd

heerlijk draagcomfort

Ik heb al meerdere artikelen van bamboo basics en ben heel tevreden Het draagcomfort is heerlijk en het blijft goed in model na wassen. Geen droger!

Comfortabel aangenaam om dragen

Super zachte tshirts die nauw aansluiten voor lange mensen

De (large) tshirt past mij. 2 meter, smal met schouders. Zacht aanvoelend.

Erg comfortabele onderbroeken!

De Rico onderbroeken zitten heerlijk.

Het ondergoed al meerdere malen besteld en bevalt prima

Heerlijk zacht ondergoed

Op de eerste blik leek de stof dun maar het zit heerlijk heel zacht en blijft goed in model. Mooi kleur rood ook!

Top spul netjes op tijd geleverd

Alles conform afspraak geleverd

Goede pasvorm die klopt met maattabel.

Snelle levering en mooie goede producten

Goede service, mooie kwaliteit sokken besteld en snelle levering.

Perfect ondergoed

Goede pasvorm voor een redelijke prijs. Hoog draag comfort.

Ontzettend fijn

Ontzettend fijne boxershorts.

Ziet er goed uit

Het ziet er goed uit en ben blij dat zoiets bestaat. In één exemplaar zat een gaatje. Maar dat is na een review van mij netjes opgelost door een nieuw setje te sturen. Met dank!

Superzacht, fijn ondergoed

Het ondergoed past perfect en is comfortabel. Gekocht vanwege de claim dat dit meer ademt dan katoen. Lijkt vooralsnog ook te kloppen! Ook na het wassen nog perfect. Hopelijk gaan ze lang mee!

prachtig ondergoed!

Ik ben erg blij met mijn onderbroekjes en bh's, heerlijk materiaal, dat nergens knelt! En perfecte pasvorm. Ik ben enthousiast

Snelle bezorging was prima

Perfect fit

Past perfect je voelt niets knellen

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering

Biker short heeft Diane stof in het kruis

Ik heb voor het eerst best dure bamboe basics (biker short) gekocht. De stof in het kruis is heel dun. Bij de gewone short is dat niet zo.

Kwaliteitssokken

Fijne sokken. Draag ze graag elke dag. Was weer tijd voor de aanvulling van de voorraad ;)

Super blij met mijn rode bamboe slips

Al tijden ben ik op zoek naar rode slips, nergens te krijgen of van die synthetische kant gevalletjes. Toen zag ik dat jullie ze hebben. Helaas was mijn maat uitverkocht. Maar een paar dagen later kreeg ik een mail dat ze weer binnen waren en de volgende dag lagen ze al in mijn brievenbus. Ze zitten heerlijk. Ik ben er blij mee.

Heerlijk draagcomfort

Mijn man is erg tevreden over de kwaliteit. Ook fijn dat er een goede oplossing kwam voor een foutje in een product. Top geregeld.

Snelle levering en fijn ondergoed!

De levering was snel en het blijft mijn favoriete ondergoed.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!