Weinig ervaring met uw producten maar de eerste indruk is goed. Shirts voelen heerlijk zacht aan. Wat ik erg fijn vind is dat er geen etiketten of labels aan zitten. Geen huidirritatie meer. Heerlijk. De compressiekousen zijn ook heel fijn om te dragen.
Past perfect en zit lekker!
Fijn en comfortabel, vlot geleverd.
Wauw, wat een complimenten! Bedankt voor jouw mooie review =) Groetjes, Tessa
Snelle levering en het bestelde is van hoge kwaliteit.
Wauw, wat een mooie review Stefan! Bedankt voor jouw complimenten =) Groetjes, Tessa
het bevalt mij nog steeds, zo blijkt toch uit mijn herhaalde bestelling ?
Wat fijn dat je weer een bestelling bij ons hebt gedaan, bedankt! Ik wens je dan ook veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Ik had contact gezocht en kreeg een nette mail terug. Niet opdringerig maarcwel de juiste info geven, helemaal top en ook eennprachtig product ontvangen.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Hedde! Bedankt voor jouw positieve feedback en veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Het bezorgen is niet gegaan volgens afspraak. Het product zou de volgende avond geleverd worden, maar er is helemaal niemand geweest..... Dat heb ik middels een mail aan gegeven. Vervolgens is het product de volgende dag alsnog geleverd, maar dus niet binnen 24 uur, zoals beloofd. De producten zijn van super materiaal en zitten heerlijk!
Wat vervelend dat de levering niet in één keer goed is gegaan, excuses daarvoor. Gelukkig is het snel daarna alsnog geleverd. Fijn dat je zo tevreden bent over de producten =) Groetjes, Tessa
Het is een prima product en voorteffelijke dracht!Bovendien zeer klantvriendelijk met duidlijke Info!
Wauw, wat een mooie review en complimenten. Bedankt daarvoor! Ik wens je veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
De shirts zijn heerlijk als basic of onder een blouse of trui nu het kouder wordt.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze shirts =) Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes, Tessa
Deze onderbroeken besteld en zitten heel goed. Wel raad ik aan om een maatje kleiner te bestellen, vallen redelijk groot!
Bedankt voor jouw eerlijke en positieve review, Lobke! Ik wens je veel plezier van jouw bestelling =) Groetjes, Tessa
Bamboe voelt zachter er aangenamer aan dan katoen en mijns inziens is het beter voor het milieu aangezien het veel sneller groeit. Dus ik ben grote fan.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons ondergoed! Bedankt voor jouw mooie review. Groetjes, Tessa
Ik heb een gevoelige huid. Daarom zo blij met bamboe ondergoed. Geen last meer van jeuk
Wat fijn om te horen dat je door ons ondergoed geen last meer hebt, dat is ook de bedoeling van ons ondergoed! Ik wens je veel draagplezier =) Groetjes, Tessa
mijn pakket bleef door een fout bij DHL te lang onderweg, nadat ik op de beoordeling dit vermeld had werd ik door Bamboo Basics binnen een half uur gebeld met een prima voorstel om dit probleem op te lossen. Een hele goede klantenservice !!
Hoi Piet, zojuist heb ik je proberen te bellen , maar helaas geen gehoor. Zou je met ons contact willen opnemen? Alvast bedankt =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
tot op heden nog geen bestelling ontvangen
De boxershorts zijn wel aan de grote kant , dat is jammer. Ik had de maat bepaald volgens jullie maattabel. De volgende keer maar een maatje kleiner bestellen!
Bedankt voor je feedback, dit nemen we zeker mee! Groetjes Marloes
Prima producten Ben benieuwd hoelang ze meegaan
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Zeer positief
Bedankt voor deze toffe review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Bestelde maat te klein Zonder probleem kosteloos om geruild Top Service
Voor de test een hemd gekocht, maar ik ben verkocht. Nu wil ik al mijn ondergoed van Bamboo. Mooi materiaal en duurzamer. Snel geleverd tegen een gunstige prijs.
Wat een toffe beoordeling! Bedankt daarvoor en veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Bedankt voor je beoordeling! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Snelle levering en goede producten!
Bedankt voor de toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Met aandacht voor het milieu
Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Zitten heerlijk
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Snelle verzending
Bedankt voor je positieve feedback! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Na een verkeerd model te hebben ontvangen voor mij, werd ik gebeld voor een oplossing, dat is top. Het model Suze bevalt prima en zit goed. Jammer dat het andere model zo slecht zat, maar dank dat ik 1 nieuw goed model mocht ontvangen. Het is jammer van de andere 4 broekjes, maar de service is oké.
Hoi Marianne, zojuist heb ik je proberen te bellen, maar helaas geen gehoor. Zou je contact met me willen opnemen? Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing. Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Levering prima, alleen het model waardeloos. Het brede elastiek krult op en de pijpjes trekken in je bilnaad. Ik had er veel van verwacht, maar het zit heel slecht. Voor veel geld geen goed product
Ruilen wad omslachtig dus maar retour gezonden.tot op heden geen terugstorten betaling
Hoi Willem, ik heb je net gesproken en de terugbetaling is in werking gezet. Heel vervelend dat je dit zo ervaren hebt en het is nu gelukkig opgelost. Als je review wilt aanpassen, zou je mij daar heel blij mee maken =) Groetjes Marloes
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!