Fijne boxer die niet omhoog kruipt

Snelle verzending en fijne shirts

Snelle verzending en shirts van goede kwaliteit en een lekkere stof

Heerlijke sokken

Het zijn heerlijke sokken. Zonder naden. Lekker licht en luchtig.

Prima materiaal. Vlugge verzending

Had reeds gereageerd,maar dor het graag nogmaals! Het materiaal is heerlijk en erg comfortabel. De verzending was binnen een paar dagen binnen.

Comfortabel

Heerlijk zacht ondergoed. Je merkt niet eens dat je het draagt

Supergoede service en fijn ondergoed

Een van de sets die ik geleverd kreeg zaten wat pluisjes op. Na een opmerkingen hierover kreeg ik een nieuwe set thuisgestuurd. Echt super wat een service! En het ondergoed zit héérlijk!

Dikke prima!

Fijne snelle verzending, heel fijn spul.

Super service en geweldig ondergoed

De maattabel gaf aan dat ik xl moest bestellen maar die bleek veel te groot. Na een telefoontje mocht ik de ongeopende verpakking kosteloos terugsturen en de aangebroken verpakking mocht ik behouden. Per omgaande twee verpakkingen maat m toe gestuurd gekregen zonder extra kosten. Ik noem dit; klasse!

Mooi ondergoed dat prettig zit

De slips zien er mooi uit, en de meeste zitten goed. Als je ze op 30 graden wast blijven ze ook lang mooi.

Zit geweldig

Prima boxershorts

Snel geleverd en prima passend!

vanaf de bestelling tot de levering is alles goed verlopen maar DHL. is een puinhoop jullie hadden zelf al contact opgenomen en toen werd het wel geleverd verders zijn wij zeer tevreden Groetjes van Fam. Spoor

Zit lekker en droogt snel

Topjes zitten heerlijk

De topjes zitten heerlijk. Geen knellende beugels of banden.

Goede kwaliteit

Jammer dat niet alles op voorraad is

prima kwaliteit, prettig comfort.

goede maatvoering , heel zacht aan de billen.

Zit goed en soepel

Voelt als een goede warme T-shirt

Helemaal tevreden over de totale afhandeling.

Snelle ontvangst en duidelijkheid over het verzenden. Ik heb dit overigens al eerder aangegeven.

Zit lekker comfortabel

Behaaglijke warmte. Stof is dikker dan verwacht, ook zwaarder.

Teleurgesteld

Na terleurstelling dat de maat niet klopte een kleinere maat toe gestuurd gekregen , helemaal top.

Code blokkeert, geen reactie

Ik had een code via ING. Deze blokkeerde omdat de bestelling niet goed afronde. Ik heb gemaild en gevraagd om de code te deblokkeren. Dit duurde even maar is keurig opgelost.

Zit perfect, zowel underwear als t-shirts

Ultiem draagcomfort, zijdezacht!!

Ondergoed zit goed, ook na het wassen, zeer aangenaam op de huid. Snelle levering, alles perfect gegaan!!

Prima ondergoed

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!