Mijn bestelling werd keurig afgeleverd. De onderbroeken zijn mooi.
Hoi Noortje, bedankt voor je review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Alleen jammer dat een week na de bestelling de stapelkorting was.
Hoi Renate, dat is inderdaad erg jammer! Wist je dat als je eigen inschrijft voor de nieuwsbrief je op de hoogte gesteld wordt van de laatste acties? =) Groetjes Marloes
Reeds tweede bestelling . Eerste had ik onmiddellijk 10 stuks besteld. Echter de elastiek in de broek knelde teveel. Tweede bestelling gedaan, maat xl. Nu 3 stuks besteld. Maar elastiek voelt echt niet fijn aan. Stof daarentegen is top. Misschien toch wat doen aan die band, zodat ze minder strak aanvoelt. Mijn laatste aankoop werd volledig terug gestort. Top service dus. Bedankt
Hoi koen, wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart! Ik heb je een mail gestuurd en zou je hierop willen reageren? Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing =) Alvast bedankt. Groetjes Marloes
comfortabel spul
Weer een fan erbij! Wat leuk en bedankt voor je toffe review =) Groetjes Marloes
Bestelling na een week nog niet binnen maar wel betaald. Weet niet of ik nog iets ga bestellen bij uw bedrijf .
Hoi Arjan, we hebben net contact gehad en we zijn tot een oplossing gekomen! We hebben je direct een nieuwe zending toegestuurd en inmiddels heb je deze ook ontvangen. Wat fijn =) Groetjes Marloes
Tot nu toe is mijn ervaring prima.
Bedankt Tjitske voor je review! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Super snel en keurig verzorgd een hele fijne artikelen.
Bedankt dat je zo tevreden bent over ons! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Sokken zijn vrij groot terwijl mijn maat midden in de bandbreedte zit. Dat is een tikje jammer. Stof is heel dijn en zacht.
We nemen je feedback zeker mee, Wendy! Bedankt voor je review =) Groetjes Marloes
Het ondergoed zit heerlijk en knelt niet af. Ben er erg blij mee.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Heerlijk om aan te doen, superzacht!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten! Dank daarvoor =) Groetjes Marloes
De stof is fantastisch. Dol op de shirts, hemden en boxers. Nog even wennen aan de slips.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Sylvia! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Prachtig materiaal is dit! Zit lekker en de kleuren zijn ook mooi
Bedankt voor de feedback! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes Marloes
TOP
Hoi Maria, bedankt voor je top review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Ik heb de shirts met lange mouwen besteld en ik ben er heel blij mee. Ze blijven mooi in de was, ze zijn heel rekbaar en het allerbelangrijkste, deze bamboo shirts dragen heerlijk.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze artikelen! Daar worden we blij van =) Groetjes Marloes
Na proefzending van 2 hemden er 4 bijbesteld. Fijne kwaliteit en snel en netjes geleverd.
Wat een toffe review! Bedankt daarvoor en veel draagplezier ermee =) Groetjes Marloes
Bedankt Cosmo voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Snel verzonden, goed passend
Weer een fan erbij! Wat leuk en veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Het is een fijn product, kriebelt niet en blijft goed in de was.
Nog nooit zo'n fijne onderbroeken en sokken gehad. Het geld meer dan waard en ook nog eens veel milieuvriendelijker. Ga zo door!
Bedankt voor je toffe review! Daar worden wij blij van =) Groetjes Marloes
Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
De longsleeve shirts zijn als een tweede huid. Na een klein probleempje met een van de twee longsleeves, werd zonder problemen een nieuwe set opgestuurd ter vervanging en vanwege het ongemak. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen.
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de producten en onze service! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Uitstekende service en snel geleverd
Hoi Rob, we hebben elkaar net gesproken en zijn tot een oplossing gekomen. Dat is erg fijn =) Groetjes Marloes
Maten vallen byzonder klein
Het ondergoed zit heel comfortabel!
Bedankt voor deze toffe review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Makkelijk bestellen, prettig dat je zelf direct de bezorgdatum kan aanpassen. Keurig geleverd. Het uitpakken is al een kadootje en het draagt heerlijk.
Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor en veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
De stof is heel zacht maar mist daarom het gevoel van stevigheid en dat alles een beetje op zijn plek blijft zitten. De service is wel top! Dus wat dat betreft absoluut het proberen waard!
Hoi Yke, wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. Ik heb je geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor. Ik heb je een mail gestuurd. Zou je met ons contact willen opnemen? Alvast bedankt. Groetjes Marloes
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!