Bestelling mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit.
Hoi Rina, bedankt voor uw reactie! Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Heerlijk zacht degelijk hemd, en de lange versie kan je heerlijk warm over je billen trekken .
Goedemiddag Ilse, fijn om te horen dat alles naar wens is. Bedankt voor de review. Groetjes, Tess
Ik bestelde op 26 september voor een behoorlijk bedrag aan ondergoed en kreeg een waardebon voor 15% korting op mijn volgende bestelling. Toen ik die op 2 oktober wilde gebruiken, bleek dat de korting maar 1 dag geldig was, dus tot 27 september. Toen bamboo basics dit hoorde, hebbend ze meteen actie ondernomen en een nieuwe waardebon voor 15% kortingen gestuurd die tot 31 december geldig is. Die ga ik zeker bij hen inwisselen.
Hoi Willy, we hebben net contact gehad en zijn er gelukkig uitgekomen =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Ik bestelde op 26 september voor een behoorlijk bedrag aan ondergoed en kreeg een waardebon voor 15% korting op mijn volgende bestelling. Toen ik die op 2 oktober wilde gebruiken, bleek dat de korting maar 1 dag geldig was, dus tot 27 september. Dat is dus een waardeloze bon en geen waardebon. Ik bestel nu de producten , die op zich prima zijn, wel elders.
duidelijke website, verkeerde maat besteld. Kort duidelijk bericht over retourneren. Verdere afhandeling ontzettend snel uitgevoerd.
Goedemiddag, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw bestelling! Groetjes, Tess
Ik heb de boxer met light control bestel maar ben niet zo enthousiast, de pijpjes kruipen naar boven en de band rolt naar beneden . Helaas is dit voor mij een miskoop! Ik werd echter gemaild over mijn ontevredenheid en tot mijn verbazing kreeg ik een voorstel om mijn aankoopbedrag terug te storten . Wat een goede service! Mijn complimenten !
We hebben net contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
perfecte pasvorm
Hallo Noel, bedankt voor uw review! Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes, Tess
Mijn ervaring is goed met Bamboo Basics fijne producten. HSnel bezorgd een aanrader.
Goedemiddag Wil, wat fijn om te horen dat uw ervaring goed was! Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Ik heb van jullie een nieuwe maat gekregen en deze past perfect. Wat een sevice geweldig. Dankjewel hiervoor. Kwaliteit is perfect.
Originele beoordeling
Ze vallen erg groot uit Kwaliteit is wel goed
Goede ervaring met deze bestelling
Hallo Marjo, hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw bestelling! Groetjes, Tess
There isn't size XS in general so I bought S. It fits ok but XS would be much better. I would purchase more often if XS is within the size range.
Good afternoon, thank you so much for your review! Thank you for your feedback on the sizes. We will take this on board for future reference. I wish you a very happy day. Greetings Suus = )
Beha is top. Ondergoed minder fijn
Sokken en ondergoed zijn van een uitstekende kwaliteit met een prettig draagcomfort. De service rondom een bestelling is ook goed verzorgd.
Goedemiddag Peter, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw bestelling! Groetjes, Tess
Pasvorm is heel goed. Maatvoering volgens de tabel op de website komt overeen met de geleverde spullen. Voelt kwalitatief heel goed aan.
Hallo Renato, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles naar wens is! Groetjes, Tess
Voor de tweede maal weer een goede ervaring.
Hallo Bastiaan, Bedankt voor uw reactie. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
De onderkleding heeft een prima pasvorm en voelt soepel aan
Hallo Cornelis, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Nog een prettige dag toegewenst! Groetjes, Tess
Ik kan nog niet iets over ervaring van het artikel zeggen. Daar heb ik meer tijd voor nodig. Het voelt wel goed en hopelijk blijft dat ook na diverse keren gebruik.
Hi Tjiske, we hebben elkaar ondertussen gesproken en je hebt aangegeven enorm tevreden te zijn over onze producten. Bedankt! Groetjes Esmee
Het was heel netjes verpakt en de levering werd snel geleverd.
Hi Anne, bedankt voor de reactie. Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes, Tess
Geweldige ervaring mooie stof goede pasvorm prima prijs en snel geleverd.
Goedemiddag, wat fijn dat uw ervaring goed was! Bedankt voor de review. Groetjes, Tess
Lekker zacht en sluit mooi aan.
Goedemiddag, bedankt voor de review. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Super snelle levering!! Sokken zijn erg fijn en goede kwaliteit! Geweldige service!
Hallo Henny, fijn om te horen dat uw ervaring goed was. Nog een prettige dag toegewenst! Groetjes, Tess
Zit goed , nu zien hoe lang de pasvorm goed blijft .
Hallo Oscar, bedankt voor uw reactie. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Goede service, ik denk alleen dat de pakketjes zelf wel door de brievenbus kunnen? Fijne zachte boxershorts, heel elastisch, ik had misschien i.p.v. XXL een maatje kleiner kunnen nemen. Dat is dan voor de volgende keer!
Hallo Olga, bedankt voor uw review en veel plezier met uw bestelling. Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes, Tess
Gemakkelijk en goede producten
Hallo Johan, bedankt voor de review. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Al langer op zoek naar prettig dragend ondergoed en gevonden,
Goedemiddag Marcel, fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Bedankt voor de review. Groetjes, Tess
Heel duidelijk proces van bestellen. Snelle verzending. Een minpuntje: al kwam er geen plastic aan te pas, toch vond ik de verpakking te uitbundig. Drie slips hadden heel goed als brievenbuspakje in een envelop gekund: minder verzendkosten.
Goedemiddag, bedankt voor uw feedback. We gaan er intern mee aan de slag. Groetjes, Tess
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!