Heerlijk stofje

Bamboo sokken en ondergoed zitten heerlijk. Het ondergoed heeft alleen een groot nadeel (anders had ik 5 sterren gegeven) : maandverband en inlegkruisjes blijven er niet in plakken. Ik had anders gelijk nog een reeks ondergoed besteld.

Het materiaal is fantastisch

Het hemd bevalt prima. De sokken vind ik qua maat (mijnmaat is 42) wat te ruim vallen.

Als de vorige keer vlot en duidelijk

Weer wat hemdjes en onderbroeken gekocht. Nu ook de sportsokken geprobeerd

Zit heerlijk comfortabel

Heel tevreden van Bamboo Basics. Het zit heerlijk comfortabel en ik heb het al aan anderen aangeraden!

Goede kwaliteit en service

Fijne producten, goede pasvorm, vlotte levering.

fijn ondergoed

goede service .vriendelijke mensen

Mooi product - correcte, snelle levering

Mooi product - correcte, snelle levering

Ondergoed voelt heel fijn aan.

Prima zachte onderhemdjes. Het enige minpunt is dat het wit na verloop van tijd grauwer wordt, zeker aan het boordje aan de halslijn. Bij de hemdjes met lange mouwen lijkt er nu een ander materiaal gebruikt te zijn voor het boordje. Dus hopelijk verkleurt dit minder snel.

Probleemloze aankoopervaring

Duidelijke site, soepel aankoopproces en supersnelle levering. Niets op aan te merken:)

Bijzonder verrast door de zware kwaliteit

Goeie draagcomfort ook

Jammer

Erg jammer dat de stof na even dragen zo slap wordt en afzakt En gaat lubberen Ook de sokken zakken halverwege de dag af De stof is wel heerlijk zacht

Snelle levering van heerlijke shirts!

Levering zoals gezegd, voor 23:00 besteld, volgende dag in huis. De kwaliteit is erg goed. Zacht en blijft goed in vorm. Ik heb meteen extra shirts besteld!

Gewoon goed

Gewoon goed

Super zacht materiaal voor een mooi prijsje

Erg goed

Erg goed lingerie . Erg snel geleverd. Aan te raden

prettig materiaal

prima pasvorm, prettig materiaal

Goede kwaliteit en snelle levering

Al jaren aan het zoeken naar exra lang tshirt. Deze tshirt lekker lang en in de was krimpen ze niet, heel tevreden mee!!

Bij bamboo basics een paar zwarte spaghetti band hempjes besteld. Zit erg lekker, zacht en droogt snel. Iets duurder maar een stof die tot nu toe nog geen slijtage heeft en hopelijk lang meegaat.

voelt aan zoals beschreven

het ondergoed voelt aan zoals beschreven en is zeer aangenaam

Goede producten, efficiënt en duurzaam verpakt. Op tijd geleverd

Aangenaam om te dragen

Aangenaam om te dragen wel iets te groot

Mooie mix van bamboo en afval-katoen

Ik hou er wel van om afval weer opnieuw te verwerken. Ik gebruik de shirts als onderste laag. Ze voelen fijn aan op de huid. Kwaliteit is prima. Ze vallen alleen een beetje groot uit. Groter dan andere bamboo shirts die ik heb, maar da’s misschienoersoonlijk.

Goede kwaliteit en snelle levering

De artikelen die ik heb besteld voldoen aan de verwachtingen. De levering is snel en correct en er zijn regelmatig aanbiedingen.

als een omhelzing

Goede pasvorm, heerlijk zacht.

Geweldig!

Geweldig draagcomfort zachter en frisser dan katoen. Zeer goede pasvorm van slips en hemdjes!

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!