Alles naarcwens
Fijn dat je zo tevreden bent! Dat maakt ons blij =) Groetjes Marloes
Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Comfortabel, past perfekt, maar de onderrand kruipt omhoog onder mn borsten
Bedankt voor je feedback! We nemen dit zeker mee en veel draagplezier =) Groetjes Marloes
ik vind de onderbroeken fijn dragen zitten prettig vooral in het kruis. prima pasvorm.
Bedankt voor je beoordeling! En veel draagplezier ermee =) Groetjes Marloes
Hele fijne aangename stof. Hij valt iets te groot. Bij maat L zou ik maat M bestellen. Goede klantenservice.
We hebben net contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Hele fijne aangename stof, maar na een keer dragen zijn de zijkanten misvormd. Da pasvorm vond ik niet mooi, zit boven de navel ( maat L).
Jammer dat het ondergoed met de tijd wijder wordt.
Bedankt voor je feedback en we nemen dit ook zeker mee! Groetjes Marloes
Bedankt voor je mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee =) Groetjes Marloes
Ik zou het iedereen aan bevelen. Het is heerlijk zacht. Geweldig.
Weer een Bamboo fan erbij! Wat leuk en veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Ik vind ze super, blijven ook aangenaam na intensief sporten... ik ben er super tevreden van.
Bedankt voor de mooie review! Veel draag en sportplezier gewenst! Groetjes Tygo
Snelle levering en prima product
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Zeer goede onderbroeken en zitten goed ! vallen wel iets kleiner als verwacht
Gelukkig zit er een goede stretch in de stof en indien je deze hygiënisch hebt gepast, kunnen we deze gratis voor je ruilen. Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Maat 40 besteld veel te groot eerder lijkt het op maat 42 a 44. Echt geen bamboo mijn man heet ze ook en die zijn fantastisch.
Hoi Janny, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Nadat ik wat opmerkingen over mijn bestelling had gedaan werd ik al binnen een uur terug gebeld. Uiteindelijk hebben we een goede oplossing kunnen vinden.
Hoi Petra, ik heb je zojuist een mail toegestuurd en ik zie je reactie graag tegemoet. Dan kunnen we tot een oplossing komen =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Broekjes met lange pijpjes vallen veel groter uit. Zitten daarom niet lekker. Broekjes met kortere pijpjes en stevige buikband zitten lekker stevig, maar kruipen heel erg tussen de billen. Veel te slap aan de onderkant.
Altijd snel geleverd en wat zit het lekker. Hier geen ander ondergoed meer en ook de sneakersokjes zijn top! Zijn alleen nog niet gewassen dus ben benieuwd daarna!
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draag plezier =) Groetjes Marloes
Heerlijke shorts en ondershirts, en nog de duurzame opties ook
Weer een fan erbij! Dank je wel voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Had not purchased anything from Bamboo Basics before. My mistake as the quality and feel of the socks is far better than the socks I've previously purchased. I will definitely buy from Bamboo Basics again.
Thank you for your review! Have fun wearing it =) Regards Marloes
Positieve ervaring met alle stappen van mijn bestelling.
Hi Dorine, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Is bamboo katoen maar wel veel sinthetisch erbij waar ik niet tegen kan.
Mijn oorspronkelijke aankoop viel wat tegen: in een van de twee shirts zat een klein gaatje en eigenlijk vond ik de shirts een beetje dun uitvallen. IK WERD GEBELD EN WAT SCHETST MIJN VERBAZING: IK HEB ALSNOG EEN ZEER PRETTIGE ERVARING MOGEN BELEVEN! Twee nieuwe shirts zonder mankementen. Mijn dank.
Hi Marie-Jose, bedankt voor jouw review. Hier maak je ons enorm blij mee! <3 Groetjes Esmee
Originele beoordeling
Er zaten twee shirts in de verpakking. De maat viel klein uit en in een van de shirts zat een klein gaatje. Ik ben geen liefhebber van online kopen, maar mooie basiskleding is bijna niet in de winkels te krijgen. Vandaar deze aankoop. Eigenlijk zou ik het terug willen sturen. Dan moet ik op zoek naar iets anders. Dus ik heb dat niet gedaan.
Zit fijn, alleen niet helemaal naadloos en een inlegkruisje blijft niet plakken....jammer
Bedankt voor jouw eerlijke review Yvo, ik wil je een mooie dag wensen. Groetjes Esmee
Echt heel erg blij met mijn cycle short. Al lange tijd was ik opzoek naar een fijne short die niet opkrult en van een lekkere stof gemaakt is. Deze is echt top! Ga er zeker meer bestellen. De verzending was ook heel snel.
Bedankt voor jouw review Hannah. Geniet van het mooie weer vandaag! <3 Groetjes Esmee
Service uitstekend, kwaliteit super, maten vallen alleen wat te groot ondanks de metingen van de website gevolgd, en vind ook geen retourpapier om deze te wisselen tegen een kleinere maat.
Hi Gitte, bedankt voor jouw review. Je mag ons altijd benaderen voor een retourlabel, wij helpen je graag! Groetjes Esmee
Na bestelling snel geleverd en precies wat ik ervan verwachtte
Bedankt Monique voor jouw review. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Esmee
Met name ook het niet verslappen van de stof en het dus altijd in de juiste pasvorm blijft geeft voor mij de doorslag om steeds voor bamboo basics te kiezen.
Bedankt voor jouw review Frank, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Esmee
Draag / zit conform is prettig, Ik ben zeer tevreden.
Bedankt Laura voor jouw review. Geniet van jouw avond! Groetjes Esmee
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!