Zoals altijd prima geregeld. Snelle reactie op de bestelling en afleverdata. Kwaliteit weer uitstekend.
Wat super dat alles compleet naar wens is gegaan! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
alles is volgens plan verlopen
Dat is fijn! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo :)
goede site en levering
Wat goed dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Inderdaad het draagcomfort is super. Zacht en toch warm, blijft fris.
Dat is zeer fijn om te lezen! Bedankt voor de review! Groetjes Tygo
Prima sokken en snel en goed geleverd
Dat is fijn om te lezen! Bedankt voor de review! Groetjes Tygo
Wat fijn om te horen, Akke! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Wat moet ik daar nog aan toevoegen? Ik ervaar het zeer positief.
Bedankt voor de prachtige review! Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Uitstekende produkten gemaakt van bamboo en niet het vervuilende kantoen. Spullen zijn zacht, goede vorm, en duurzaam. Blijven mooi na verschillende beurten wassen. Snelle levering is een plus.
Wat fijn dat alles helemaal naar wens is! Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo
Snel goede pasvorm
Dat is zeer fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie review! Groetjes Tygo
Super snelle levering en de onderbroeken zitten heerlijk! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Bedankt voor je mooie review! We stellen dit zeer op prijs! Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Fijne ademende stof, die goed aansluit. Fijne pasvorm. Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat tof om te lezen! We zien je natuurlijk graag weer bij de volgende bestelling :)! Groetjes Tygo
Shirts met lange mouwen, ondergoed en sokken gekocht. Alles zit heel goed en sluit mooi aan. Ik ben er heel tevreden over. De verpakking vind ik wel een verbeterpunt. Elk ding zat in een bedrukte nieuwe kartonnen doosjes met een papiertje en dat zat weer in een doos. Minder verpakkingen en duurzamer zou fijn zijn.
Bedankt voor de review en de feedback. We nemen dit zeker mee voor in de toekomst! Groetjes Tygo
Top kwaliteit en afhandeling
Dat is zeer fijn om te lezen! Bedankt voor je mooie review! Groetjes Tygo
Prima draagcomfort. Heerlijk zacht.
Wat goed dat alles naar wens is! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Meerdere artikelen in gebruik....zoals bv ook hoofdkussen in bed en onderhoes matras....ook van bamboe gemaakt....zeer comfortabel. Zo ook de underwear
Dat is zeer fijn om te lezen! Een mooie "groene" gedachte! Bedankt voor je mooie review! Groetjes Tygo
Hele fijne boxers. Sluiten goed aan en heel lekker materiaal. Ook nog een goede en snelle levering.
Fijn dat alles zo soepel is verlopen en de producten volledig naar wens zijn! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo
Afwachten wat de was doet.
Hoi Emiel, mocht je klachten hebben dan mag je altijd contact opnemen met ons! We kijken dan graag naar een passende oplossing =) Groetjes Marloes
Nou smiddags besteld de dag erop buiten en het materiaal is heel prettig echt een aanrader
Wat een toffe review! Heel veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Bamboe is een fijne stof maar misschien iets minder elastiek in de verticale richting. Maar wel een aanrader.
Hoi Stephan, zojuist heb ik geprobeerd je te bellen, maar helaas geen gehoor. Wil je contact opnemen met mij|? Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
De stof is heerlijk maar de sokken zakken af. Dit ervaar ik als vervelend want ze zitten regelmatig dubbel onder de voeten.
Snel geleverd en goede kwaliteit
Weer een fan erbij! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes Marloes
wel even zoeken voor retouren.
Hoi Arno, je mag ons ook altijd bellen of mailen als je er niet aan uit komt! We helpen je graag verder =) Groetjes Marloes
Na mail aan service@ en slechte review de klacht over niet bezorgd pakket goed opgelost. Nieuw pakket ontvangen. Informatie via Go Parcel laat te wensen over.
Hoi Ronald, we hebben net contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen. Wat fijn =) Groetjes Marloes.
Originele beoordeling
Pakket nu al een week te laat. Verschuift iedere dag een dag. Geen update op opvolging vanuit Bamboo Basics. Geen reactie op mail aan service@. Waardeloos.
De sokken zijn een aanrader. Fijne stof en pasvorm. Robert Thoomes
Hoi Robert, we hebben net contact gehad en je had een bestelling geplaatst bij onze concurrent, daarom wilde je review ook aanpassen voor ons =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Stof voor vest valt mee en de dikte. De mouwen van maat S zijn veel te lang. Daar heb ik bij andere winkels nooit last van, De sokken zijn prima. Robert Thoomes
Wat een lekkere stof is bamboe en de kwaliteit is goed. En alles was lekker snel binnen en mooi ingepakt.
Hi Fanny, bedankt voor de review! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten! Veel plezier met de bestelling :) Groetjes Tess
Zie boven.
Goedemorgen, bedankt voor de review! Fijn dat alles naar wens is :) Groetjes Tess
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!