Al langer op zoek naar prettig dragend ondergoed en gevonden,
Goedemiddag Marcel, fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Bedankt voor de review. Groetjes, Tess
Heel duidelijk proces van bestellen. Snelle verzending. Een minpuntje: al kwam er geen plastic aan te pas, toch vond ik de verpakking te uitbundig. Drie slips hadden heel goed als brievenbuspakje in een envelop gekund: minder verzendkosten.
Goedemiddag, bedankt voor uw feedback. We gaan er intern mee aan de slag. Groetjes, Tess
Fijne stof, mooie kleuren en draagt prettig.
Goedemiddag Mirjam, bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles naar wens is. Groetjes, Tess
Prima en snelle verzending. Ultiem draagcomfort.
Hallo Peter, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Erg fijn materiaal, voelt zacht en zit heerlijk
Goedemiddag Bart, bedankt voor de review. Goed om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling . Groetjes, Tess
Er was per abuis de verkeerde maat verzonden, dat werd meteen dezelfde dag gecorrigeerd! Top service.
Hallo Mariet, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Veel plezier met uw bestelling. Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, Tess
Ik had een setje boxershorts besteld en snel geleverd gekregen. Daarna nog 2 sets gekocht vanwege de fijne pasvorm en het comfortabel dragen. Al mijn huidige ondergoed meteen opgeruimd. Ik wil niets anders meer dan Bamboo Basics. TOP!!
Goedemiddag Wil, hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten! Veel plezier met uw bestellingen. Groetjes, Tess
Zit erg lekker, blijft goed in de was. Mag wel wat meer kleur in het assortiment komen.
Hallo Bianca, bedankt voor uw suggestie. Ik zal het doorzetten naar het ontwikkelingsteam. Groetjes, Tess
Producten voelen heel zacht en fijn op de huid. Ben er heel tevreden over.
Hallo Lida, fijn om te horen dat u tevreden bent! Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes, Tess
Blij met de hemdjes die ik gekocht heb. Jammer dat ze niet in wit verkrijgbaar zijn.
Hallo Bente, fijn om te horen dat u blij bent met uw bestelling! Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, Tess
Levering via DHL te laat en op verkeerde adres afgeleverd. Door bewoner alsnog op juiste adres geleverd.
Hallo Jan. Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u uw pakketje alsnog in goede orde hebt ontvangen. Groetjes, Tess
Goede prijs kwaliteit
Goedemiddag Leandro, wat fijn dat u tevreden bent met uw bestelling! Groetjes, Tess
Zit lekker en past goed aanrader
Hallo Paula, bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens is. Groetjes, Tess
Heren shorts besteld , mooie pasvorm en kwaliteit . Dames slips iets minder enthousiast. Van de pasvorm had ik meer verwacht .
Goedemiddag, bedankt voor uw feedback, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de heren shorts. Groetjes, Tess
Zeer snelle levering en overzichtelijke website en perfect zittend ondergoed
Hallo Ab, fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw review en nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, Tess
Goedemiddag Kees, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes Tess
Ben na telefonisch contact en een goed gesprek is het in goede service afgehandeld.
Originele beoordeling
De taille band slaat dubbel.
Het proces is prima verlopen . Het is fijn ondergoed.
Hallo Jos, bedankt voor uw review. Veel plezier met uw bestelling. Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes, Tess
Na het plaatsen van de review heeft Bamboo Basics het netjes opgelost. Eind goed, al goed...
Originele beoordeling
Ik volg de bestelling via Track & Trace en het wordt iedere dag uitgesteld. Het is nu inmiddels alweer verschoven naar 2 oktober. Het is voor mijn zoon. Als het nog lang duurt kan ik beter alvast een maat groter bestellen.
Is goed
Hallo Gijs, bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles naar wens is. Groetjes, Tess
De artikelen werden heel snel geleverd en zijn heel netjes verpakt
Goedemiddag Erna, bedankt voor uw review. Fijn dat u alles in goede orde hebt ontvangen. Veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Zit lekker, snelle levering. Groene bezorging.
Hi Irene, bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Groetjes, Tess
Producten zijn goed. Levering volgens afspraak, vandaag besteld , morgen in huis
Hi Mieke, bedankt voor uw reactie. Veel plezier met uw bestelling! Groetjes, Tess
Inlegkruisjes blijven niet plakken op de stof, heel jammer. Ook niet op de geribbelde huidskleur broekjes die U mij gestuurd hebt. Helaas erg jammer. Vr.groeten Mevr.H.Verspeek
We hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Inlegkruisjes blijven niet plakken op de stof, heel jammer.
Goede kwaliteit
Hi Peter, bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent! Nog een fijne dag toegewenst. Groetjes, Tess
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!