precies wat ik er van verwachtte en het is fijn materiaal
Wat fijn om te horen dat het helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over het materiaal – bedankt voor je review! 😊Groetjes Romy
Zitten goed qua pasvorm ik heb maat 38 of jeans maar 28 en heb maar M, t zijn mooie mini boxers zitten heerlijk
Fijn om te horen dat de pasvorm zo goed voor je is en dat je blij bent met je bestelling. Dankjewel voor je leuke review! Groetjes Romy
Een absolute aanrader !
Bedankt voor je mooie review! Wat super dat je zo enthousiast bent over de service, bezorging en draagcomfort :) Groetjes Romy
Hartstikke fijn ondergoed
Bedankt voor je mooie review :) Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Groetjes Romy
Ik heb een grote omtrek en een kleine buste. Bijna onmogelijk een geschikte bh te vinden. Bovendien zijn uw producten zeer zacht en modieus, en toch eenvoudig. Ik ben fan!
Wat fijn om te horen dat onze sportbh zo goed bij je past! Het is inderdaad niet altijd makkelijk om een goede match te vinden voor je, dus ik ben blij dat je onze producten zo waardeert. Dankjewel voor je mooie complimenten :) Groetjes Romy
Zokken, ondergoed van uitstekende kwaliteit prettig om dragen. Goed ingepakt en verzonden, echt top hoor
Hartelijk dank voor je enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze sokken en ondergoed, en dat alles netjes en goed verpakt is aangekomen. We waarderen je feedback enorm! Veel draagplezier gewenst! Groetjes Romy
Gebruik al een paar jaar bamboo basic. Zowel boxers als t shirts. Blijft goed t.o.v andere merken die ik in het verleden hebt gebruikt. Tevens snelle levering en een uitstekende service. Zaten vlekken in een geleverde t shirt. Werd direct een ander verstuurd.
Dankjewel voor je mooie review en het vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat je al jaren zo tevreden bent over onze boxers en T-shirts, en dat de service je goed bevallen is. We doen ons best om alles snel en netjes te regelen, ook als er eens iets misgaat. Heel veel draagplezier gewenst! Groetjes Romy
mijn eerder gekochte shorts hadden nergens (meer) een maatvermelding. De eerste bestelling was via de maattabel wat aan de krappe kant. Ruilen gaat in beginsel makkelijk, maar de logistieke afhandeling liep niet helemaal lekker...via Postnl in een pakketautomaat geleverd. Geruild/geretourneerd via DHL servicepunt. De nieuwe zending was uiteindelijk wel op mijn naam, maar (waarschijnlijk) op het adres van de pakket automaat als brievenbuszending geleverd. Niet in de automaat, want die is van PostNL. Ingewikkeld? Vond de bezorger van DHL waarschijnlijk ook, want het pakket is nog steeds zoek. Bij navraag via de mail (telefoonnummer op de site werkte niet) heeft BambooBasics alsnog rechtstreeks naar mijn huisadres en nieuwe zending verzorgd. Bij zowel bestellen als ruilen werd de belofte van volgende dag bezorgen overigens niet gehaald. Vind ik persoonlijk altijd een vervelende ervaring. Maar ik ben en blijf fan van BambooBasics. Fijne stof, goeie fit en uiteindelijk goede service als het een keer verkeerd gaat.
Bedankt voor je uitgebreide en open review! Wat vervelend dat het met de verzending en ruiling zo’n gedoe was, dat had zeker makkelijker moeten lopen. We waarderen je geduld en zijn blij dat we het alsnog goed voor je hebben kunnen regelen. We doen ons best om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen en nemen je feedback zeker mee om dit verder te verbeteren. Fijn om te horen dat je ondanks alles fan blijft van ons :) Groetjes Romy
Maat duidelijk aangegeven Jammer dat er op de verpakking staat, wat de inhoud is Mooie prijs en kwaliteit.
Bedankt voor je mooie beoordeling! We doen bewust geen extra verpakking om de doos om het milieu te sparen. Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs! Groetjes Romy
Super fijn ondergoed prettig te dragen en comfortabel
Wat heerlijk om te lezen dat je ons ondergoed zo prettig en comfortabel vindt! Bedankt voor je mooie woorden! Groetjes Romy
Shipment was fast and the underwear fits so snug it’s almost like i have got none on. Best purchase i made in a while!
