fijn spul

precies wat ik er van verwachtte en het is fijn materiaal

Heerlijk

Zitten goed qua pasvorm ik heb maat 38 of jeans maar 28 en heb maar M, t zijn mooie mini boxers zitten heerlijk

Service, bezorging en draagcomfort is geweldig !

Een absolute aanrader !

Zeer goed0

Hartstikke fijn ondergoed

Eindelijk een zachte sportbh die me past!

Ik heb een grote omtrek en een kleine buste. Bijna onmogelijk een geschikte bh te vinden. Bovendien zijn uw producten zeer zacht en modieus, en toch eenvoudig. Ik ben fan!

Uitstekende top kwaliteit

Zokken, ondergoed van uitstekende kwaliteit prettig om dragen. Goed ingepakt en verzonden, echt top hoor

Snelle en zeer goede service.

Gebruik al een paar jaar bamboo basic. Zowel boxers als t shirts. Blijft goed t.o.v andere merken die ik in het verleden hebt gebruikt. Tevens snelle levering en een uitstekende service. Zaten vlekken in een geleverde t shirt. Werd direct een ander verstuurd.

Fijne kwaliteit, goede service, met een kleine omweg

mijn eerder gekochte shorts hadden nergens (meer) een maatvermelding. De eerste bestelling was via de maattabel wat aan de krappe kant. Ruilen gaat in beginsel makkelijk, maar de logistieke afhandeling liep niet helemaal lekker...via Postnl in een pakketautomaat geleverd. Geruild/geretourneerd via DHL servicepunt. De nieuwe zending was uiteindelijk wel op mijn naam, maar (waarschijnlijk) op het adres van de pakket automaat als brievenbuszending geleverd. Niet in de automaat, want die is van PostNL. Ingewikkeld? Vond de bezorger van DHL waarschijnlijk ook, want het pakket is nog steeds zoek. Bij navraag via de mail (telefoonnummer op de site werkte niet) heeft BambooBasics alsnog rechtstreeks naar mijn huisadres en nieuwe zending verzorgd. Bij zowel bestellen als ruilen werd de belofte van volgende dag bezorgen overigens niet gehaald. Vind ik persoonlijk altijd een vervelende ervaring. Maar ik ben en blijf fan van BambooBasics. Fijne stof, goeie fit en uiteindelijk goede service als het een keer verkeerd gaat.

Mooie kwaliteit en prijs

Maat duidelijk aangegeven Jammer dat er op de verpakking staat, wat de inhoud is Mooie prijs en kwaliteit.

super fijn ondergoed

Super fijn ondergoed prettig te dragen en comfortabel

Feels like going commando

Shipment was fast and the underwear fits so snug it’s almost like i have got none on. Best purchase i made in a while!

Goed ondergoed wat lekker zit

Was al een tijdje op zoek naar goed ondergoed en kwam bij Bamboo terecht

Snelle levering, goed product

Fijne basics van goede kwaliteit, levering erg snel en soepel

Prima producten!

Kwaliteit die lang mee gaat.

Service en kwaliteit top!

Levering volgens afspraak, wil niets anders meer dragen dan de shirts en sokken van bamboobasics. Mvg Mickey

goed kwaliteit

Prima kwaliteit shirts voor vele wandelingen en snel geleverd.

Compressiekousen dragen heerlijk

Compressiekousen dragen veel fijner dan reguliere compressiekousen, zweten nauwelijks en zien er beter uit, meer als gewone kousen. Helaas zijn ze niet heel sterk en slijten ze bij normaal gebruik snel door, mn bij de hiel. Daarbij maakt het niet uit welke soort het is: sport, travel, every day.

lekker maar niet als verwacht

Ondergoed voelt lekker en koel aan. Modellen die bestelde zouden seamless zijn. Zitten echter toch echt veel naden in helaas. Helaas teleurgesteld, had anders verwacht.

Maat valt klein uit

Materiaal is heerlijk. Ik heb maat 41 43 besteld, valt klein uit. Draag zelf maat 42. Lage sokjes zakken snel af en dat loopt onprettig. Voor mij geen succes.

Goede kealiteit snelle levering

De boxers zitten als gegoten en blijven goed in de was (40°). Redelijke prijs en er is vaak een kortingsactie. Kortom ik ben dik tevreden.

Niet zacht en snel stuk

Materiaal was niet echt zacht en 1 onderbroek was na 1 keer dragen al kapot

Super snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag, ondanks dat het hemelvaart was, al geleverd. Alles prima in orde. De shorts voelen heel zacht aan op mijn gevoelige huid. Heel blij mee!

Prima ondergoed!

De onderbroeken zitten heel lekker en zijn zacht. De bestelling werd vlot geleverd.

Goed en betrouwbaar

Snelle levering netjes verpakt

Snelle service en prima kwaliteit

Na bestellen en telefoontje kwam het artikel snel binnen en pasvorm en kwaliteit is prima. Goed geholpen door Tygo.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!