Mooi product

Prettig te dragen en van goede kwaliteit. Snelle levering en keurig verpakt. Zeer tevreden!

Super bedankt

Super fijn geholpen

Telkens weer fantastisch!

Prima,vriendelijk en snel

Mijn contact met Bamboo was echt prima! Goed advies,prettig en professioneel. Ben erg goed te spreken hierover. Met vriendelijke groet, Monique

Helaas was mijn product binnen 4 maanden kapot, maar heb heel netjes een volledig nieuwe 3-pack gekregen! Top service!

Prima ondergoed

Zit goed, comfortabel

Gewedig

Het zit heerlijk

Heerlijk

Heel goede pasvorm en lekker zacht met fijne brede rand. Ik ben helemaal gewend aan Bamboo.

Prima kwaliteit en goede pasvorm

Dragen uitstekend en comfortabel.

materiaal is prettig, pasvorm van ondergoed ook. Wordt netjes verpakt verzonden. Reactie op een mail omdat ik een deel wilde retourneren duurde enkele dagen, kreeg wel een retourlabel waar ik het gratis mee kon terug sturen.

Blij mee

Fijne site en heerlijk zittende shirts

nvt

Zit lekker zacht

Goede kwaliteit en pasvorm

Snelle levering.

Perfecte pasvorm

De hip slip en hipster hebben een goede pasvorm en de stof is superzacht. Ik ga meer bestellen!

prima ondersteuning en mooie kleur kous.

geeft goeie ondersteuning

Erg fijne service, en snelle reactie. Mooi product. Erg blij mee, wordt zeker aanbevolen!

Fijne onderbroeken, snel bezorgd

helemaal goed !!

Prima pasvorm ! Let wel op de maten ! Ze vallen groot , heb je een XL dan kan L nog wel eens je maat zijn bij Bamboo Basics .

Comfortabele boxers met goede pasvorm

Bewust gekozen voor een duurzame stof op basis van bamboe. De boxers blijven mooi ook na veel wassen.

Heerlijk zacht

Lief zijn voor mezelf én het milieu dankzij dit heerlijk zacht en perfect passend ondergoed. Lovit!

Top product

Ik was al een tijd op zoek naar ander onderkleding. Bamboo basics voldoet geheel aan mijn verwachting. Het draagt prettig sluit aan bij mijn verwachting, Top!!!! De prijs van het product is bovendien acceptabel vergeleken bij andere merken. Ik draag dit product pas een aantal weken, heb even tijd nodig om het te beoordelen, de volgend bestelling komt er zeker.

Prettig zittend ondergoed

Het enige nadeel is,

Prima sokken en uiterst snel geleverd

Lekkere sokken, goede pasform

Snelle levering, topkwaliteit

Veel keuze, vlotte levering en goede kwaliteit

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!