So nice to hear that the underwear is so comfortable as if you were wearing nothing! And fast delivery, which makes it absolutely great. Thanks for your enthusiastic review!Thanks for this nice review. Nice to see that you are so satisfied :) Greetings Romy
Was al een tijdje op zoek naar goed ondergoed en kwam bij Bamboo terecht
Fijn om te horen dat je eindelijk goed ondergoed hebt gevonden dat lekker zit! Bedankt voor deze mooie review :) Groetjes Romy
Fijne basics van goede kwaliteit, levering erg snel en soepel
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze basics en de snelle levering. Fijn dat je zo tevreden bent :) Groetjes Romy
Kwaliteit die lang mee gaat.
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. We waarderen het zeer! Groetjes Romy
Levering volgens afspraak, wil niets anders meer dragen dan de shirts en sokken van bamboobasics. Mvg Mickey
Wat een fijne review, Mick! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. We vinden het super dat je onze shirts en sokken niet meer wilt missen. Bedankt voor je vertrouwen en support! Groetjes Romy
Prima kwaliteit shirts voor vele wandelingen en snel geleverd.
Dankjewel voor je fijne reactie! Super om te horen dat de shirts goed bevallen tijdens het wandelen én dat de levering snel was. Veel plezier met dragen! Groetjes Romy
Compressiekousen dragen veel fijner dan reguliere compressiekousen, zweten nauwelijks en zien er beter uit, meer als gewone kousen. Helaas zijn ze niet heel sterk en slijten ze bij normaal gebruik snel door, mn bij de hiel. Daarbij maakt het niet uit welke soort het is: sport, travel, every day.
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze compressiekousen zo prettig vindt dragen! Dat ze nauwelijks laten zweten en er meer als gewone kousen uitzien is precies wat we willen bereiken. Wel jammer dat je hebt ervaren dat ze bij normaal gebruik snel slijten, met name bij de hiel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we nemen dit soort signalen graag serieus. Ik heb je een mailtje gestuurd zodat we in contact met je komen :) Groetjes Romy
Ondergoed voelt lekker en koel aan. Modellen die bestelde zouden seamless zijn. Zitten echter toch echt veel naden in helaas. Helaas teleurgesteld, had anders verwacht.
Bedankt voor je eerlijke review en wat vervelend dat de producten lossen naden hadden. Dit is zeker niet de bedoeling en ik heb contact met je opgenomen. Ik kijk graag samen met je mee naar een oplossing :) Groetjes Romy
Materiaal is heerlijk. Ik heb maat 41 43 besteld, valt klein uit. Draag zelf maat 42. Lage sokjes zakken snel af en dat loopt onprettig. Voor mij geen succes.
Hi Jolanda, Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat de sokjes afzakken en daardoor onprettig lopen. Inmiddels hebben wij contact met je gehad en zijn we samen tot een oplossing gekomen, waar jij ook blij van bent geworden. We vinden het fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Tyrsa 😊
De boxers zitten als gegoten en blijven goed in de was (40°). Redelijke prijs en er is vaak een kortingsactie. Kortom ik ben dik tevreden.
Wat een fijne review, dankjewel! Goed om te horen dat de boxers mooi blijven na het wassen en zo goed zitten. En leuk dat je ook blij bent met de prijs én de acties – daar doen we het voor! 😊Groetjes Romy
Materiaal was niet echt zacht en 1 onderbroek was na 1 keer dragen al kapot
Hii, bedankt voor je eerlijke review. Ik heb je een mailtje gestuurd zodat ik in contact met je kom om het op te lossen :) Groetjes Romy
Mijn bestelling werd de volgende dag, ondanks dat het hemelvaart was, al geleverd. Alles prima in orde. De shorts voelen heel zacht aan op mijn gevoelige huid. Heel blij mee!
Wat fijn om te horen dat alles zo snel en goed is gegaan, zelfs rond Hemelvaart! Super dat de shorts zo comfortabel zitten, vooral bij een gevoelige huid. Dankjewel voor je mooie review! 😊 Groetjes Romy
De onderbroeken zitten heel lekker en zijn zacht. De bestelling werd vlot geleverd.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de onderbroeken lekker zitten en de levering vlot is gegaan. Dankjewel voor je review! 😊Groetjes Romy
Snelle levering netjes verpakt
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Bedankt voor deze mooie review! Groetjes Romy
Na bestellen en telefoontje kwam het artikel snel binnen en pasvorm en kwaliteit is prima. Goed geholpen door Tygo.
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat we je volledig naar wens hebben kunnen helpen. Heel erg veel draagcomfort gewenst. Groetjes Tygo
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!