Zoals altijd helemaal goed

Zoals altijd helemaal goed

Het zit heerlijk!

Zowel de sokken als bra's zitten heel comfortabel en nemen fantastisch vocht op. Dat scheelt een 'vochtig' gevoel als je even zit na lopen of fietsen.

Comfortabel

Producten van bamboe voelen zacht aan en zijn heerlijk warm in het dragen. Een heerlijk en comfortabel natuurproduct!

Pakket was heel snel geleverd. Heel zachte, fijne stof, voelt heerlijk. Was op zoek naar duurzaam ondergoed en heb m'n go to gevonden denk ik :)

Prima webshop

Overzichtelijke webshop. Mooie boxershorts. Goede informatie m.b.t. betaling en levering. Snelle levering.

Geweldig producten

Artikelen een 10 bezorgen een 4

Goede spullen, nette levering, duidelijke site.

Snelle service, helemaal goed!

Goede sokken en prima levering...dus helemaal tevreden.

fijne shirts

Mijn man en ik zijn blij met onze T-shirts en singlets Het zit comfortabel en blijft mooi in de was.

perfect

Ik hou er ee n goed gevoel aan over. Zou u mijn e.mailadres kunnen wijzigen in: [email protected]

heel goede kwaliteit

perfecte pasvorm

Super comfortabel

Omdat mijn man erg tevreden is over de shirts besloot ik ook slips en tops te kopen. Ik ben er erg blij mee! Het is zo comfortabel in het dragen. Ik kan het iedereen aanraden, het is top! De service van dit bedrijf is uitstekend!

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

Volgens verwachting

Snel en volgens planning geleverd

Fijn zacht ondergoed

Heerlijk fijn, zacht ondergoed. Zit lekker, ook bij de buik 'duwt' ie niet. Qua draagcomfort zit het heerlijk! Enige wat ik ervaren heb, is dat er na 1 a 2x wassen pluisjes/stofjes vanaf komen tussen de benen.. klein minpuntje. Hoop dat dit na nog eens wassen gaat verdwijnen. We gaan het zien!

Veel draag comfort

Het materiaal dat voor dit ondergoed gebruikt wordt voelt aangenaam aan.

Maar maat m viel groot uit

Hier is de klant nog koning.

Ik heb damesboxers terug gestuurd omdat deze niet aan de verwachtingen van mijn vrouw voldeden, kosten € 7,65 Hierover gemaild met verzoek voor de 2 damesboxers en retourkosten, 3 herenboxers te leveren, welke ik al eens eerder ontvangen heb. Voor het prijsverschil (€ 2,35) kon men mij een rekening sturen. Als service heeft men dit niet gedaan en zonder extra kosten de herenboxers geleverd. TOP !

Snelle bezorging en ben er blij mee. Super zacht ondergoed.

Voeld goed

Zit heerlijk..

Heerlijk zittende broekjes.

De broekjes van Bamboo Basics zijn heerlijk zacht en zitten als gegoten.

Uitmuntend

Bestelling verliep vlot en er was een leuke actiekorting die de prijs wat drukte, mooi meegenomen. Het pakket met alle items was snel en goed afgeleverd en de producten zaten keurig in compacte kartonnen doosjes verpakt, geen onnodig plastic of opvulling. Alles voelt heerlijk zacht aan, prettig om te dragen.

Top product

Wat een super fijne boxershort. Heerlijk zacht.

Zit heerlijk

Lekker soepel aan en uittrekken

Snelle levering. Nu afwachten of de pasvorm goed blijft

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!